Dagen

Ja då är denna dag slut också, börjar närma sig tisdag. Se upp Jokkmokk!!!!!!!!!
Började 8.15, vette tusan vad jag gjorde där då, hade typ ingenting att göra förrän 10.30 då vi skulle spela i vårat sportprogram i tv studion. Det gick väl sådär, vart bara så jävla irriterad på alla jävlar när de va så dryga. Men men, jag slutade vid 11 iaf, då lunchade vi på åhlens. Fixade lite saker innan jag drog hem. När jag väl kom hem tog man som vanligt en "power nap". När jag hade samlat mina krafter satte jag mej ner och pluggade, har fått jätte mycket gjort idag, så jag är hur stolt som helst över mej själv :D Nu ikväll har jag kollat när mina fisar Lisa och Fanny Sofia spelat match med Sandra, synd att ni förlora! Efter matchen fikade jag och Lisa varma baguetter med vitlökssmör på, inget kunde verkligen slå det, men nu luktar man ju som man luktar också! :p Nu blire dags att sova, imorrn har jag en lektion, sen på kvällen blire utgång!

So long

Mysig dag

Min lediga dag har faktiskt varit riktgit mysig :) Fikat och bakningen var hur mysig som helst (förutom att jag höll på att somna i soffan), tekakorna blev as goda måste jag säga! När vi satt och fikade så kollade vi på På spaning med Bridget Jones, den människan är fan den skönaste person jag vet, så det vart många härliga skratt. När jag väl kom hem så la jag mej och sov en stund, gick in i duschen och åt mat. Också har jag varit duktig Anna idag, jag pluggade förut! Ett mirakel har skådats :p Efter mina lilla pluggning drog jag hem till Lisa och kollade på Holiday, söt film tycker jag, och jag älskar Jack Black! Med tanke på att man har sett två engelska filmer idag så konstaterade jag och Lisa en sak. Att när man ser engelska filmer så säger de shag (eller hur det stavas) för knulla, och det gör inga andra. Ja de kanske inte låter så intressant, men vi tyckte det var roligt :p Men nu är jag iaf hemma och ska sova snart, är så jävla trött efter denna gårdag!

image69
Anna i lugg

So long fulisar

Vilken jävla natt

Nu har vi nyss vaknat, helvete vilken jävla natt det har varit! Jag och Lisa gick och la oss först, då va klockan kanske vid halv fyra, somnade kanske halv fem. Sen vid halv sex så vaknar jag av att Fanny Sofia och Erika ska gå och lägga sej. Fanny Sofia trycker mej i ryggen och säger åt mej att hoppa in, har aldrig blivit så rädd nån gång tror jag! Vi sov ju alla i samma säng, Lisas 160 fast åt fel håll. Lisa räknade ut att vi fick 40cm var att sova på. Mycket va? Jag kan inte ens hålla räkningen på hur många gånger jag har vaknat inatt, ni kanske förstår att jag inte sovit så bra, men nån gång får man ta de också. Också nu när vi vaknade så berättade Erika och Fanny Sofia för Lisa att hon har silverfiskar i badrummet. Både jag och Erika har haft det förut, vi berättade äckliga historier och jag visade en bild på dom för Lisa, hon höll på att dö! Jag säger bara, lycka till för att få bort dom!

image68
Silverfisk

So long silverfiskar

Pics på oss




1. Jag och Erika framför våra bästa vänner. 2. Lisa fokuserad på sin cocosboll 3. Erikas snygga pose
4. Jag mumsar 5. Vårat mys bord 6. Jag äcklar mej som vanligt 6. Gissa vilkas rumpor?
7. Lisa med sina ballonger på mAx 8. Fannys dricka på mAx 9. Lisa med sin ost ring
10. Jag pimplar folköl 11. Fanny mumsar 12. Fanny, jag och Lisa så snygga

Njut nu av dessa bilder, hoppas dom dugar!

