Gojja?

Hur ska då börja? Ja fråga inte mej, jag har då ingen aning. Jag vette tusan vad det kommer bli av det här, så fråga mej inte det heller. Nu känns det att detta bara kommer bli ett inlägg om bara massa gojja, men det vet jag ju inte än. Så vad ska man då säga om allt? Ja det vet jag inte heller. Det jag vet som jag kan säga, det är att jag har apa bra kompisar. Det har varit en trevlig kväll med allt inräknat. Vad nu det menas med, jag vet ju inte vad ni tycker räknas in. Hur ska jag kunna veta vad ni tycker då? Nej det vet jag inte, ingen säger någonting. Men nu ska jag inte bli elak över det. För om jag inte frågar, hur ska jag du kunna veta? Nej, just precis så är det. Frågar man ingenting, så för man ingenting veta. Så gäller en av de viktiga frågor i världen. Jag tycker själv att jag är ganska bra på att fråga om saker och ting som jag undrar över. Jag är helt kort en nyfikig person och det kommer jag alltid att vara.

Nu blev det som jag trodde från början. Ett inlägg bara bestående av massa gojja. Någon som håller med?
Jag ber i så fall om förlåtelse om någon tog illa vid sig, jag ska förbättra mej!
Jag hade kort sagt en trevlig kväll och det var det jag ville komma fram till.

Pusshej trevlig kväll

Onsdag/Torsdag

Ursäkta min sega uppdatering. Ja vi hade som sagt mösspåtagning i onsdags, vilket blev väldigt lyckat tycker jag. Det var mega röj med god mat och trevligt folk ute. Förutom att mina fötter blev förstörda på dansgolvet av allt folk som klev på mina stackars fossingar hela tiden. Också var det ju så klart hur mycket folk som helst på Stadshuset på kvällen, det var lite synd för de gick nästan inte att dansa och blöt som en fisk blev man.

Sen när jag vaknade upp igår hade jag världens halsbränna och hosta. Jag trodde först att det berodde på att jag var bakis eller nåt först, men så var inte fallet. Mitt på dan kom febern framsmygandes och satt i ungefär hela dagen. Så jag låg som en död sill igår i soffan, just därför min sega uppdatering. Men idag är det lite bättre, men har fortfarande halsont och snuvig, men ingen feber som tur är!

Lina och Jag   



1. Lina och jag
2. Anna och Fanny
3. Sandra och Lisa

Pusshej lingonfejs

Mösspåtagning

Idag är det en fullpackad dag! För idag är det mösspåtagning för oss studenter. Det börjas med att klockan 10.00 ska jag och några andra tjejer käka frukost tillsammans i en park. Ungefär vid halv 1 ska vi hämta ballonger och 13.00 på torget kommer vi släppa våra ballonger och kasta upp våra mössor i luften! Efter detta kanske det blir någon öl på någon uteservering. Sen blir det hem att fixa för att sedan bege sig till Lina där det är fest ikväll, för att sedan avsluta kvällen på stadshuset. Jag tror det kommer bli en jävligt bra och mysig dag idag!!!!

För jag tar studenten snart!!!!!!!!!!1

Pussssss

.

Denna dag kunde aldrig ha slutat bra, och det gjorde den inte heller.

Klart slut från Anna

What A Women!

Jag hatar sådana människor! Jag har nyss sett Tina Turners självbiografi What's Love Got To Do With It. Där Ike Turner hennes ex-man misshandlade nästan till döds under hela deras förhållande. Till slut kunde hon äntligen ta sig ur det och hon blev en av de mest framgånsrika kvinnliga artister som har funnits.

Är hon inte den bästa förebilden så säg mej? Att någon kan vara så stark att bli så stor som hon var efter ett sådant förflutet. Starka kvinnor respelterar jag över allt annat. Jag ska också bli en stark kvinna.

Kvinnomisshandlare tycker jag är en av de värsta saker som kan hända en kvinna. Att träffa en man som misshandlar och våldtar sin kvinna. Det finns inga vidrigare varelser än dem!!!!



