Äntligen lite frihet en helg!

Äntligen helg! Nu lämnade Carro nyss mej. Vi skulle kolla på Let´s Dance, men det blev mest massa surr istället. För nu var det ett tag sen vi sågs och då har man som vanligt mycket att prata om så klart. Annars idag så har jag inte gjort så speciellt mycket, jag var bort på dagis igen en sväng för att fixa med löne papperet, jag hade gjort lite fel. Annars typ ingenting. Och det känns skönt efter att ha jobbat två dagar i rad. Ja jag vet hur det låter, men jag kan inte rå för att jag inte är van att jobba och blir lat. Och imorgon bitti drar jag iväg med laget till Sollefteå för borta match där uppe. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, vi har spelat lite varierande på sistone. Och det är jätte skönt att det inte är nå jobb på kebaben denna helg, så imorrn blir det så klart utgång för min och tjejernas del!

So long

Dålig uppdatering!

Jag har varken haft ork eller lust att skriva dom sista dagarna. Jag ber om ursäkt! Men det har hänt lite saker den här veckan. Den började precic lika tråkig som vanligt. Men i onsdags fick jag ett telefonsamtal, det var från Skönsmons Förskola, alltså ett dagis. För ett tag sen ringde jag runt till några dagis och sa att om dom nån gång behövde någon vikarie så ställde jag gärna upp. Så mitt gamla dagis ringde och frågade om jag kunde komma och jobba igår. Och så klart så sa jag ja, jag älskar att vara på dagis! Så både igår och idag har jag haft omkring 15 ungar att hålla reda på, fast inte själv då såklart! Men det har verkligen varit hur kul som helst. Och det var verkligen att roligt att komma tillbaka till samma dagis som man själv har gått på. Vissa av mina fröknar som jag hade jobbade fortfarande kvar, lite roligt att man jobbar tillsammans med dom istället för att dom tar hand om en. Dagis är verkligen något jag kan jobba med i framtiden. Sen har jag köpt träningskort på EGO också, så idag och i tisdags har jag tränat. Jag känner mej verkligen duktig denna vecka, tre träningar, plus prommenader fram och till baka till dagis, det är säkert 2km dit. Det var längesen jag rörde på mej så här mycket. Så jag förtjänade verkligen att äta pizza till middag idag!

So long!

bajs lördag

Stor förlust idag på matchen och ikväll ska man jobba natt på kebaben 24-05, kunde det blir en bättre lördag?!


Jag vill få det överstökat!

Sorry att jag inte skrev nåt igår. Men jag hade nästan fullt upp hela tiden. När jag hade vaknat och gjort mej lite iordning gick jag ner till Lisa. Vi spelade lite kort och såg på film, trevligt som vanligt. Sen blev det att dra sig hem för att äta middag och duscha inför kvällen. Jag skulle nämligen bort till J. Vi hade mysigt som vanligt. Synd bara att Sverige förlorade igår. Jag kom hem imorse för att åter igen lägga mej i sängen och sova några timmar till, men det var inte lätt att somna kan jag lova! jag väntar fortfarande på besked, även fast jag vet att jag inte kommer få det så vill jag ändå ha det där telefonsamtalet överstökat. Vid halv 6 idag/ikväll ska jag möta upp Lisa nere på stan. Vi ska nämligen laga middag hos mej och se på Let´s Dance, det blir mys! Detta blir också en lugn helg, för imorgon har jag match och på natten ska jag jobba på kebaben igen, löningshelgen, fan! Tur att detta inte var min första kväll. Nu ska jag fixa och dona lite!


Nu är det bara att vänta...

Då var det gjort! Äntligen är den där intervjun över. Det gick rätt bra att somna igår, somnade säkert vid halv 2 och det var inte så farligt. Men när jag vaknade imorse kände jag på en gång vilken klump jag hade i magen. Men jag gick dit sakta men säkert för att få det överstökat. Jag hatar verkligen intervjuer, men man ska vara glad att man ens får komma! Han sa att det var hur många som helst som hade sökt den, så det är ju bara bra att ha kommit till intervju. Men det gick väl som det gick, det är så svårt att säga när man inte vet hur han tänker. Men jag svarade rätt bra på allting tyckte jag. Men så nu är det bara att vänta och se vad som händer!

