Torsdag

Oj oj oj nu är det nära! Torsdag redan, och imorrn är det fredag! Lisa hade sin intervju idag, och hon sa att det kändes rätt så bra. Jag tror aldrig att jag hållt mina tummar så här hårt förut! :p Men men nu skiter jag i det där för en minut. Jag har nyss avnjutit en jättegod chokladtårta på jobbet. Alla som jobbar var här idag, och då köpte vi en tårta för att avtacka alla typ, även fast jag och Jossan har en vecka kvar och en annan har två. Men som sagt en går på semester, och då blev det så. Jag ska snart gå hem också, orkar verkligen inte vara kvar nå längre. Även fast det är bokslut (den sista i månaden) så är det ovanligt lungt, ingen har  typ något att göra. Så snart ska jag hem, och snart är det helg! Då blir det fest! :D Var längesen jag var ute på krogen nu, jag har ju som sagt varit i stugan de senaste helgerna, så nu blir det partaj. Nu ska jag fortsätta kolla på äckliga filmer på youtube!

So long

Sötunge!


Jag och söta Aminata innan bröllopet i lördags.

Jag hoppas på dej idag Lisa ;)

Två dagar kvar....

Ja då är det två dagar kvar tills jag ska bestämma mej! Jag har fortfarande ingen aning än, det är mycket som väger för, men det som väger mest emot är att jag är så feg. Jossan har bestämt sig nu för att inte åka, men min kära min Lisa har nu skickat iväg en ansökan hon också till MultiPartner. Jag hoppas hon får det och vill åka iväg, då tvivlar jag inte en sekund! Jag måste också få lite mer klarhet om saker och ting innan jag bestämmer mej.

Ja och på jobbet händer det inte mycket alls, det har varit så här nu i ungefär tre veckor och less börjar jag bli! Men nu är det vara en och en halv vecka kvar så det känns skönt. Så nu ska jag försöka hitta nåt att göra, annars blir det väl till att spela harpan :p

So long!

Jag fick jobbet!

Detta kommer att bli den jobbigaste veckan på länge! De ringde fran Barca idag, och jag har fått jobbet!!!!
Jag har absolut ingen aning om hur jag ska göra, så de skulle höra av sig på fredag igen och då måste jag ha bestämt mej. Så det kommer absolut bli den jobbigaste veckan i mitt liv! Någon som har något att säga om de så säg gärna till!

So long

Passande eller?


Nej jag sjulle inte tro det!

Who is Anna Ericson?



118100:
Anna Ericson är en vimsig tjej med hjärtat på det rätta stället. Henne hittar du med största sannolikhet där det händer, och hennes hemstad kommer att minnas henne som en riktig partypingla!

Personlighetstest


Så här blev jag beskriven när jag fick svara på några frågor om min personlighet, stämmer det?

GÖR TESTET HÄR!

So long!

Alltid kul med nästan gratis kläder

Jag är nyss hemkommen från IKEA och har shoppat. Jag lånade ut mina fina billabong shorts till en viss herre i lördags som gjorde sönder dem, så jag skulle ut dit för att kolla på ett par nya. Jag hade ju fått pengar för dem, och det är alltid kul att shoppa när man har fått pengar :D Och jag blev riktigt nöjd!




VeroModa 399:-

So long

Summering

Gud vad underbart allting var! Jag märker nu när jag jobbar, att man uppskattar helgerna mer än förut. Vilket alltid gör dem till en bra helg. I fredags var det hur mysigt som helst, vi satt först och åt mat ute med en kall öl i handen. Efter ett tag gick vi ner för att kolla på båten som lämnade kära Sundsvalls hamn, vilket var jätte mysigt att se alla folk i värmen när det smällde som tusan. Kvällen fortsatte uppe på min balkong med vin och trevligheter, längesen jag hade så mysigt.

På lördagen vaknade man vid åtta av den stekheta värmen som kom till mitt rum, men som tur var så somnade man om en liten stund till. Då vankades det bröllop på ön, jag och Micka åkte ut till stugan mitt på dagen. Ja jag vet inte riktigt hur jag ska skriva. Jag kan i alla fall säga att det var helt underbart att se Josefine gifta sig, och så vacker hon var! Men jag kan säga att det var den bästa kvällen på länge (förutom i fredags). Jag kommer återkomma med bilder senare, då jag får dem av Micka.