Pusshej och godnatt från Anna Ericson

Check It Out!



Kolla in min "nya" cykel som jag nyss har hämtat upp efter lite renovering. Är den inte helt underbar? Jag älskar verkligen sånna här gamla cyklar. Denna cykel kom 1956, om jag inte misstar mej helt. Nu behöver jag inte längra snylta med mamma cykel. Det enda som fattas nu är att den ska bli upputsad så den blir lite fräch.

Skönt med sorgligt

Det är skönt med ändå lite sorgligt på ett sätt. Jag har nyss kommit hem från min absolut sista idrottslektion ever! Varje vecka i 12år har man haft idrott en gång i veckan och nu är det slut på det! Klart att det är skönt på ett sätt, men som sagt det är lite tråkigt ändå. Det enda jag har varit riktigt bra på i skolan är idrott och det är sorgligt, jag vet. Men vad ska man göra då om man inte har något läshuvud som jag inte direkt har? Det var det enda jag hade, haha! Men som sagt, jag fick i alla fall veta mitt betyg nu i drott B och jag fick ett VG så jag är riktigt nöjd med det! De som känner mej vet att jag alltid nöjer mej med ett G, men icke i idrott :p Nu blir duschen och äta!!!

HejSvejs Lingonfejs!

Idag är ...

Idag är jag trött och seg, men jag får skylla mej själv. Förfesten hos Fanny Sofia igår var riktigt kul, det var lagomt med folk och alla var trevliga. Det blev inga dispyter som det ibland kan vankas när jag är i samma rum som en person, så tur var det och jag var glad. Kvällen fortsatte nere på Stadshuset där det var hur mycket folk som helst, men det var iaf trevligt som tur var!

Nu är jag nyss hemkommen från Fanny där jag har varit hela dagen. Vi har bakisätit och bakisätit ungefär hela dagen. Och man får själv ta ansvar för sina egna handlingar, dvs inte dricka så mycket.

Pusshej

Vilken gårdag!

Oh My God what i night! Jag tänker tyvärr inte gå in på några detaljer. Men jag och Erika var hos Anna och myste med en jättegod middag och massa prat. Hur mysigt som helst var det! Sen blev det lite annat och jag gick därifrån, men som sagt, inget jag kommer gå in på.

Idag blir det i alla fall fest hemma hos Fanny med grilling hos folk, jag längtar redan! Nu blir det att samla tillbaka krafterna för att sen börja fixa mej.

Hoppas vi ses i vimlet!!

Pusshej

Gott med mat

Gud så gott det kunde vara! Har nyss kommit hem efter att ha lunchat med min bror och mamma. Han åker tillbaks till Tchad imorrn och till Sthlm ikväll, så han ville bjuda oss på lunch innan han åkte. Och jag åt en så förträffligt god bakad potatis med skagenröra. Jag tycker inte om att äta rakor annars, men skagenröra älskar jag! Mamma hade också varit och köpt min klänning som jag hittade igår när jag ute på IKEA med Micka.


149kr Cubus

Pusshej

Fredag!

Äntligen fredag! Ja så vad händer idag då?! Nu på dagen har jag inte så mycket planer, kanske måste städa eller nånting. Det är inte så fint på mitt rum just nu. Ikväll ska jag till Anna med Erika och vi ska laga mat tillsammans och snacka massa skit och mysa som vi tjejer är bra på. Så det ska bli riktigt trevligt!

Igår kväll var jag hos Fanny Sofia och kollade på semifinalen av eurovision. Vissa låtar och människor kan man ju skratta bra länge åt alltså. Men det var kul iaf, vi drack te, spelade kort och fikade goda mackor också. Alltid mysigt att vara hos Fanny, eftersom vi har känt varandra så pass länge så är man inte som en gäst när man kommer dit, jag blir nästan som en i faniljen och det tycker jag är mysigt.