Skumt och dumt

Victoria Silvstedt, my perfect life. Det ligger jag just nu och kollar på. Det känns lite patetiskt måste jag säga. Hon är ju precis som Pamela Andersson i utseendet, sönderblonderat hår, stora fejktuttar, knallvita tänder och massa mer. Men det är klart, varje människa får se ut hur dom vill. Men en grej som jag inte riktigt fattade, hennes mamma var ju nere och hälsade på henne i Paris. Men varför pratar dom engelska med varann? Jätte konstigt! Hon kan säkert inte prata svenska längre, det är i alla fall skumt. Ingen glömmer väl vad man kommer ifrån, och man glömmer ju definitivt inte bort sitt eget språk, eller?

Vad nervös jag är!

Nu är det bara en dag kvar, och inte ens det! Imorgon vid den här tiden kommer jag bara tänka på vad som gick bra och vad som gick dåligt? Jag kommer att tänka mer negativt än positivt kan jag lova. För det är ju så, imorgon har jag min intervju som jag har gruvat mej för i en vecka nu. Jag har nyss kommit hem från KGF, där jag har intervjutränat med min handläggare. Hon tror på mej till tusen, men varför skulle hon inte göra de liksom? Nej men det känns i alla fall lite bättre nu när jag har "tränat", och jag vet vad jag ska tänka på och ungefär vad jag ska säga. Ja, men önska mej lycka till nu imorrn! Jag vill inte vara arbetslös längre!

So long

Gud så gott det är!

Jag hade helt glömt bort det. Jag sitter just nu och äter ananas. Annelie och Jossan hade köpt det idag när dom var och handlade. Och jag hade helt glömt bort hur gott det är med ananas! Det är ju mycket godate än godis, och mycket nyttigare! Det måste vi börja ha hemma nu, så gott som det är!


MUMS!


Hur skönt som helst!

Vi vann matchen! Helt sjukt, jag vet inte vad det är som har tagit åt oss. De senaste två matcherna har vi mött topplag som vi har förlorat två siffrigt mot, och nu när vi mött dom igen så har vi en oavgjord också en vinst igår. Hur kul som helst är det, det märks verkligen att vi blivit bättre. Vi vann i alla fall igår med 4-1, och dom var inte nåfigt griniga heller, det var nästan lite roligt. På kvällen igår var det bara lungt, jag var så jävla trött. Vid nio tiden höll jag på att somna flera gånger i soffan, så till slut fick jag gå in i sängen och lägga mej och kolla klart på filmen United 93, en väldigt sorglig film som tog sig rakt in i mitt hjärta. Jag somnade direkt efter filmen vid halv 12, hur skönt som helst. När jag vaknade i morse fick jag en chock när jag såg hur mycket klockan var, nästan halv 1! Men det var nog behövligt med tanke på föregående natt. Idag blir det mest lungt, sen ikväll är det innebandy igen!

So long

Helvete vilken kväll!

Fan vad sjukt trött man kan vara! Jag har nästan nyss vaknat, och kroppen håller på att gå av på mej känns det som. Men det gick väl någorlunda bra ändå. Men vissa människor vill jag bara slå hjäl för att dom är så jävla störig och jobbig till tusen! Sen blev det bråk också, men det såg jag inte så mycket av bakom kassan. Eller jag hann rättare sagt inte kolla upp och kolla. Och det var ju mycket folk också, vi som inte trodde de. Sista helgen i månaden liksom. Och då ska jag också jobba natt nästa helg, och då är det löning! Men men, jag och grabbarna fick oss ett skratt då och då, dom är rätt roliga.

Ja vad händer idag då? Jo jag ska spela match! Det kommer nog gå segt till en början eftersom det bara känns som att jag sovit ett par timmar och är fortfarande lite öm i kroppen efter att ha stått i 6 timmar i rad. Men så är det, mot Hudik i SKönsbergshallen 17.30. Wish me luck!!!