So long

Uppdatering

Ja nu sitter vi här, och Fanny Sofia har tillommit nu. Vi har nyss kommit hem från mAx, vi fick skjuss av en snäll person i hans skåpbil, vi satt 5 stycken där fram, jag och Lisa i knät på Fanny Sofia och Erika. Det var lite trångt, men vi kom hem oskadda som tur var.  Så nu sitter vi fyra här igen med våra kära datorer har snackar massa skit. Riktigt riktgit trevligt! Ja vi får väl se vad resten av natten har att erbjuda. Just nu så mumase vi i oss varsinn 88 som vi fick av Ecke, så generös! Nu blire fortsätta med nördning!

So long

Pripps Blå och Heineken

Nu sitter jag här hemma hos Lisa med henne och Erika och pimplar 3,5. Senare ikväll kommer Fanny Sofia för att delta i vårat trevliga sällskap. Vi ska alla sova här, vi får se hur det går. Så nu ska vi sitta här med våra kära datorer och nörda och dricka bira. Känns jävligt jävla bra! Bilder kommer in senare under kvällen eller imorgon, håll ut!

So long fuckers

Hej svejs

Ja då var denna dag snart över också. Skolan idag var helt jävla värdelös, det sägs att man lär sig något nytt varje dag, men inte fan gjorde jag det idag. Nu har jag vilat en stund och snart så blir det middag för hela slanten. Igår kväll så skulle jag plugga, det vart inte av kan jag säga. Efter jag hade skrivit med pappa så jag gick ner till Texas för att träffa massa, sen skulle vi basta, men så vart det inte. Så jag drog hem och efter det så drog jag till träningen. Så idag nu så har jag lovat mej själv att jag ska sätta mej och plugga efter jag käkat. Nu blire mat!

So long fat asses

Trött och less

Nu är jag hemma efter denna så givande idrottslektion på SAK. Tyckte inte det var så roligt där, och det beror nog mest på folket som tränade där, vill inte nämna någe mer om det. Ja nu ikväll blir det först lite mat, sen ska jag och pappa sätta oss ner tillsammans och skriva ner lite saker. Efter det så åker jag hem till mamma och ska sätta mej och plugga, har så jävla mycket grejer att göra, helt sjukt, jag är så jävla stressad! Hur ska man hinna med allting hela tiden? Man orkar inte sitta fyra timmar i streck och plugga heller. Jaja bara jag får nåt gjort så är jag nöjd. Kanske åker och kollar på våran träning sen, men troligtvis inte om jag ska vara duktig och plugga, beror nog på hur less jag är på det.

So long

Godmorgon

Usch vilken jobbig dag det här kommer bli, jag tror det iaf. Börjar om ungefär en halvtimma och Sonja ligger och sover, fy dej fuckface! Jaja har MUM nu på morgonen, känns sådär. Sen så går ju jag till halv fem på måndagar, det är därför det kommer bli en jobbig dag, känner att jag inte har någon ork till nånting. Nu ska jag fixa håret sen åka!

So long fuckers

Heljen

Nu är jag hemma från dessa två hålor (måste få säga så). Vi förlorade båda matcherna, men vi spelade bra idag iaf. Igår kväll så sov ju jag, Olle, Malin och Micka i en lägenhet i Bollnäs, så mysigt och trevligt tycker jag. Nu är jag helt jävla slut och ont i hela jävla kroppen, så nu blir det slappa framför tvn resten av kvällen.

So long

Wish me luck!

Nu bär det snart av till Söderhamn och Bollnäs. Är fortfarande sjuk, men jag får hoppas att det går bra. Återkommer imorrn kväll nån fånf när jag kommit hem. Wish me luck!



So long fuckers

Dagen

Denna dag har varit helt okej för min del, förutom att jag aldrig blir frisk, det är ju fan nå fel på mej! Jaja skit samma nu. Idag har jag varit på ikea med mami, handlade en jätte fin grå kofta från H&M och en ny bäddmadrass till min säng, så inatt hoppas jag på en god natt sömn. Resten av dagen har jag umgåtts med fisen Mikaela. Vi lagade middag hemma hos mej (min goda kyckling gryta) och sen så var vi på bio och såg We Own The Night, riktigt bra film enligt mej, vart lite tårögd där ett tag. När filmen var slut drog vi till Lina Johanna där det var party, vi skjussade ner fyllona till krogen, och nu sitter jag här i min ensamhet igen tråkigt nog. Imorrn bär det av till Söderhamn och Bollnäs för match när man är sjuk och jävlig. Hoppas ett under kan ske under denna natt, jag får hoppas på det bästa.