Jag tänker på dej Lisa!

Pusshej

Varför ska det behöva vara så här?

Varför märker man ingenting? 37 procent av tjejerna i Sundsvall som går årskurs nio uppger att de skadat sig själv för att de känt sig olyckliga och ledsna. 12 procent har gjort det mer än en gång. 15 procent av killarna uppger att de någon gång skadat sig själv med flit. 5 procent har gjort det mer än en gång. Bara 15 procent av alla dessa har sökt hjälp från skolsköterskan eller en kurator.

Källa st.nu

Vad är det som gör att så många unga människor mår så dåligt som de gör? Det är ingen lätt fråga att svara på. Men varför görs det ingenting tidigare? Skolan och föräldrarna har ett väldigt stort ansvar till detta. Det är så tragiskt att det ska vara så här, att det är en sådan stor siffra. Men det är sånt alla vi måste göra en förändring för.


En liten incident bara...

Är typ nyss hemkommen från Fanny Sofia nu. Micka och Sonja ville hänga med oss coola också, och det fick dom ju så klart. Vi såg filmen Love And Other Disasters. En helt okej film, men jag blev så irriterad över en viss grej hela tiden, om ni ser den kommer ni förstå vad jag menar. Det hände även en liten incident också medans vi var där. Vi hade varit och köpt godis också, så alla påsarna stod på bordet (som de alltid gör hos Fanny). Men tydligen så hamnade den ena lite för nära ljuset så att det började brinna, inte så att man bleb rädd, men man ville verkligen hålla för näsan efter det må jag lova. Men ingen skada skedd som tur var, Micka släckte den och hedde ut den på gruset!



Brittany Murphy är så fin!!!

Pusshej

Äntligen slut!

Nu funkar min blogg! Jag har nu blivit flyttad till publishme jag också, kanske var på tiden det med. Idag har jag varit ledig och har varit duktig och pluggat klart det som jag har kvar at göra i skolan. Så nu är jag fri från detta elände, äntligen! Nu är det bara att vänta in festligheterna som väntar på mej nu framöver. Fy fan vad jag längtar nu! Sen idag kom Levis, Noel och David förbi också, så det blev lite lek och skoj med dem också. Nu ikväll ska jag hem till Fanny Sofia för lite umgänge med film + te, våran ritual nu mera tror jag, så det ska bli riktigt trevligt!

Pusshej

En snygging

Jag har hittat en snygging som jag ofta brukar kolla på varje kväll innan jag går och lägger mej. Shemar Moore heter han och är med i Criminal Minds, som går på kanal 5 23.25 varje kväll. Kolla in han! image217

image218

Naken bilden håller jag för mej själv! :p

Hängiga Anna

Kom nyss hem från skolan. Jag känner mej inte alls pigg, så jag gick hem ifrån de två sista lektionerna. Orkade verkligen inte pina mej igenom dom. Så nu har jag nyss slängt i mej lite nudlar och tänkte vila lite. För att sedan se om det känns bättre.

Idag har vi knäppt studentfoto också. Och det kändes lite sådär, orkade inte då heller anstänga mej riktgit för att se bra ut. Men förhoppningsvis ser jag någolunda okej ut får jag hoppas.

Sängen väntar.....

Pusshej

Ännu en...

image216

Här kommer en tll bild från balen som jag snodde från Sandra ;)

Bilder från balen

image213
image214
image215

Balen 2008!

Jag har inte så mycket att säga om balen förutom att jag hade jättekul och jag är jättetrött idag!

Och tyvärr så funkar det inte att lägga upp bilder för mej nu, men det kommer att komma upp senare.

Idag är det bal!

Idag smäller det! Idag är det balen och min dag är rätt så fullspäckad. Nu ska jag duscha och äta någonting. För att klockan 1 så jag iväg och fixa mitt balfrisyr hos min kära kusin. Och det kommer att ta ungefär 2 timmar. Sen kommer Fanny, Lina och Sandra till mej vid 3 halv 4 för lite mingeldricka innan vi drar ner till stadshuset där balen kommer att vara. Bilder kommer att komma upp senare någon dag. Nu ska jag upp och hoppa!