So long


Ett pass kvar :/

Då var det bara ett pass kvar då! Sitter just nu och ser på Körslaget efter att nyss ha ätit en bakadpotatis med skagenröra, gott gott! Första passet idag gick verkligen hur segt som helst! Det var inte mycket folk alls, de sista två timmarna var det kanske 10-15 pers som kom in och åt. Så ni kan ju tänka er hur segt jag har haft det. På kvällarna brukar vi alltid vara två tjejer i kassan, men då har den andra slutat. Så jag kommer ensam att få stå där, fast grabbarna får hoppa in om det blir mycket folk. Också kommer jag att börja jobba en timma tidigare också. Så det blir alltså 23-05. Ja jag önskar mej själv lycka till, till min första natt och jag hoppas att det inte blir allt för mycket folk!

So long!

Mys ikväll!!

Äntligen helg igen! Fast så fantastiskt är det inte, i alla fall inte imorgon. Men då får jag ta och fokusera mej på ikväll istället! Imorse fick jag gå upp sju och gå till bussen för att en viss person skulle åka på jobbet. Jag höll på att dö när jag satt där på busshållplatsen i tio minuter i mina strumpbyxor för att vänta på bussen. Och sen när jag skulle gå ifrån navet och hem, det är det värsta jag någonsin har varit med om, och då menar jag allvar! När jag sen kom hem och skulle lägga mej var jag tvungen att ha två täcken på mej för att jag var så frusen. Och det tog lång tid innan jag kunde sluta spänna mej och somna. Jag hade ställt klockan på 11, jag skulle nämligen följa med Carro på en grej klockan 1, och nu är jag hemma igen. Ikväll ska jag till Anna, vi ska se på Let´s Dance och prata massa. Det var SÅ längesen vi sågs, så det kommer bli riktigt trevligt. Längesen det bara var vi två också, och sånt behöver man ibland. Ja vad som händer imorrn, jag vill inte ens tänka på det. Men jag ska jobba två pass på kebaben! Först 15-19 och sen natten från 24-05, usch jag kommer dö! Detta blir mitt första nattpass, jag hoppas bara att det inte blir så mycket folk. Så om ni vill hälsa på mej imorrn är det bara att komma in och säga hej!

So long

Hatar rubriker!

Skönt att äntligen få sätta sig i soffan! Ställde klockan på halv 11 idag, då kan ni tänka er hur länge man sover annars! Det är fan skamligt! Nej men det bruka väl bli runt halv 12 i alla fall, fast det är länge nog, och sen blir man så less när man måste gå upp 10. Det är sjukt! Men jag skulle äta lunch med pappa, det var därför jag skulle upp. Vi träffades vid halv 12 och begav oss till sushi bar på torget, hur gott som helst med sushi ju! Sen mötte jag upp Lisa för att gå på stan en sväng. Både jag och Lisa köpte oss ett par väntar, det var verkligen behövligt nu när det har blivit så kallt igen. Det blev varmt och skönt! Sen tills nu har jag varit på ett möte på KFG. En workshop som handlade om hur man ska kontakta arbetsgivare. Det var rätt så givande, men det var en jobbig tant som skulle prata och avbryta hela tiden. Så mötet tog nästan 2 timmar, så det blev lite segt. Och senare idag/kväll ska jag bort igen. Jag tänker inte säga vem eller vart det är jag ska än, det får vi se om det blir att jag säger längre fram.

So long

Inget roligt alls!

Idag har det inte varit en sån rolig dag för Anna Ericson. Det började redan igår kväll/natt när jag skulle sova. Jag fick en sån sprängande huvudvärk! Jag hade svårt att somna, men så småningom så slockade jag. Jag vaknade imorse, ovanligt sent dessutom med samma huvudvärk som jag somnade med. Och så har det varit hela dagen för mej. Jag har inte orkar göra någonting. Det var längesen jag var så här, förr hade jag nästan konstant huvudvärk varje dag. Då kunde jag inte heller varken röra mej eller göra något. Jag hoppas att det verkligen inte kommer bli som förut. Stackars lilla mej, bara skit denna vecka med mej!

So long

Roligt värre!

Jag glömde att tillägga en sak igår när vi var hos Lisa. Hon hade verkligen den fulaste popcornmaskinen jag någonsin sett! Det är inte som den där runda där det är en skål med. Utan denna är lång och man häller i popcornen i ett långt rör, sen ploppar dom upp och ner i en skål direkt! Jag och Carro höll på att skratta på oss. Inget illa menat Lisa, det var bara att vi aldrig sett nån sån förut.


Haha, nu ser ni vad jag snackar om!

