Vin väder, och jag ska jobba!

Underbart jävla väder det är! Också får jag inte njuta av det idag heller! Har jobb idag med, och före de måste jag göra ärenden på stan, bolaget bland annat. Sen imorgon är det sista april, då blire fest! Jag ska åka ut till Björkön med en kompis, då blir det grillning och massa fest där ute. Det kommer bli kul, får hoppas att vädret håller i sig bara. Så imorrn kommer jag inte att ha tid att skriva något, jag jobbar först och sen drar jag direkt efter det. Jag ska försöka knäppa nå kort också, men om jag känner mej själv rätt så kommer jag glömma bort det. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Stan idag igen innan jobb

Oj vad skönt jag har sovit inatt! Det känns som att det var tusen år sen jag sov så här gott. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att bege meh ner på stan idag igen. Jag ska ner och fika med en kompis innan jobbet, han börjar också 15 som jag gör, så det passar in perfekt! Nu blire dusch!

Full fart idag!

Äntligen hemma från en lång dag. Först blev det stan med mamma innan jobbet. Det blev också lite shopping för min del! En t-shirt från GT som jag tyvärr måste gå och byta, den var minimal i storleken, vilket var konstigt eftersom jag har haft andra t-shirtar där ifrån. Men men, jag får skylla mej själv när jag inte orkar prova. Också ett par nya solglasögon, två par trosor och ett par nya tygskor! Varje år får man ju köpa nya, i alla fall jag sliter ut ett par under en sommar. Jag kanske visar bilder någon annan dag om jag orkar. Sen var det ju jobb mellan 15-19, mycket folk var det idag också. Blev riktigt stressigt på slutet! Sen kom Carro ner när jag slutat och vi gick direkt och handlade middag. Sen har det bara varit lungt och skönt hela kvällen hos Carro. Nu ska jag snart sova, är trött av någon konstig anledning :S


Grillad kyckling med vitlökskroketter och en créme bonjour sås med avokado på sidan. Mumma!!!

Jobb jobb

Det blev jobb idag med, 15-19. Sen ska jag hem till Carro och vi ska laga middag! :D

Ibland vill man bara....

Ja jag kan säga att jag har haft fullt upp denna helg, därför det inte har blivit nå skrivet här. Jag har för det mesta fullt upp på helgerna när man har två jobb och ska ut och massa annat. Som tur är, är jag ledig nästa helg. Det ska bli så underbert skönt! Då ska jag bara ta hand om mej själv och kanske partaja lite. Men det har i alla fall gått bra att jobba i helgen, förutom kanske idag då jag var lite seg från gårdagens utgång. Men det är sånt man får ta. När man jobbar nätter på ett sånt ställe som Kebab City för man verkligen höra allting och alla ärliga saker när folk kommer in och är fyllehungriga och ska käka. Jag tror jag fick två erbjudanden och en kommentar i fredags, en kille ville att jag skulle följa med han hem, en annan ville att vi skulle pussas och därför tog han inte vitlökssåsen och en annan kille stod bara och sa hela tiden hur fin och söt jag var. Men det är bara att nicka och säga tack till allt man får höra oavsett hur jävla less och men bara vill slå ihjäl dom. Som tur är så har jag lätt för att dölja det jag känner. Nu ska jag snart sova, är apa trött!

Soliga Sundsvall

Vilket underbart jävla väder det är ute! Kom nyss hem från stan, man blev ju helt svettig av att gå hem. Synd att man inte kan festa till ikväll då man jobbar natten. Tråkigt! Men jag får ta igen mej imorrn istället. Men denna helg ser ut som följande, jobbar natt ikväll, dag imorrn, fast då ska jag ioförsej bara gå på bio så det är ju inte det jobbigaste. Sen jobbar jag söndag dag också på kebaben, så det får bli lagomt lungt på lördag ändå. Men det ska bli kul, kan ju inte bli bättre när man har sånt här väder. Me Love It!

Onsdags utgång!

Igår efter mötet blev det lite av en spontan utgång. Även fast det inte avr så mycket folk så hade jag ändå trevligt och roligt. Jag kände mej så otroligt fräsch också, samma kläder som jag haft hela dagen och sneakers på mej. Fast vad gör det när det är onsdag? Det gick ju bra ändå. Nu blir det lite slö hemma, sen blir det jobb. Idag ska hon och jag åka och bada, vi får väl se hur det blir. Jag är inget fan av att bada, men det får väl gå ändå.

Nu beger jag mej!


Nu ska jag på stan med Carro. Sen innebandy möte!