Pusshej

Typiskt !

Det kunde verkligen inte bli sämre. Jag har varit hos min vän Anna ikväll. Vi har suttit och surrat massa och fetat i oss chips och dipp, det kunde inte bli bättre. Det var VÄLDIGT längesen vi sågs! Men som sagt, hon bor på andra sidan stan och jag skulle gå hem till pappa i stan. Jag fick inte gå hem själv för Anna, så hon följer med mej en dit, för när vi skiljdes så ringde jag Fanny Sofia för att ha någon att prata med unde tiden. Hela vägen gick galant, även fast det var rikigt kallt. Men när jag väl står utanför pappa och letar efter mina nycklar så visar det sej att jag inte hade några med mej! Less som jag blev då så ringer jag till pappa som är nere på krogen ikväll. Han ville absolut inte gå och möta mej, så jag får gå ner till Oscar som ligger mitt i stan, men mjukis byxor och en knut på huvet. Jag kunde verkligen inte se bättre ut! Men till slut så kommer jag hem och mina fingrar är helt röda av den kalla luften som jag haade travat i. Tyck synd om mej, SNÄLLA! 

Men nu ligger jag i alla fall i sängen och ska sova, för senare idag är det bal och jag måste vara pigg!

Pusshej hälsa mamma!

Imorrn smäller det!

Nu är jag nyss hem kommen. Jag har varit och solat med Sandriis. För imorrn är det som gäller. Det är som sagt bal imorrn för oss treor som tar studenten! Det ska bli riktigt riktigt kul tror jag. Så jag har förberett mej några dagar nu med brun-utan-sol och idag blev det dags för en solning. Jag har fått lite färg i alla fall och det är huvudsaken. Nu är det inte långt kvar till studenten för Anna Ericson.

Idag har jag inte så mycket planer. Jag ska åka till mamma och äta middag där med henne och bror min. Sen blir det kanske att vara med Micka och kolla på Sverige som spelar semifinal förhoppningsvis. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsh!

Pusshej

Mumsigt!

image212

Kolla in min goda middag! Pitabröd med allt detta mums. Och det smakade ljuvligt må jag lova, just därför att det var jag delvis som lagade maten också.

Nu är min bror hemma och jag är så glad för det, i alla fall i en vecka framöver.

Pusshej

Snart så

Idag kommer min kära bror! Jag har ingen aning om när, men jag vet i alla fall att han kommer. Men jag hoppas på snart, men det kan jag tyvärr inte bestämma. Så nu kommer jag bara att gå runt som ett nerv vrak här hemma tills de sker. Och sen när han har kommit, då ska jag ge han en stor kram och säga "vad smal du har blivit". Nu blir det bara att vänta!

Pusshej

Längtar tills imorrn!

Godmorgon allesammans, vaknade för att tag sen, men jag ligger fortfarande och myser i sängen. Idag är det min lediga dag i veckan. Så vad händer idag då? Jo, jag ska försöka skriva på mitt tal i svenska c. Det ska även vara 20min och jag kommer att svimma när jag står där framme. Så nu vet alla att jag kommer att svimma om ungefär 2 veckor. Sen får jag se vad som mer dyker upp.

Imorgon kommer min älskade bror hem! Eller han är hemma en vecka här, sen kommer han att åka tillbaka till Tchad igen ytterligare 2 månader eller något sånt. Olyckligtvis är han ju inte hemma på min student, men eftersom att vi har våran bal på lördag så får han iaf se mej i min balklänning. Så man får se något positivt i det iaf. Och jag längtar till tusen till imorrn!

Nu blire till att spåna efter lite idéer!

Pusshej

.....

Vila i frid, Algot!