So long

Jag kommer att hålla tummarna så hårt att dom går sönder!

Lite bättre idag i alla fall. Vaknade vid halv 12 imorse, precis då ringer en vän till mej och säger att jag har missat ett viktigt samtal! Jag kollar på telefonen och förstår genast vad det handlar om. Ett jobb, äntligen! Jag är redan nervös, och intervjun är inte förrom en vecka! Hur ska detta gå? Jag vill verkligen ha detta jobb, allt skulle bli så bra då! Men åter till vardagen, jag får inte komma för mycket in i drömmandet nu. Carro kom förbi mej och vi gick ner en sväng på stan, vo kollade mest. Sen gick vi hem till mej, och nu ikväll har vi varit hemms hos Lisa, det ultimata hängstället nu kan jag lova. Sen har det inte hänt så mycket mer idag, men nåt positivt idag blev det ju!

So long


.....

Jag skrev igår att det skulle bli en jobbig natt och dag. Och visst hade jag rätt! Har för det mesta bara legat och krampat i sängen hela dagen. Jag fick ett tips av en vän som skulle hjälpa mot detta jobbiga, jag ska prova det nästa gång det kommer. Men jag har i alla fall varit utanför dörren. Jag och min plastsyster Josefin åkte iväg till Nacksta och pantade burkar, bara för att få något gjort, också hade vi mycket brukar och flaskor också, så det var bara bra. Det fick också följa med mej lite saker hem, sånt som behövs när det gäller detta. Och jag kan säga att det hjälpte mycket bra också. Jag hoppade också över träningen ikväll, var så matt i hela kroppen och inte alls sugen. Det är sånt man får göra ibland, för jag om någon missar inte många träningar under en säsong. Så duktig är jag!

So long

En liten sak bara...

Jag måste bara påminna er alla tjejer om en sak. Be inte er pappa köpa "mensgrejer", det blir bara fel, och då måste dom ändå åka tillbaka till affären. Ville bara uppmärksamma er om detta. Ja, min pappa skämms inte för att köpa sånt :p

I hate it!

Nu har jag kommit till den här jobbiga tiden igen! Sånt som nästan alla tjejer/kvinnor får en gång i månaden. Jag känner redan nu att detta kommer bli en jobbig natt och morgondag. Jag med mina problem när det gäller detta, hatar det! Jag som inte haft det på ett tag heller, det har varit så otroligt skönt. Men ibland kommer man till den punkt då man måste låta det komma. Gud vad jag svamlar om detta, det är ju inte ens intressant, det är snarare äckligt!! Det enda jag vill är att någon ska tycka synd om mej och visa lite sympati för min skull. Snälla ge mej!!!

Allting går så fort!

Oj så fort helgerna går! Kan inte fatta att det redan är söndag och imorrn är det måndag! Gårdagen var super mysig och trevlig. Jag tänker tyvärr inte gå in på några detaljer om vem det är eller något sånt. Då får ni fråga om det är något ni undrar. Så jag tänker inte skriva så mycket mer om det nu. Nu har jag i alla fall nyss kommit ut ur duschen, och det är fortfarande full rulle hos oss med småbarn. Jag och Levis hade brottningsmatch i min säng förut, han vann hela tiden!! Jag kan verkligen inte fatta hur! Om ett tag ska jag dra hem till Lisa, hon är på Birsta nu och skulle höra av sig när hon var på väg tillbaka så skulle vi gå tillsammans hem till henne sen. Det blir mys, sen tror jag att Carro kommer komma efter hon slutat jobba också. Nu ska jag gå och ta av mej morgonrocken och klä på mej nå kläder, det kommer bli lite kallt annars när jag ska gå ut.

So long

Ingen lugn och ro här inte!

Vilken trevlig kväll jag och tjejerna hade igår! Lisa dök upp här vid halv 7 och satt och kollade på oss när vi åt. När klockan närmade sig 8 begav vi oss till soffan för invänta Let´s Dance. Carro kom precis efter att det börjat, hon kom direkt från jobbet. Vi satt och kollade med både chips, godis och dipp framför oss. Vilket kalas vi hade! Vad var det dom sa om Blondinella? Bambi på hal is? Hahaha! Nej men det var faktiakt roligt att se alla när de dansade. Efteråt satte vi oss och splade kort, jag och Carro drack ett och annat glas vin. Vi gick senare ner en säng på stan för att kolla läget. Det var inte mycket folk alls. Men jag träffade trots allt en gammal kompis, det var jätte roligt att träffa han! Vid två gick vi hem.