Lunch med pappa idag

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Jag är verkligen en periodare märker jag nu. Men i helgen hade jag verkligen inte tid, det var bara jobb och jobb både fredag, lördag och söndag. Men det gick bra som tur var. Var lite jobbigt att kliva upp i söndags med tanke på att jag jobbade lördag natt. Men nu är jag på fötter igen.

Idag var min pappa snäll och bjöd med på lunch. Det var jag som fick bestämma och då blev det kinamat på Ming Palace.


Kyckling med ananas, super gott! Frestad?

Nu ska det bli skärpning. Tyvärr jobbar jag hela den här helgen också, men jag ska försöka att orka skriva om jag hinner.

Underbar film!

Jag är nyss hemkommen från ett biobesök. Jag och min kompanjon Carro bestämde oss i veckan för att gå på bio, vi skulle egentligen ha gått förra torsdagen men då blev det som sagt utgång istället. Och tur var väl de! Vi såg The Boat That Rocked som för övrigt hade premiär idag. En otroligt bra film! Den var rolig, underhållande, lite sorglig och hade en bra story. Den tycker jag att alla ska se som tyckte om Love Actually, det är samma regissör. Gå och se den imorrn!


So fucking lovely!

Bra film!


Jag och Carro satt och såg denna film igår Brudens bäste man som den heter på svenska. Den var verkligen sevärd, en sån där mysig och romantisk film som man blir glad av. Den kan jag rekommendera varmt! Nu ska jag dra iväg och jobba, 15-19.

Såg några bilder från påsk på mej och Micka




I hate this weather!

Varför vill inte vädret hålla i sig? Idag är det typ någon plusgrad, det går fran 15-0, why? Ja men det är väl så här det brukar vara på våren, eller jag vet inte. Bara det inte blir nå mer snö. Igår var jag ju som sagt och jobbade. Fast inte på kebaben utan som ledsagare/avlösare. Vi hade trevligt, satt lite framför datorn, vilket inte gick speciellt bra eftersom attd den där datorn var värre än min gamla. Vi spelade uno, det var riktigt roligt. Längesen jag spelade det, vå vann både varsinn gång också. Det ska vara rättvist! Sen blev det ju så klart en film igen, så mycket tecknade filmer som jag har sett dom senaste två veckorna har jag inte sett under flera år. Jag är inte ett sånt bag fan av tecknade filmer. Eller jag ska säga animerade.


Igår blev det den här. Någon Barbie film, men den var faktiskt helt okej att kolla på. Och jag känner mej som en tio åring just nu!

....

Time for work.....

Bilder från igår!


På torget igår i solskenet.


Nån dumbom höll på att mata måsar, så det flög tusen övanför oss. Jag hatar måsar!

Nu är jag på G igen!

Nu har det varit dött ett tag, jag vet! Jag har inte haft ork eller tid, jo tid har jag väl haft men inte orken. Kan ju dra dom senaste dagarna lite snabbt. I lördags var det ju påskafton, först jobb och sen middag hos pappa. Sen på kvällen blev det en hejdöndrande utgång! Jag hängde med Micka och hennes "coop kompisar", eller i alla fall en av dom. Vi var på stads och jag hade hur kul som helst! Men det blev dock inte för hårt, för i söndags jobbade jag med som avlösare igen. Det gick kanon bra, vi gick och köpte godis och satt ute i solen och surrade. Igår var det ju också super duper väder, dock gjorde jag inte så mycket på dagen, men på kvällen gick jag ner till Carro. Vi tog en promenad med Diesel och Akira i det sköna vårkvälls vädret. Sen gick vi ner och hyrde tre filmer. Vi såg 2 st, Rallybrudar och Proom Night, som var en skärckis. Tyckte dock att den mer var som en thriller. Men båda var ändå helt okej. Idag har jag verkligen hängt med Caroline Björk hela dagen. Först var ni nere på stan och gjorde några ärenden och glassade lite på torget med en glass i handen. Sen har vi lagat tacos, mycket bra resultat vill jag säga. Sen har det varit en helkväll med Desperate Housewives, so lovely! Och nu sitter jag här och ska snart dra igång en serie, sen imorrn blir det jobb!




Påskafton i all ära

Ja då var det påskafton! Jag har fått två påskägg, ett av min far och ett av min mor. I min fars påskägg låg det två trisslotter, jag var den enda som vann, 50kr. Och i min mors påskägg fick jag en biobiljett, alltid behövligt! I torsdags efter att jag hade varit på middag uppe hos pappa blev det utgång för mej och tjejerna. Det var sådär, även fast det var mycket folk. Men jag hade det sådär, jag gick hem strax efter två. Igår var det bara jobb som stod på schemat på kebaben och på kvällen blev det bara middag och mys med familjen hemma. Jag hade varken lust eller ork till att göra något alls.