Långa tisdag

Gud vad skönt att vakna denna tid en tisdag morgon! Idag är det mycket som händer känns det som, iaf för att vara på dagen bara. Vid 12 ska jag vara utanför skolan för att åka och spela tennis med idrott B klassen. Jag har faktiskt aldrig prövat på tennis, jag hoppas det är kul iaf! Kanske vid halv 3 kommer jag att vara tillbaka på skolan igen för en svenska c lektion. Den håller på till halv 5, och direkt efter den så ska jag till tandläkarn! BLÄ, jag vet precis vad de kommer göra på mej och det gör så ont! Men nu får jag inte tänka på de. Nu blir det att hoppa ur sängen för att fixa och trixa innna jag ska dra iväg.

Pusshej

Måndag igenn :/


Duffy - Hanging On Too Long

Det gick faktiskt rätt så bra igår med klänningen trots allt. Det kunde nog inte bli så mycket bättre.

Nu är det skola!!!!!!!!

Nervös!

Det är idag det gäller! Klockan 4 ska jag åka och kolla hur min balklänning av har blivit efter att hon har sytt upp den o så. Jag är jätte nervös att den inte ska bli nå bra, så att jag kommer bli less och inte kommer vilja att gå på balen. Men som både Fanny och mamma säger, var positiv i stället och säg till om du inte är nöjd. Men feg som jag är så får jag se hur jag reagerar. Senare ikväll ska jag träffa en person, jag hoppas det blir lika trevligt som förra gången!

Gårdagaen började med att Lisa käkade middag hos mej, sen gick vi till Grevebäcken och satt oss där på en filt och myste. Sen blev det att möta upp Fanny vid bion för att bege oss till Jomman där hon och Lotta satt och skrev dikter. Kvällen avslutades hos Lisa med lite kortspel och skvaller. Det var en mysig och lördagkväll med gamla minnen och skitsnack, som vi tjejer är duktig på att prata om, haha!


Fyra söta bilder på mej och Lisa och ifrån parken igår.

Pusshej

Lördag kväll

Vilka var inte på stan idag?! Fullt med folk hela storgatan och inne i galleriorna. Men det positiva med att det är mycket folk på stan, det är det finns så mycket folk att bara kolla på hela tiden. Som ni kanske märker är jag en sådan person som tycker om att iakta folk, men inte så att de märker det förstås :p

Kvällens planer är att Lisa kommer hem hit till mej snart för att äta lita mat. För att sedan göra något annat. Fanny Sofia kommer att joina oss sen också, efter att hon varit på bio med sin syster. Kanske blir det en skön och varm prommis efter maten? Hm ja, jag får se vad som väntar på oss.

Och även denna helg en nykter helg, vad har hänt med Anna?

Pusshej

Soliga Sundsvall

Godmorgon alla vackra människor på min jord! Vilket väder det är idag och igår! Igår var det skolan, men slutade vid halv 11 för att gå och käka på Åhléns som vanligt. Sen blev det stan en sväng, skulle byta mina tygskor som jag köpte i onsdags, sen blev det lite shopping av en tröja på Vero Modas utförsäljning. Sådant gillar vi, en snygg tröja för 75kr, det är aldrig fel!

Igår kväll blev det tacos hos Fanny Sofia med Lotta och Joel, det var hur mysigt som helst, vi satt ute, även fast det blev lite kallt sen. Senare mot kvällen hyrde vi en film från Fanny Sofias box, Berätta inte för någon hette den. En fransk film, som vi från början blev besviken för eftersom den var fransk. Men den visade sig vara helt okej, förutom att den var lite långsökt. Nåt mer orkar jag inte skriva om den. Nu blir det iaf att fixa sej för att gå ner på stan med Lisa Fisa!

image207

Pusshej!

Ja vad ska man säga egentligen?

Lika trevlig kväll idag som igår, jag ville bara att ni alla skulle veta det nu. Och nu vet det ni det! :D

Jag tänkte lägga upp en bild för trevlighetens skull, men tyvärr så gick inte det nu. Och nu vet ni det också! :D

Hejsvejs lingonfejs!