H&M 249:-

So long veklingar

Mysig kväll

Ikväll har jag umgåtts med min kära vän Fanny Sofia. Först så satt vi seket på Fanny Sofias lags match för hon var inte med. Efter den så rullade vi hem till Östermalmsgatan satte på ungen, gjorde en deg, satte på vatten kokarn, drack te och mumsade i oss scones med massa smör och marmelad, mums!! Så Fanny Sofia har förgyllt mn kväll ikväll med mys och kärlek från hennes sida, det var längesen vi umgicks!

Jag har ju som sagt haft sjukt ont i halsen hela dan, och jag har det fortfarande. Mamma kom hem med strepsils, de funkade helt okej må jag säga. Men nu har det kommit något annat som kommer upp ur min hals, HOSTA!!! Jag tror jag skjuter mej själv snart, det ser inte alls bra ut inför heljen, men jag får inte tappa hoppet. Nu ska jag kurera mej hela dan imorrn för att bli frisk. Har iaf tagit en strepsil nu och hostmedicin, så jag hoppas jag kommer kunna sova nu.

Fanny Sofia

So long loosers

Blir fan aldrig bra!

Nej asså det här funkar bara inte! Jag har dubbelmöte i heljen borta, och halsen bränner fortfarande till tusen! Vad fan ska jag ta mej till?! Jag måste va med också, eller de ska jag ändå för vi har lite folk. Jag bad mamma köpa strepsils idag, någon som vet ifall det funkar? Äh lika bra att prova iaf, det kan ju omöjligt bli sämre. Ja inatt sov jag skit också så jag är svin trött nu, som tur är så kom jag nyss hem från skolan också är jag ledig imorrn, så nu ska jag lägga mej, GODNATT!

So long fuck faces

Half Ton Mum

Jag satt nyss och kollade på kanal 5 dokumentär Fetman tog hennes liv. Riktigt riktigt hemskt att en människa kan bli sådär fet, synd att hon inte fick hjälp tidigare heller, typiskt fega läkare som inte vill få dåligt rykte. Håller ni inte med? Det gäller ju en annan människas liv, skit samma om man dör under operationen, för man dör ju ändå om man inte bli opererad, så vad har man att förlora? Äh jag förstår inte riktigt hur människor tänker ibland. Men tycker ju ändå synd om henne på ett sätt, även fast hon på ett vis får skylla sej själv. Men som tur var så ville hon att andra extremt överviktiga skulle få upp ögonen och söka hjälp dom med, och det fick hon!

image50
Renee Williams på sjukhuset innan sin avgörande operation.

So long

Skönt!!

Kom nyss hem från Pernilla där vi har haft möte om vårat projekt. Vi ska ju som sagt åka upp till Jokkmokk och göra en dokumtär om samerna. Det kommer bli hur intressant som helst och jag längtar tills vi ska åka! Så nu är det bara att vänta, allt är klart nu med boende och resa, vilket känns väldigt tryggt. Resten av dagen ska jag ta det lungt och försöka bli riktigt frisk, mår ändå bättre idag vilket känns tryggt till heljen då jag ska åka till Söderhamn/Bollnäs för dubbelmöte i helgen. Sen ska jag också plugga idag (duktiga jag).

So long

Dagen

Jag var ju då som sagt hemma idag från skolan, när jag vaknade det så bara brände det i min lilla hals och huvet sprängdes snart. Så jag sjukanmälde mej och sov till 1. Bara en seg dag, har inte så mycket att säga förutom att jag har sovit hela dan och sen var jag med D en liten stund bara. Nu känns det som att jag kommer somna snart, känns som jag kan sova hela tiden, as konstigt! Nån som har nåt tips mot detta sovande?
Anyway så har vi studiedag imorrn och det känns riktigt skönt! Jag ska till Pernilla på morgon och fixa lite sen blire plugga resten av dagen, eller rättare sagt försöka. Nu ska jag ligga här och känna smärtan i min hals innan jag somnar.

image49Så känner jag mej nu!

So long fuckers

Utmaning!