So long

Middag+Bröllop

Så vad händer då i helgen? Ikväll blir det mys och middag med en vän, som ska bjuda mej på mat. Jag hoppas på att det blir gott, jag är hungrig redan nu! Imorgon bär det av till stugan igen, känns som att det blivit mycke av det nu på senaste, men det gör absolut ingenting! För imorrn där ute ska vi vara hos Fanny (som har stuga bredvid mej), för hennes syster ska gifta sig däre ute! Det ska bli hur kul som helst, jag har aldrig varit på ett bröllop, så jag längtar efter att få se den vackra Josefine. Så det är min helg ser ut, middag + bröllop. Nu ska jag hoppa in i duschen innan människan kommer!

So long


Det gick rätt så bra

Ja hur gick det då? Ja så var ska jag börja? Jag tror det hela gick ganska bra. Väldigt svårt att avgöra när man inte ser personen man pratar med, utan man hör bara rösten som säger "oookej". Men han ställde lite frågor, och jag tror jag svarade på dem rätt bra, det kändes så i alla fall. Och han var trevlig, så det var bara naturligt att prata med honom som det kändes som. Och jag tycker allt verka kanon där nere. Så nu är det bara att vänta tills nästa vecka då han skulle höra av sig. Jag hoppas på det bästa, och jag hoppas Jossan tycker det verkar vara lika bra som jag tycker. Hon ska han sin intervju klockan 1, så lycka till med den "plastsyster"!!!




So long

Nästa Barcelona?

Ja vad ska man säga? Jag är bara hur glad och pirrig som helst! Idag när jag och Jossan satt på jobbet och inte hade nåt att göra så började vi kolla på jobb utomlands. Också hittade vi ett jobb som verkade bra, så vi båda sökte på detta för de hade åtta platser. Så vi skickade iväg en ansökan, sen var det inge med mer det. Sen idag när jag kommer hem och har varit hemma en stund så ringer det på telefon från någor nummer som jag inte känner igen. Men då är det från Multi Partner som företaget jag sökte för i Barcelona. Vi snackar på en stund, sen frågar han om jag var villig att ta en telefonintervju imorrn om jobbet. Självklart säger jag, sen dess har jag varit som ett nervvrak här hemma. Jag har ringt runt och messat alla för att berätta den roliga nyheten. Så nu är jag så nervös som jag kan bli. Det kanske inte låter så speciellt för er, men för mej är det de bästa som kan hända mej just nu. Det komiska i det hela är att de ringde till Jossan också, så hon ska också ha en telefonintervju imorrn. Så önska mej lycka till så återkommer jag om hur det gått!

So long

Vad kan detta vara?



Vad tycker ni att detta ser ut som? ;)

Vad lever vi i för samhälle?

Jag håller med om det som både Blondinbella och Anna skriver i sina bloggar. Just det som Blondinbella har blivit utsatt för i Italien. Att man ska anpassa sig till det land man kommer. Jag vet själv när jag var på Kreta förra året och hur jobbigt det var att gå runt där med sitt blonda hår då killar kom fram och friade fem gånger om dagen och visslade och kom fram hela tiden. Men om man nu ska anpassa sig till det land man kommer, varför gör inte folk som kommer hit de då? Nu ska jag inte dra samma över ett sträck, för så är det verkligen inte. Men väldigt många kommer hit och gör oväsen och kvällarna osäkra. Just detta att inte kunna gå hem själv på kvällen, även om man bara ska gå i tio minuter så utsätter man sig själv för vad som kan hända under de där minuterna. Varför har samhället blivit så osäkert att man inte kan gå var som helst när man vill? Det finns väl ingen direkt förklaring på detta, men man vill gärna få svar på det ändå. Vi lever i ett farligt samhälle!

Snart är det fredag :D

Ja vad ska man säga? Jag sitter i min blåa snurrstol idag igen. Och jag fryser som attans, jag bruka inte göra det här. Jag sitter ju för tusan med en kofta på mej, kanske håller jag på att bli sjuk eller nåt? Ja jag vet inte men kallt är det! Inge skönt väder är det ute idag heller, blåser och stormar som tusan ser jag att det gör när jag tittar ut från min kontorsplats. Igår sov jag ensam hemma, jag brukar vara van att göra de. Men igår kände mej extra ensam, jag har ingen aning om varför. Och inget sovsällskap fick jag heller (känn dej träffad). Men ikväll blir allt som vanligt när det är  en person med mej hemma iaf. Nu längtar jag tills på fredag då lönen kommer, inte för att jag har så många inköp som ska göras men ändå. Känns bra att få lite klirr i kassan igen, även fast jag bara får för en vecka blir jag lika glad för de ändå :D Nu ska jag försöka fortsätta jobba en timma till innan lunch.

So long!