Ibland har man tur.

Det visade sig bli en trevlig kväll trots allt. Jag gruvade mej hela dan idag över att jag skulle försöka skriva klart min historia rapport. Det visade sej till slut att den inte skulle vara så lång som jag trodde och det blev en otroligt lättnad för mej. Så jag blev nästan så gott som klar med den. Sen får man ett sms av en person det var längesen jag träffade. Så jag drog dit och det var riktigt trevligt må jag säga, förutom att jag var lite trött. Så nu är jag nyss hem kommen därifrån och nu är det sängen min som väntar på att bli varm av min sköna kroppsvärme :)

Pusshej linjonfejs

Ibland kan jag bli så otroligt tokig!

Som varje morgon går jag upp och gör mej ordning för skolan. Förutom då jag vet att jag är ledig, men som sagt vissa dagar får man ju inte veta det förrän man kliver in i klassrummet och det sitter en person där som säger det. TOKIG BLIR JAG!  Vem får för sig att kolla på morgon om man är ledig om lärarn sa förra lektionen att vi syns på onsdag? Ja tydligen så gör vissa de men inte jag, lägg ut det på kvällen ist!

Men för att göra den här dagen lite bättre så ska jag gå på stan med mamma om ungefär 25min, det ska bli mysigt! Vi ska äta lunch och gå och kolla på saker tillsammans. Det var verkligen längesen jag gjorde någonting med min mamma. Så nu ska jag fortsätta fördriva tiden ett tag till för att sedan gå och möta henne!


Min kära mor, är vi lika eller inte, det är frågan jag ställer er?

Pusshej

Gossip Girl

Oh my God!

Serena van der Woodsen has killed someone!

In Gossip Girl, you will never know what's happening!

Hell Is For Children



Denna låt är gjord av Pat Benatar och heter Hell Is For Children.
Den vill jag tillägna min pappa, för det är en hans favoritlåtar.

Pusshej

Cashmere Mafia

Nu var det jätte längesen jag skrev känns det som! Jag har faktiskt inte haft så mycket motivation till att skriva, plus att jag är så tråkig att jag inte orkar dela med mej av mina underbara dagar som jag lever för varje dag. Men nu skippar vi det. Idag har jag varit på skolan för en lektion imorse, för att säga att jag hade hål sen dess fram til klockan 3 då det var idrott. Idag stod squash på schemat. Jag har faktiskt aldrig provat det och det var faktiskt ganska kul. Men det var otroligt jobbigt, plus att jag fick ont i min handled. Jag verkar vara lite klen i den. Sen ikväll har jag varit hos Lisa Fisa och degat.

Eftersom jag nu har slut på avsnitt av SATC, som ni säkert ha läst, så var jag lite deppig där ett tag. Men sen såg jag reklam för Cashmere Mafia som går på trean. Den påminde mycket om min favorit. Sen fick jag höra att det är samma skapare till båda två. Så jag ladda hem och slog på ett avsnitt. Det verkar vara en mycket lovande serie, så den kan jag absolut rekomendera för dem som tycker om SATC!

image205
Cashmere Mafia!!!!

Pusshej

Sköna söndag

Vilken otroligt mysig promenad! Jag kom nyss hem från en jätte mysig och trevlig promenad med min vän Mikaela. Vi har varit ute i ungefär två timmar knappt. Vi begav oss upp mot Sidjön för att inta caféet där uppe för en glass. Men sen när vi satt där uppe och åt våran glass med två kulor för 27kr så började det bli lite kallt. Så vi började bege oss hem sakta men säkert. Men det var så otroligt skönt att komma ut i det fina vädret. Det har inte blivit så mycket av det i heljen.