Jag har fått en utmaning från lisawalker.blogg.se.
Googla ditt namn och spara den första bilden som kommer upp.

image48
Första bilden som kommer upp på Anna Ericson!


So long








Sjukling

Uscha för min hals nu asså! Så nu ligger man här igen i sängen och ska snart sova. Jag känner att jag verkligen skulle behöva få en varm och mysig kram just nu! Frivillig nån? Jaja försent nu iaf, för jag kliver inte upp nu när jag ligger så skönt i min stora men ensamma säng. Nån som vill ligga här bredvid mej? Nej, det vill jag inte heller, skönt att sova själv ibland också tycker jag. Imorrn blire förhoppningsvis skolan om jag inte blir sämre i min hals och allt annat. Hörs!

image47Så där skönt kommer jag sova inatt!

So long

Sjukling?

När jag vaknade imorse så hade man ju såklart ont i halsen och kände sej tjock i halsen, jävligt jobbigt! Men de kan ju vara så när man nyss har vaknat, då bruka det gå över under dagen. Men då har jag vart såhär hela dan, så på idrotten som jag nyss kom hem ifrån gjorde man ju typ ingenting, och jag kommer inte kunna träna ikväll! :(
Blir så less, orkar inte bli sjuk nu, har så mycke jag måste plugga och sånt, och det orkar man inte om man är sjuk. Men jag får hoppas på det bästa, kanske går över om jag tar det lungt ikväll. Nu ska jag äta, och sen vila!

So long lovers

Godmorgon

Nu fatta jag ingenting! Jag har sovit i 12 timmar inatt, kan ni fatta?!!! Men det har varit skönt kan jag lova. Jag har drömt om innebandy hela natten, det var bara för att gårdagen bestod av enbart innebandy. Men nu börjar en ny vecka som kommer att bestå av skola, plugga och sova, har jätte mycket att plugga denna vecka. Kommer känna mej osocial, men det får man göra ibland. Ja idag så börjar jag 12.00 med historia på schemat, och då kommer det att visas film, sen har jag idrott. Nej, nu måste jag kliva upp och försöka få liv i min lilla kropp.

So long

Vilken jävla dag

Vilken jävla dag detta har varit! Det började med att när jag vaknade i morse mådde jag skit, och då skulle jag ju sitta i seket på herrarnas match. Det gick väl bra, men var så trött, sov inte mycket inatt. Efter den matchen åkte jag vidare för att kolla på en annan match, och en till match efter den! Jag fattar inte hur jag orkar, bakis och jävlig är fan det värsta! Ja nu sitter jag iaf här nyduschad och bara väntar på att få gå och lägga mej, har längtar efter min säng hela dan, och snart blir den min! :D Hörs imorrn!

So long trötter

Dagen efter

Jag hade jävligt kul igår, orka inte lägga in nå mer detaljer. Man mår ju som man förtjänat kan jag säga!

image46

So long bakisjävlar




Skandal!!!!

Jag har inte så mycket att säga om dagens match förutom att det var SKANDAL! Nu ska jag supa, hejdå!

So long losers

Godmorgon

Nu bär det snart av till lilla Ljusdal. Jag hoppas att vi vinner, tror vi har rätt så bra lag med oss. Berättar när jag kommer hem hur det gick.


Mickan och Jag

So long asholes

Kvällen

Denna fredag kväll har varit mycket lyckad, tycker jag från min sida. Så nu åter igen ligger jag i min säng med min laptop och skriver till er. Vi var på hockey, men gick innen matchen var slut för det var så kallt. Då drog vi hem till Feni och började spela chicago, då hör Lina proppen av sig och vi tog guld bollen och rullade bort till hennes fina lya. När vi kom fram dit så drack vi te och spelade plump, riktigt trevligt! Nu har jag packat och gjort klart allting imorrn. Det vart ju som sagt en tidig kväll, men då ska jag ju också upp halv 9 imorrn, så det blev så. Nu ska jag strax sova efter jag läst några av era bloggar. Godnatt.