Fylleslag och fest

Godmorgon alla slö fockar som inte är uppe och jobbar! Åter igen är det måndag och en ny vecka, jag på börjar idag min femte vecka, bara tre veckor kvar med denna. Ja vad händer sen då?! Lite stressad är man allt kan jag lova. Helgen spenderades då i stugan. Hur kul som helst har jag haft där i helgen! På fredagen var det bara mys i Fenis stuga med hon och Lotta. På lördag var det killingskärsdagen på ön. Det vr tipsrunda med grillning och fest. Hur kul som helst var det! Både den ena och den andra vinglade hem och en annan somnade i gräset. Ja ni hör ju själv hur det låter, jag tror att jag och Sanna var de enda som höll oss nogorlunda raka hem. Igår var det bara mys där ute, jag var lite seg, så man orkade inte göra allt för mycket. Sen blev det hemgång och film på kvällen. En riktigt bra helg vill jag lova!

So long

Skön soffa, eller?



Hittade dessa bilder i en blogg som jag kom in på.
Vad säger ni? Ska man våga bjuda hem föräldrarna för att provsitta sin nya soffa?


Helgen = stugan

Idag är fredag och jag är glad! :D Idag på jobbet har jag faktiskt haft lite saker att göra jämfört med de andra dagarna i veckan, så det känns bra nu när det är fredag och allt. Så va händer då i helgen? Jo jag ska ut till min kära stuga på Killingskär och umgås. Fanny är också där ute i helgen med sin familj så vi ska nog umgås lite smått där och mysa. På lördag är det fest på ön så då kanske det blir ett par öl eller så. Jag hoppas bara att vädret håller i sig och att det inte regnar när man ska sitta ute. Så det är så min helg ser ut, i stugan och mysa pysa. Så detta blir mitt inlägg för helgen, jag återkommer nog på söndag.

So long


Väntan och väntan

Ännu en dag i min blåa stol. Det känns lite bättre att jobba idag iaf, inte så värst varmt ute. Vi satt ute och käkade lunch och det var lite kyligt må jag lova. Nu är det bara att vänta, 1-2 veckor kanske? Jag vet inte riktigt, inte jag som gör det. Ett få tal av er vet vad jag snackar om. Men som sagt, lika lungt på jobbet idag som igår. Men jag och Jossan fick en ganska rolig uppgift förut. Vi skulle göra en egen tipsslinga som Annelie ska ha på lördag. Det var roligt att sitta och leta igenom fula som roliga svar. Om några timmar är jag klar för att åka hem, vilket ska bli riktigt skönt! Undra vad som händer ikväll då. Igår skulle jag och Micka ut och springa, men då var hon tvungen att jobba, så jag hoppas det blir ikväll. Börja märkas att man legat på latbänken ett tag nu kan jag lova. Men snart så är man igång igen!

So long

Ny dag, nya utmaningar

Ny dag, nya utmaningar. Nu sitter jag här igen på min mjuka sköna stol som man kan snurra på. Men jag känner att jag får märken av den på mina lår idag när jag har shorts på mej. Är det inte synd om mej nu? Tänk när jag ställer mej upp och man ser de där märkena? Tur att många har semester och inte behöver se dom.

Snart är det fika också! Då ska jag äta en macka och dricka en kopp te, gott gott! Sen blir det att fortsätta ta nya tag och andas lungt framför min kära dator här. Och alldeles nyss fick jag höra av en annan sommarjobbare här att henne pappa skulle bjuda vi tjejer här som jobbar tillsammans på lunch. Det bangar man ju inte direkt, han verka vara en snäll karl den där pappan. Nu blir det bara att försöka bestämma vart man ska ta och luncha då. Sol är det ute idag också, men vad gör man inte för lite kosings? Nu ska jag försöka hålla tillbaks min hunger en kvart till.

So long

BLÄ!!!!!

Segaste dagen ever! Ja vad ska man säga? Det är strålande väder ute och jag sitter inne och jobbar! Jag tycker synd om mej själv, eftersom vi inte har nå mycket alls att göra så skulle jag lika gärna kunna ligga på playan nu. Men då blir det inge många timmar, vilket resulterar till lite pengar denna dag. Men men, jag får försöka blunda för det och fortsätta här inne på kontoret framför datorn. Men som man säger, de som inte jobbar de får inga pengar heller, men det får jag!

 Så känner jag mej nu!

So long!