Imorse vid nio tiden får vi besök av några skrikande småungar. Jag vaknade upp som om väckarklockan nyss ringt! Levis och Noel var hos oss nu ch levde rövare. Dom ska vara här idag, och ska sova här inatt också. Det blir skoj! Men jag försökte och försökte att somna om. Jag vakna och sov fram till 11, vilket ändå var okej. Ikväll ska jag bort, men jag säger inte vart! ;)


Jag och älsklings Levis!

So long

Helg, helg, helg!

Äntligen fredag igen!!! Och nu sitter jag här igen. Hade ställt klockan på halv 11 imorse. Jag och Annelie skulle nämligen möta upp pappa på stan för att äta lunch. Det blev bakadpotatis med skakenröra på 1891 för min del. Det var gudomligt gott kan jag lova. När jag kom hem fick jag ett sms av en vän, hon berättade om ett jobb för mig som jag skulle söka. Jag kan tyvärr inte säga vad det är för nåt, men det är absolut nåt som jag skulle kunna göra ett tag. Ja man får se hur det går med det nu då. Ikväll kommer Lisa och Carro hem till mej. Vi ska nämligen se Let´s Dance där blondinbella är med. Så vi var bara tvungen att kolla för att se hur hon gör bort sig. Det kommer bli mys och trevligt!

So long!


Nu kan det kanske vända

Idag var jag också uppe tidigt, men idag tog jag inte fel på tiden. Idag var det klockan 10 jag skulle vara där, så nu behövde man inte bli arg på arbetsförmedlingen. Mötet idag gick jättebra! Nu vet jag på ett ungefär vad som kommer att hända hos KFG en tid framåt. Det känns bra att få hjälp med det man behöver hjälp med och pepping. Hos arbetsförmedlingen fick man inget sånt. Så nu har jag lkite grejer jag ska skicka in till dom, och lite saker jag ska kolla upp. Efter att jag varit där så gick jag hem och ät lite lunch och la mej och sov en stund. Och nu sitter jag och kollar på Melrose Place, det är ju en sån bra serie. Bra att den har börjat gå igen, för jag var rätt liten när den gick sist. Ikväll får jag se vad som händer, har inge planer än så länge, men det kommer nog.

So long

Arbetsförmedlingen är bajs

Less jag är nu!!! Skulle iväg på ett möte imorse, det var därför jag skulle upp tidigt. Så jag ställde klockan på halv 9 och gick hemifrån kvart i 10. När jag vil kommer till KFG, där mötet är, så säger han att det är klockan 1. Och att jag måste ha fått fel tid från arbetsförmedlingen. Less man blir på dom där!! Så nu håller jag på att fixar lite mat för att sedan gå iväg på det där mötet som faktiskt skulle ha varit klockan 10. Efter jag har varit där så ska jag möta upp Lina på stan och ta en runda med henne, det var verkligen längesen!

So long


Ja vad ska man säga?

Det blev inge JVM inatt. Jag var så trött, men jag kunde ändå inte somna, och ändå orkade jag inte slå på tvn. Jag låg och hörde hur de andra här hemma satt och kollade i vardagsrummet utanför mitt rum. Jag somnade kanske vid tre, jobbigt! Men de förlora ju ändå, så jag missade nog inte så mycket ändå.

Hela dagen idag har jag umgåtts med Caroline. Vi var först på stan och tog en fika, vi pratade i massor om allt mellan kärlek till jobbsökande. Senare gick vi hem till mej, och nu ikväll har vi varit hos Lisa i hennes nya fina lägenhet igen. Och snart måste jag släcka ljuset och både stänga av tvn och datorn, jag ska upp imorgon. Hatar att gå upp tidigt!!!

So long

JVM eller inte, det är frågan...