Lina

So long sleepers

Umgänge

Denna dag har jag inte mycket att säga om, kanske ni förstår om ni läst föregående inlägg? men de känns bätte nu iaf :) Denna fredagkväll har jag, Sandra, Micka och Feni bestämt att vi ska ha umgänge ikväll, vi ska först gå på hockey (Sundsvall - Malmö) och efter det kan det nog bli någon film eller nåt annat mysigt, som att dricka te och spela kort. Våran älsklings sysselsättning nästan!

Imorrn bär det av till Ljusdal för match, önska mej lycka till!!!




Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer få!

So long lovers


Varför?

Varför ska allt vara så svårt hela jävla tiden?!

So long!!!!!!!!!

Tröööööt!

Barnvaktningen gick bra, men gud så jobbigt det var! Noel var en riktig böl gris, men det var för att han var så trött och han ville verkligen inte ligga ner och sova! Tokig han var, för på en gång när jag och D gick ut och gick med Noel så somnade han på två röda, skönt var det, men på en gång när vi kom in igen så vaknade han på en gång igen. Men som tur var så var han pigg då. Jag gav han välling, och sen fick man spya på sej, tack för den säger jag, men det är sånt man får ta :p haha! Nu ligger de båda liven och sover iaf, mycket skönt för jag är så jävla trött nu! En sak som är mycket bra är att jag är ledig imorrn, tur jag har. Men ska ändå ner på skolan till halv 12 för att ha projektmöte med rektorn. Nu ska jag umgås här hemma!

So long proppar

Dagens

Ja idag efter vi hade gjort hembränt så hade man som vanligt ett hål på 2,5 timma! Blir så less på alla dess håltimmar, lite bättre schema tycker jag de borde få ihop. Men men skiter i de nu. Fick iaf en uppgift på filmkunskapen, jag ska göra en fördjupning om Desperate Housewives, min älsklings serie bland alla som finns, älskar verkligen den! Resten som består av denna dag ska jag vara barnvakt åt mina två älsklinsfisar Levis och Noel.


Levis                          Noel

So long

Hembränt

Jag går inriktning rörlig bild på NTI, och nu så håller vi på med barnprogram för vuxna. Jag, Cattis och Sara ska göra ett klipp där vi beskriver hur man gör HB. Jag fick ju såklart vara skådespelarn som gör detta snygga klipp. När vi hade blandat ihop vatten, jäst och socker så skulle ju jag såklart smaka på slutprodukten, för att visa det goda resultatet. När jag stod där och skulle pina i mej den där äckliga röran, så var det faktiskt inte så äckligt som jag trodde, konstigt nog! Det jag ville berätta för er är att jag är en strålande skådespelare och nu vet jag hur man gör HB (inte för att vi gjorde riktig).

Nu är det snart lunch, på det "mumsiga" Åhlens!!!!!!!!!!

Tänkte också bjuda er på en bild på mej :)

image38

So long big asses

Ännu en dag har gått

Resten av dagen har faktiskt varit riktigt bra! Jag käkade middag, sen då var jag och massa andra från mitt innebandy lag bjuden till en tjej i laget på födelsedags fika :) Vi är några stycken som bruka träffas när vi fyller år, och vi har alltid lika trevligt när vi träffas, förstår inte varför vi inte träffas mer än vad vi gör. Det som gör allt så roligt är att vi är typ 10st och vi är mellan 32-16! En himla skillnad, men det är det att man inte märker av de. Vi snackar om killar, sex och massa annat som man pratar med sina andra kompisar i sin egen ålder. Ja det vill jag ha sagt är att jag med mina gratulationer vill hälsa Anna Högback som är min tränare/vän grattis, och tack så hemst mycket för denna trevliga kväll och det underbart goda fika vi fick smaska i oss!

So long lovers

Vilken jävla början på dagen

Vilken jävla skit dag denna dag har varit fram tills nu. Började med att jag och D försov oss, inte för att det var stressigt, men det är ändå jobbigt att försova sig. När jag kom till skolan skulle vi kolla på en film på historian, och när man ser en film direkt på morgonen är det inte lätt att hålla ögonen öppna. Jag och Sonja satt mot varandra, och jag ville bara somna mot hennes mjuka axel (tyckte den va mjuk då iaf), men det gick ju såklart inte. Efter denna givande historia hade vi MUM (multimedia), som inte direkt är mitt favorit ämne. Vi ska göra hemsidor och jag fattar ingenting. Så jag satt där på den mjuka stolen i klassrummet rakt in i datorn och tyckte synd om mej själv. Var så jävla less, ingenting blev rätt, allt blev bara fel, vad gör man då? när allting känns piss och man är grinig och sur? vill gärna ha ett svar på det. När jag ungefär hade varit på lektionen en halv timme tog jag med mej mina homies och vi gick och käkade. Vi kom till åhlens, maten smakade skit, jag gick hem, satte mej med min hemsida (börja fatta lite nu) och nu ska jag sova.