Måndag igen

Ja då var det en ny arbetsvecka igen då. Helgen som var kunde inte ha blivit bättre! I fredags var det mys och åter mys. Det blev en god middag med film och några glas vitt. Kvällen blev inte speciellt lång, vi var båda trötta efter en arbetsvecka, som man ofta är på fredagarna. När vi vaknade upp på lördag morgon och såg att det spöregnade ute så kände jag mest för att ligga i sängen hela dagen, men det gick inte, det vankades ju fest på kvällen. Så jag pallare mej upp för att kliva in i duschen för att senare möta på Fanny Sofia för lite inhandling till kvällen, Därefter blev det middag och trevligt umgänge. Kvällen fortsatte ner på stan för att inta krogen. Jag hade verkligen HUR KUL SOM HELST! Kvällen avslutades senare på max. Jag tror vi kom i säng vid halv 5, det blev en rätt sen kväll, men inte gjorde det nåt. Igår blev det verkligen sängen hela dagen! Men på eftermiddan begav jag mej till mamma för middag. Sen bar det av till bion med mamma, Micka och hennes mamma. Vi såg den underbara filmen Mamma Mia. En riktigt bra film med underbar musik. Det var så roligt att se skådespelare som man aldrig sett sjunga förut, sjunga så jävla bra. Så jag kan rekomendera den filmen. Åter till jobbet!

Pusshej

Heljen som kommer

Då var tredje veckan snart slut. Så vad händer då i heljen? Ikväll är det mys hemma hos mej, jag och en person. Jag ska spela duktig kock och laga mat. Fast jag måste säga, jag är rätt bra på att laga mat (jag skiter i vad andra tycker nu). Sen imorrn blir det partey! Fanny min vän kom in på högskola i Umeå, så därför ska det firas att hon kom in. Min Anna har också kommit in på högskola, fast här i Sundsvall. Bra att inte alla åker bort! Så grattis till er mina små fisar!!!! Hur ska jag + alla andra klara sig då? Feni´s place är som våran fritidsgård, vart ska vi nu vara och umgås och baka bullar, festa loss, va filmkväll, laga mat och allt annat? Ja det återstår att se mina vänner. Kommer inte att kunna skriva nåt i heljen, så detta blir mitt heljen inlägg.

Pusshej ha en trevlig helg!

Inga bullar blev det idag

Ännu en ny arbetsdag. Fast ny och ny vet jag inte, kom ju hit före åtta. Men igår fick jag äntligen träffa min fis Mikaela som har varit ifrån oss i hela tre veckor! Så hon, jag, Fanny Sofia och Lotta bakade tusen miljontals bullar igår. Och goda blev dom må jag lova, men eftersom jag åt så mkt bulldeg så orkade jag inte så många sen när de väl var klara. Sånt man får ta, det är ju så gott med deg. Sen tänkte jag att jag skulle ta med bullar till jobbet idag och visa vilka goda och fina bullar jag bakat, men icke sa nicke. Fanny hade inga plastpåsar och jag ville inte lägga dom i en ICA påse eller nåt, fråga mej inte varför, men så blev det iaf. Sen blev det en hederlig gammal film Den bästa sommaren, en film som man aldrig kan tröttna på. Efter jobbet idag ska jag hem till min kära mor och äta middag, sen ikväll blir det förhoppningsvis GIF vs Göteborg. Nu ska jag fortsätta jobba, men snart är det lunch :D


Micka fisen, välkommen hem!

Pusshej!


Roligt

Jag letade fram lite roliga bild-skämt.






Jag vet, jag är så rolig (inte) haha!

Onsdag...

Nu har min plastsyrra Josefine skaffat sig en blogg, den kan du hitta här!!
Ville bara få ur mej det, sen tänkte jag bjuda på en låt också.

Hypokondriker?

Jag satte mej nyss och började kolla på ett program som handlar om folk som är hypokondriker. Helt sjukt hur folk kan känna sådär hela tiden. En inbillar sig att hon är förlamad i benen, en tror att han har HIV och massa andra konstiga saker. Tänk att gå runt med de där konstiga tankarna hela tiden och tro att man är sjuk hela tiden. Om det inte är det ena, så är det det andra. Jag är väldigt glad att jag inte är hypokondriker!

GF 2008

Men vad ska man då börja? I fredags var det fest och i lördags var det fest. Det är det enda jag skulle vilja skriva nu, men det blir lite tråkigt. I fredags var det varmt som bara helvete, och det började med att jag drog till Feni Banani. Jag orkade inte dra så myckt därifrån, men vid 23 tog vi taxi ner för vi skulle se The Ark. Men det blev inte så mycket dom för min del, det var trångt och jävligt. Jag och en annan drog vidare för att sedan avsluta kvällen efter 2 någon gång. Riktigt trevlig och rolig kväll!