Igår kväll var det riktigt trevligt. Det var jättekul att se Linas pojkvän Tobbe uppträda med sitt band LACK. Och de kom trea i rockkarusell finalen, ett stort grattis till en bra insats! Sen bar det av hem till Lina, bara hon och jag. Vi bestämde oss för att gå in på Hydro för att köpa oss nå folköl var, vi tänkte att eftersom det var en sån fin kväll igår så kunde vi ju sitta ute med en öl i handen. Och så blev det också, det var mysigt tills det började bli lite kallt. Sen blev de massa annat också, men inte som jag orkar dela med mej.

Pusshej

Fina lördag

Kom precis hem nu ifrån att kolla hur balklänningen ska sys upp osv. Det blir nog bra det där tror jag. Synd bara att jag har lite mer former som inte kommer att kunna sys in, men det är sånt jag får ta. Nu blir det snart middag. En tidig sådan för min del ikväll, jag ska nämligen möta Lina efter fem vid navet. Vi ska senare åka ut till Njurunda för att kolla när hennes kära pojkvän Tobbe ska uppträda där med Tungviktarna. Sen vette tusan vad som händer för min del, jag får se vad resten av kvällen har att erbjuda!

Pusshej

Nästa, balklänningen

Idag ska jag åka och sy till min balklämnning! Jag har den redan klar, men eftersom jag har den efter min plastsyrra som är lite längre än mej o så, så måste jag sy till den. Det ska bli så skönt att känna att den äntligen är klar! Eftersom balen är den 17/5, alltså precis 2 veckor idag, så är det ju på tiden att den bli klar. Nu ska jag duscha o fixa innan jag ska åka iväg!

Pusshej

Hur ska detta gå?

Vilken tomhet det plötsligt blev. Vad händer nu då? Vad ska jag nu göra innan jag går och lägger mej? Kommer jag att klara detta? Ja det återstår att se. Jag får helt enkelt försöka stå ut 49 dagar till, hur jag ska klara det för jag se.

image204

Gråa fredag

Finns det något annat att säga då? I typ två veckor i streck nu har det nästan varit skinande sol varje dag! Och just de dagar som man är ledig, himlen är lika grå som grannens parabol. Den typiska oturen som alltid är med mej.
Idag har jag inte gjort mycket alls, har faktiskt varit lite deprimerad av detta väder. Så man ska man göra? Jag har iaf legat och kollat på några avsnitt av mina favorittjejer. Ikväll ska jag till Lina Löf och umgås, vet inte riktigt vad vi ska göra, förutom att se Så ska det låta. Det är en riktig fredagsunderhållning om man inte har så mycket annat för sig. Nu hoppas jag att mamma kommer hem snart så vi kan börja med maten, det har börjat småkurra lite i min lilla mage nu!

image203
Me and Lina again from sista april

Pusshej

Kul, mysig och tokig kväll

How shall I begin? Gårdagen var kul, mysig och tokig som vanligt! Det började med att vi var hos Lina och grillade kyckling med potatissallad, vilket satt som är smäck (som pappa brukar säga). Vid nio tiden drog vi in till stan för där var Micka och några tjejer i hennes klass och förfestade. Sen blev det ju så klart studentfesten till slut. Det var kul, förutom att det är så jävla mycket folk där att det nästan inte går att dansa. Det är har varit det enda negativa med dessa studentfester, alldeles för mycket folk helt enkelt!

Micka sov hos mej igår. Och det började i morse med att jag vaknade runt 12 av att Micka går på toa eller nåt. Jag har kanske varit vaken i 5-10 min då hon säger att hon vill ha mat. Anledningen till det var att jag sa igår att jag skulle laga lunch till henne dagen efter, och jag vet hur mycket hon tycker om min mat också :p Men kanske inte efter att man har varit vaken i 5 min och var ute dan före, då är inte mat det första som exicterar i mitt huvud. Men till slut fick hon sin mat. Vi har nu ikväll ätit pizza och kollat på film och vräkt i oss massa chips. Det får man när man har varit ute dan före.



1. Jag och Lina
2. Micka
3. Gruppbild på oss som var där

Tack för igår girlz!

Pusshej

RSS 2.0