Det kanske inte låter som en hemsk dag, men det finns andra saker jag inte vill dela med mej som gjort denna dag jobbig.

So long as holes, nu ska jag drömma om varmare tider!

image37

I huvudet på Gynning

Igår kväll satt jag i min sköna skinnfotölj och kollade på Carolina Gynnings nya program "I huvudet på Gynning". Jag är en av dem som verkligen tycker om Carolina. Jag vet att det är många som har svårt för henne, och jag fattar itne varför! Okej hon kanske är lite blåst ibland och gör sej lite dum ibland, men vem gör inte de? Jag kan säga att jag tyckte också att hon var lite dum och blåst förut, men efter att jag hade läst henne självbiografi har jag verkligen fått en annan uppfattning, att jag tycker om Carolina, hon bjuder på sig själv och sådana människor uppskattas av mej, för jag är en sådan person själv. Ja det jag ville ha sagt med allt det här är att jag tycker om Carolina Gynning, och det är jättekul att hon ar skaffat sig ett eget program!

image36
I huvudet på Gynning Kanal 5 Tisdagar 21.00

So long

Danmark

Jag och min långa Mikaela var i Danmark i somras, tänkte att det kunde vara kul att visa några bilder.




Längst upp till vänster:
1. Jag och Mikaela i en bergodalbana på tivolit i Köpenhamn
2. En sån där rolig gubbe som sitter still sådär i flera timmar (jobbigt att måla sig sådär varje dag)  3. Lilla jag utanför ett fins hus, tror det var ett bibliotek
4. Jag sitter och dricker en frukt grejs på en bänk på tivolit i Köpenhamn
5. Jag står rakt upp och ner på en gata i Nyhamn
6. Polisryttare (eller vad det heter) rider i Nyhamn

Som ni kanske ser så är Mikaela bara med på en bild, och det är därför hon inte ville posa som jag gjorde ;) Så jag tänkte lägga in en bild på henne, så ni vet på ett ungeför hur hon ser ut.


Mikaela Eriksson

So long fuckers

Hur orka ni ?

Fy fan för er jävla fitt nördar på NTI! Orka hacka sej in och se allas löesenord? Kan man inte få ha nåt privat eller? Nej tydligen inte! Nu är jag så jävla less på dej också för att du var med på de, trodde inte du höll på med sånt, men tydligen så kan skenet bedra. Har inte så mycket mer att säga förutom att jag är jävligt förbannad på er, och alla andra som jag snackat med nu är också de!

Fuck u NTI Nördar!

Herre min Jesus

Nu har vi estet och det är verkligen det tråkigaste som finns i hela jävla världen! Det enda vi får göra är att rita, måla och rita igen. Fast idag fick vi faktiskt göra en liten annorlunda grej, göra bildanalyser, jippi!!!! Nej jag säger bara, detta håller inte!

So long estet bajs

Duktiga Anna

Idag har lilla Anna varit jätte duktig! När jag kom hem från skolan tog jag det bara lungt och käkade middag, så då var jag inte så duktig. Men när jag till slut hade samlat lite energi så satte jag mej ner och började skriva på min krönika och mitt tal på svenskan, det gick jättebra båda sakerna. Sen på måndagar har jag innebandy träning, vilket också gick jättebra. Så det är därför jag har varit duktig, pluggat (vilket var jätte längesen jag gjorde) och rört på mej och bränt lite fett på min lilla kropp. Nu ska jag snart sova och mysa med D. Godnatt allihopa!

So long fat asses

Det kunde inte bli sämre?