I lördags började dagen med att jag och Feni Banani drog ner till stan vid 2 för att se E.M.D uppträda på stora sen. Det var vi plus massa små tjejer som stod och kolla, så vi bestämde oss för att sätta oss i ett tält och dricka en cider. Sen var det förfest och middagstajm hemma hos mej. Jag, Fanny, Lina och Lisa har VIP grej till Klick och Sofies Mode, så vi drog dit vid 20 för att mingla och dricka gratis cider, vi fick även en goodie bag med lite roliga saker i. Sen blev det uppträdande av Elin Lanto på scen där i tältet, sedan blev det modevisning och kvällen fortsatte där med full fart. Sen gick vi därifrån för att kolla på E-Type. Vi hittade några tjejer som vi gått i klass tillsammans med, så vi röjde till E-Type vid bordet i öltältet. Kvällen avslutades efter 2 någon gång tror jag.





Det var en lyckad GatuFest, och det är alltid trevligt att träffa dej gubben!

Pusshej

Det får bli senare

Jag återkommer med helgens händelser senare eller imorrn, jag har nyss kommit hem och är för trött för att skriva om det nu.


GF=fest

Ja då var det äntligen fredag! Och det är lika med utgång på GF ikväll. Om ungefär en timma blir det hemgång för min del, jag måste hem och ladda betterierna för ikväll. För med tanke på gårdagens natt så blev det inte så mycket sömn tyvärr. Så efter lite sömn är man på gång igen. Så ikväll är det fest gott folk! Det var ett tag sen jag var ut nu, inte sen studenten tror jag nog att det var. Vad dåligt minne jag kände att jag hade nu, men ibland är det så :p Nu ska jag jobba vidare innan jag ska gå hem!

Pusshej

Andra dagen för mej

Ja igår var andra dagen avklarad för mej. Men som sagt så blev det lungt igår, eftersom att jag sitter på jobbet nu. Men det blev lite läskning och umgänge med mat o allt sånt. Det var helt okej, förutom att jag var så jävla trött så ögonen hängde på mej. Det såg nästan ut som att jag var full, vilket jag då inte var. Jag tar mitt ansvar och går upp och jobbar på morgonen i 6 veckor framöver (har jobbar 2 snart). Nu ska man vara duktig och jobba vidare!!!

Pusshej lingonfejs

Shopping och åter shopping

Idag blev det stan efter jobbet, Var tvungen att hitta något att ha på mej till i helgen. Och som tur var hittade jag massor, en lila klänning på H&M + fyra par trosor därifrån och ett par silver ballerioner från Wedins där det var massor av rea. De skor jag köpte var även från barnavdelningen, ibland är det bra att ha små fötter :D Men jag är inte riktigt säkra på de än, så jag får tänka och se om jag behåller dem eller inte. Nu har jag äntligen satt mej ner, är helt slut i kroppen. Efter att jag kom hem från stan blev det att äta, sen fixa matlåda tills framöver, sen dela ut New Body underkläder och sen blev det duschen. Så nu sitter jag här i soffan och ska kolla på tv, för att sedan bege mej till sängen!

Pusshej!

Studenten igen!

Just nu som jag sitter på jobbet och gör ingenting (vi kan inte göra nåt förrän klockan tio), så kollade jag in facebook och hittade några andra studentbilder på mej som jag tänkte dela med mej :)


Förfest innan studentfesten (anna och jag)


Sandra, jag, Lina, Erika och Lisa på flaket.


Fanny, Sandra, Lina, Jag, Anna och Lisa posar.


Innan lärarlunchen på stadshuset.

Fina bilder va? :D

Första dagen avklarad

Igår var den första av våran sex dagars GatuFest i Sundsvall. Våran årliga tradition, som verkar vara ett "måste" att gå på. Jag själv har sprungit där med mamma och pappa sen jag var tio år kanske, så man börjar bli lite less på det nu. Även fast man är "stor" nu och får sitta i öltälten och dricka öl, men det har man ju också gjort i ett par år. Men som sagt, alla går och då är det lika bra att gå själv också. Betaldagarna börjar på torsdag, innan dess är det gratis. Men eftersom jag jobbar så ska jag bara gå fredag och lördag. Eftersom jag inte har jobbat här så länge, så känner jag att jag inte kan festa loss och sitta bakis framför en dator hela dagarna. Men igår var jag i alla fall nere och kollade på kareoke semmifinalen, det var rätt så trevligt. Sitta där med en blaskig öl och se när folk skämma ut sig med sina falska röster. Man hoppas ju att de inte är seriösa, för då skulle det vara pinsamt!

Pusshej

RSS 2.0