Nu ligger jag verkligen skönt där jag ligger. La mej nyss i sängen efter att ha fikat och duschat efter träningen. Jag har ju som sagt träning till 23.00, väldigt sent måste jag säga. Och snart, eller om ett tag så är det ju JVM-final. Nästan alla jag pratat med kommer att se den. Och det var meningen att jag skulle iväg och kolla på den hos en person, synd att inte kunde ta sig dit. Fast ärligt talat så tror jag inte att jag kommer att orka kolla på den. Jag är så grymt trött! Pappa sa att han skulle väcka mej när den börjar för att se om jag orkar kolla. Jag tycker ju att det är kul att kolla på hockey, men inte mitt i natten måste jag nog säga. Jaja, jag får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta att ligga och kolla på tv.

So long

Vad vet du om mig?

   
 
Vad kan du om Anna Ericson?
1) Vart är Anna född?
 Sundsvall
 Stockholm
 Götebrog
 Skövde
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Åter till vardagen

Fy fan vad jävligt kallt det är ute! Har nyss kommit hem från BiteLine, där jag käkade med en tjej i laget. Jätte trevligt! Men helvete, jag höll på att frysa ihjäl dom där hundra metrarna det tog att gå ner dit. Längesen det var så här riktigt kallt. Och jag gruvar mej för att hem till Lisa sen och kolla på film. Även fast hon också bara bor några hundra meter härifrån. Men igår var vi i alla fall och hjälpte henne i nya lägenheten, jag stod och diska allt nytt som hon hade köpt och de andra skruvade ihop stolar och bord. Vi hade riktigt trevligt, men lite vin till de också. Och lägenheten var verkligen hur fräsch och snygg som helst! Jag vill också flytta hemifrån! Men det får jag tyvärr vänta med tills jag får ett riktigt jobb och inte bara nåt extra skit. Men i alla fall, när vi varit hos Lisa drog vi ner på Svenssons för att kolla om det var nå folk ute. Men det var verkligen ingenting där, och vi orkade inte dra och kolla någon annanstans heller. Så vi begav oss till Max för att äta och avsluta kvällen. Somnade i min säng vid halv 2 tiden, riktigt skönt var det att lägga sig i en varm säng i detta kalla väder. Nu är det åter till den vanliga vardagen igen efter alls.

So long

Lördag

Jag är trött och frusen till tusen! Jag jobbade på kebaben idag mellan 11-15, och det är så grymt jävla kallt där, nästan så att man dör! Men det gick jag i alla fall bra att jobba, så nu sitter jag med mitt täcke i fotöljen och kollar på nån dålig film på 5an, Jag måste verkligen hopps in i duschen för att få igång blodcirkulationen igen. Ikväll ska jag och Fanny hälsa på Lisa i hennes nya lägenhet, hon har nämligen flyttat dit idag. Så det ska bli jätte roligt att se hur den ser ut, mitt i stan ligger den också. Och det är väl tänkt att vi ska hjälpa henne skruva ihop några möbler och sånt tjaffs, sen till de ska vi dricka lite alkohol också. Jag tror inte det blir utgång, men man vet aldrig. Fanny ville ta en sväng, för hon åker hem till Umeå imorrn den där pruppen. Så nu ska jag hoppa in i duschen, och sen fixa middagen till familjen som kommer hem sent ikväll.

So long


Bilder!

Här kommer några bilder från nyår!!

           

Se och njut!

1 Januari 2009

Nyåret kunde verkligen inte bli bättre! Vi började tidigt hemma hos Lotta, vi drack vin, lekte lekar och åt underbart god mat. Jag var nervös för att dom inte skulle gilla köttet eller efterrätten jag gjorde, men det blev en succé som tur var! Vid 11 tiden tog vi en taxi ner till stadshuset där kvällen fortsatte. Vi drsck skumpa på tolvslaget och pussades med varandra. Väl där inne dansade vi så mycket att mina fötter kändes som dom skulle gå sönder i mina pumps. Efter 2 nån gång gick jag, Lisa och Fanny till max och fylleåt. Jag var även tvungen att ringa 118 118 för att få numret till max för att fråga om dom en hade öppet. För en viss person sa att dom hade stängt, och jag visste att jag hade rätt! Så vi gick dit, och när jag var klar begick jag mej hemåt med mina onda fötter, jag trodde verkligen att jag skulle dö! Men jag kom hem hel och nästan välbehållen vid halv 4 tiden. Då var detta år över också, mer underbart kunde det inte bli!

So long!

RSS 2.0