Vi som går på NTI Gymnasiet som då jag gör, vi äter på Åhlens. Varje dag har vi 6 rätter att välja bland, alla som inte går på NTI tycker att det är värsta lyxen att vi får äta där och att vi har så mycket variation. Men nu kära läsare ska ni få höra! Maten på åhlens är likadan som vanlig skolmat, varje dag samma vecka så får vi samma mat! Hur kul är det att äta pasta och skinksås varje måndag eller pannkaka med sylt och grädde varje torsdag? Ja jag hoppas ni förstår nu iaf, annars blir jag förbannad.

image28

Med detta skrivet ville jag få fram att idag åt jag moussaka för att få en liten variation, men detta smakade värre än pastan. Uscha för äcklig skolmat, så nu idag kommer jag gå hungrig hela dan, eftersom jag går till halv 5, och nu har jag hål i 2 timmar innan jag har sista lektionen. GRATTIS MIN UNDERBARA SKOLA!
Nu ska jag sitta här och tycka synd om mej själv med mina kära kumpaner, och kanske försöka få nåt gjort när man har tid.

So long sötisar

God morgon

Denna dag kommer inte bli nå lyckad alls. Det började med att jag försov mej till halv tio, och jag börjar tio, men nu är jag på skolan iaf. Sen nu har vi multimedia, och där har jag typ inte gjort nånting, måste börja med de nu snart. Och när jag vakande hade jag jätte ont i halsen, vilket inte gör det direkt bättre. Sista saken är att jag går till halv fem idag!
Nu har jag inte så mycket mer att tillägga, men jag hoppas ni kommer få en bättre dag än vad jag kommer att få.

So long asholes

Fina faces

Tänkte vara snäll med er och bidra med lite bilder från igår.



Från vänster: 1. Jag och massa andra 2. Jag 3. Jossan med den lösa toasitsen
4. Jag, nån och Jossan 5. Ewe, Jossan, Jag och Maria

Hej svejs !

Uscha vilken hemsk dag

Det var verkligen längesen jag var så seg och yr i hela kroppen dagen efter. Hela dan har typ gått åt att jag och Jossan har suttit och beklagat oss för varandra hur dåligt vi mår. Fast vi gjorde faktiskt en liten tripp till city gross och skulle handla massa dricka och chips, jag kan säga att det var den värsta bilresan på länge. Tänker dock inte gå in på några detaljer. Ikväll blire film och mys med Jossan (plast sistah).


Jossan

So long bitches

Grattis!!!!!!!!!!!

Jag vill bara säga grattis till min far och hans tjej för att de förlovade sig igår!

Eller såhär var det:
Jag och pappa satt och käkade middag i torsdags när han bara kläcker ur sig att han och Annelie ska förlova sej. Grattis säger jag och blir jätte ivrig att berätta för alla jag känner, för sådan är jag. Men då var ju själva grejen attjag fick ju inte berätta för nån! Jag höll på att dö när jag fick reda på de, hur ska jag kunna hålla de för mej själv?! Anledningen till att jag inte fick berätta för nån var för att igår, när vi hade fin middag med familjen, så skulle dom berätta för alla nu. Men det fula i det hela var att de hade haft på sej ringarna sen i torsdags, men ingen gade sett dom!
Men jag höll mej då såklart och berättade för ingen, men jag höll verkligen på att spricka när vi stod där och drack champange och bara väntade på att pappa skulle berätta.

Slutet gott, allting gott. Nej då, men det är faktiskt jätte kul att de har förlovat sig. Jag önskar er all lycka till, i både för och mot gångar!

image15

So long

Ja vad ska man säga ?

Nu ligger man här och har precis vaknat, och det är samma visa som det var igår morse. Orkar inte skriva allt igen, men det blev ju så klart utgång igår med. Då satt man igår och käkade fin middag, när Jossan säger "anna följ med ut ikväll med", och vad gör anna då? Klart jag följer med ut! Fast själva grejen var att jag hade ingenting att dricka eller nå kläder, fast drickat var det största problemet. Men det ordnade pappa som vanligt :). Ja själva utgången då, jag hade kul igår också, inte så mycket folk ute, men det funkade. Eller de va roligt tills en viss man som heter Carl Larsson fällde mej utanför BK på den hala isen så jag slog mina små och hårda knäskålar, jag vart jätte ledsen och Carl springer fram till mej och omfamnar mej. Allting var lungt, och sen kom den snälla vakten fram och kramade om mej också! Haha hört på maken! Nu blire vila!