Idag står både jobb på kebaben och utgång på schemat. Jag börjarnu klockan 12 och slutar 15, en kort och skön dag. Sen blir det bara hem och vila lite och fixa sig inför kvällen, jag ska på middag hos pappa före också. Det blir en trevlig dag! Glad Påsk allesammans!

Påsk och påsk?

Ännu mer grått idag! Jag hatar detta gråa väder, man blir bara less. Men skit i det. Imorse var jag verkligen uppe med tuppen, strax före sju. Jag är verkligen inte van att gå upp så tidigt. Men vad gör man inte för sitt jobb? Jag var i Granloholm strax före åtta. Vi hade mysigt och åt frukost och kollade på film. När jag hade lämnat av henne drog jag själv ner till stan. Hade lite ärenden att göra, plus systemet. Blä vad mycket folk det var där! Jag hatar när det är mycket folk på samma ställe, jag känner mej så inträngd eftersom jag är så liten. Men som tur var så gick det är så gick det någorlunda bra. Jag for hem och fixade lunch åt mej själv, köttbullar och mammas hemgjorda köttbullar, kan det bli mer svenskt? Nej men det var i alla fall jätte gott. Sen gick jag och la mej och tog mej själv en liten nap, jag älskar att ta en nap när man har varit uppe tidigt. Det gjorde jag ofta när jag gick i skolan. Men nu ska jag snart börja fixa mej färdigt, jag ska på middag till pappa ikväll. Brorsan och Malin har kommit ner till påsken. Fast påsk och påsk? Själv ska man bara jobba hela helgen och gå ut.

Jag tror det gick bra idag

Det gick bra idag! Eller, jag hoppas det i alla fall. Jag kan ju inte veta hur hon känner. Så imorgon klockan åtta är jag där igen till elva för att sedan lämna av henne på villan. Då ska vi äta frukost och se på film. Det blir nog mys! Annars har det inte varit så mycket idag, gjorde några ärenden på stan som sagt innan jag åkte iväg. Och nu när jag kom hem har jag fikat och glott lite på hockeyn i soffan. Jag som hejjade på HV!


Köpte även denna skönhet när jag var på stan idag. Jeansjacka från Gina 299:-

Första dagen idag!

Idag är det grått vill jag lova! Och less blir jag då. Idag har jag lite planer, först till KFG för att skriva på mina papper så jag får pengar från försäkringskassan, sen ska jag hämta ut mina skor som är hos skomakaren, sen ska jag till banken om jag hinner. Halv 4 åker jag upp till Granloholm för att första gången jobba som avlösare. Jag kommer både vara ledsagare och avlösare och idag är det första dagen. Jag är lite nervös, men det ska nog gå bra. Jag ska först hämta upp henne på fritids sen går vi hem till henne. Wish me luck!

Min nya älskling!


Här ser ni också min nya älskling som väntade på mej när jag kom hem i söndags. En Sony Vaio VGN-NS21M.
Inte förrän nu har jag kunnat använda den riktigt eftersom att inte internet har fungerat. My new love!

Umeå var grymt!

Nu har jag inte skrivit på länge. Dels då får att jag har varit i Umeå i helgen och dels för att vårat internet fortfarande är proppigt så man vet aldrig när det funkar. Men i helgen hade jag super kul! Längesen jag hade det så här roligt. Utgång både fredag och lördag, ingenting som är värt att nämna. Vi var på stan, jag handlade en klänning eller vad man kan kalla det. Vi åt god mat och massa annat. Och tjejerna som Fanny bor med är inte heller att klaga på jag kan lova. Bilder från helgen hittar ni på FB, jag orkar inte lägga ut några här. Men som sagt, det var lite om Umeå. Så det var lite om Umeå, jag kan tyvärr inte skriva nå mer här om vad mer som hände.

Jag är så glad!

Gud vilken lyckad dag! Jag har inte berättat om detta men för ett par veckor sen blev jag uppringd av kommunen för att eventuellt bli ledsagare till en tjej som är lika gammal som mej. Jag blev super duper glad, det är alltid något jag har velat prova på sen förut. Så jag var på ute där och sen lite andra grejer. Och idag åkte jag för att träffa henne och hennes familj, det var verkligen hur kul som helst! Så jag fick jobbet, eller vad man nu ska säga. Så jag ska börja jobba om en vecka eller så, jag längtar!

Imorgon drar jag iväg till Umeå med min mor. Hon och jag ska åka upp och dels härlsa på min bror som pluggar till polis där och sen Fanny. Så jag kommer att bo hos Fanny. Det kommer bli jättekul! jag längtar tills imorgon, vi hörs efter helgen! :D

RSS 2.0