So long bakisjävlar

Gårdagens kväll

Tänkte bjuda på några bilder från igår.





Längst upp från vänster: 1. Jag på toa 2. Jag och blyg Daniel 3. DJ Sandra 4. My ass 5. Daniel och Bergman
6. Jag och Niklas, Martin dansar i bakgrunden 7. Sonja dricker sofiero 8.  Sandra med Niklas och Bergman

Hoppas du får en trevlig titt på dessa vackra ansikten!

So long




Så fint, så fint

Vill bara säga TACK till min kära Anna för din fina design på min blogg!

Dagen än så länge har varit rätt seg, men jag har lekt och busat med en underbar liten fis som heter Levis. Tur att han var här för annars hade jag bara legat och sovit hela dan. Om en stund kommer det främmande till oss, det blor god mat och trevligheter, resten av kvällen kommer vara lugn.

image4
Go Levis!

So long bajskorvar

Gårdagen

Nu sitter man här dagen efter, och börjar tänka på allt vad man gjorde igår (det man kommer ihåg dvs), om jag gjorde nåt pinsamt, om jag var jobbig mot nån, eller bara så jävla dryg? Klart att man själv inte tycker de, och jag orka inte bry mej vad andra tycker. Varför ska man göra de igentligen? Allt för många människor bryr sig hela tiden om vad andra människor tycker och säger om dem. Varför inte bara vara sig själv och skita i vad andra tycker? Nej men nu kom jag bort mej lite angående gårdagen.

Sonja och Sandra kom hem till mej först igår, vi drack lite och snackade massa strunt (som vanligt när vi träffas). Sen drog vi till Simon som bor i bergsåker och där var våra andra el-nördar också. Det var jätte trevligt där hemma, synd bara att dom ville dra på krogen så tidigt! Väl nere på stan gick vi först på Liquid som vanligt, där var det sämst, inge folk alls, så vi drog därifrån till BK. Där var det inte heller så mycke folk, men de kom rätt fort. Men en kort sumering på kvällen, hade riktigt jävla kul och träffade många människor jag inte träffar på länge, synd att man syns så sällan.

So long bakisjävlar

Skööööönt!

Då var den första helvetesveckan avklarad för detta år, skönt tycker jag! Inte för att jag har gjort så mycket idag eller på hela veckan på skolan, mest suttit och väntat ut tiden för att få gå hem. Idag har jag och Sonja fixat systemdricka, för ikväll ska jag, sonja och sandra ut med några andra, kan bli riktigt trevligt trorjag! Så nu blir de lite vila innan man ska börja på att fixa sej. Glad jag är iaf!!!! :D


 image1

En glad anna!!!!!!!!!!!!

So long fuckers

Denna dag tog slut den också

Denna dag började inge bra alls, jag var så trött imorse så ville bara ligga kvar i min varma säng och tänka på en viss person. Tyvärr så gick ju inte det så jag fick pallra mej upp och gå iväg till helvetet. Jävligt seg dag iaf, men som tur var så var mina underbara fisar på skolan och förgyllde min dag som vanligt. Nu ikväll har jag vart med D och kollat på Feni som har spelat match, synd att ni förlora älskling, men nu var iaf jätte duktig!! Nu är det snart dags att sova.

Anna: Hej fuckface!
Sonja: Hållkäften fittansikte

So long!

Jag hoppas att alla blir glada och nöjda nu!!

Ja det är sant, bli inte förvånad, men anna ericson har skaffat sig en egen blogg för en gångs skull! Nu hoppas jag att alla ni därute kan sluta att tjata på mej nu (speciellt fenibanani). Jag började faktiskt känna mej lite utanför när alla bloggtöntar i klassen sitter och snackar om hur många besökare och skit de får på sin blogg, och då tänkte jag att jag också ville bli en bloggtönt. Frågan är ju bara vad man ska skriva om, men det kommer nog av sig själv efter ett tag.

So long!

RSS 2.0