Trött och slö nu

Helvete vad varmt det har varit ute idag! Och jag har typ nyss kommit hem. Efter att jag hade vaknat imorse och fixat till mej gick jag ner till stan för att möta upp Carro. Vi köpte med oss en pizza som vi delade på och satte oss nere vid ån. Men när vi hade ätit upp den gick vi nästan därifrån direkt, det var så otroligt varmt att det inte gick att sitta där. Så vi gick runt en sväng innan jag skulle åka iväg och jobba. Idag har jag varit med tjejen, vi var på cirkus. Tror jag bara har varit på cirkus en gång tidigare, och då var jag jätte liten så jag kommer inte ihåg nåt. Men det var kul, den var lite lång bara. Och inne i tältet var det sjukt varmt, det måste ha varit närmare 40grader där inne, och då överdriver jag inte heller! Men det var bara att härda ut. Sen efter cirkusen mötte jag upp mamma nere på stan. Eftersom att det är morsdag idag så bjöd jag min kära mor på en middag. Vi skulle först ha gått på olearys, men det var det fullt. Så det slutade med Norrlands källan, jag åt fläskfilé med rödvinsås och beasås med strips. Super duper gott! Så nu är jag bara hemma och tar det lungt, känner mej rätt trött och imorrn blire jobb igen!

Det verkar inte funka att ladda upp bilder, tog några på cirkusen. Så det får bli någon annan dag!

Nu smäller det!

Sitter hemma hos Carro just nu. Fest ikväll, som det blir ganska ofta för min del. Sitter just nu med ett glas vitt och njuter av det livet jag har (delvis). Hon, jag, Lisa och Sandra gör det osäkert ikväll på stan. Nu har jag varken ork eller tid att skriva något mer, vi ses ute ni som ska ut!

Birsta City

Idag har jag varit med Anna igen. Fast idag var vi ute på birsta. Jätte mysigt, vi var typ där i fyra timmar. Och inte blev jag less heller, brukar oftast bli det efter 2, eller max 3 timmar när man går runt sådär. Vi åt bakad potatis med skagenröra på Charm till lunch, sen satte vi oss ute i solen och käkade glass. Och helvete vad varmt det var just där ute, jag höll på att koka bort. Sen blev det ju så klart lite shopping också. Jag hittade äntligen mina efterlängtade sandaler på Scorett, det enda par 36 som fanns på hela birsta.


Som ni ser så var dom rätt dyra, men jag kände att jag hade råd. Sen var dom så otroligt sköna också, sen är det ju riktigt skinn också. Vilket det inte var på något annat par som jag kollat på.

Ikväll  blire jobb hela natten!

Bild.


Me and my girl från igår! Bild tagen av Carro.

Vilken dag!

Helvete vilken dag detta har varit! Igår blev det utgång, och en bra sådan också vill jag lova! Vi började hemma hos Carro och det slutade hemma hos Carro eftersom att jag sov hos henne. Och där emellan spenderade vi tiden på Olearys. Jätte mycket folk och jätte roligt! Och jag hade tänkt att jag skulle ta det relativt lugnt eftersom att jag var tvungen att gå upp 8 imorse för att jobba med laget och stå och sälja fika utan Ittala outlet. Och sen på eftermiddan jobba med tjejen. Men det blev ju inte så lungt som jag trodde då. Men när klockan ringde imorse så kändes det inte så jobbigt att kliva upp, det blir som att kroppen är inställd på det redan på något sätt. Utan tröttheten och lite bakis heten och senare under dagen. Men allt gick i alla fall bra, förutom att det kändes så jävla onödigt att stå där och sälja fika eftersom att vi var hur många som helst. Jag hade kunna legat och fortsatt sova bredvid min partner istället. Men nu är det i alla fall gjort och det bra. Nu är jag bara helt slut och kommer somna gott ikväll!

My father


Här är min pappa i sin "coola" tjing tjong dräck (aikido dräkt)

Stan och kolla in studenterna

Idag blire ner på stan för att kolla på årets studenters mösspåtagning. Fy fan vad tiden går fort, idag är det ett år sen vi satt i parken före och drack vin och surrade oss igenom skolåren på NTI innan mösspåtagningen.

Stan med Anna

Nu har jag nyss kommit hem från stan. Jag och Anna var nere, det var verkligen tusen år sen vi sågs så det var jätte trevligt! Jag bara älskar hennes mage nu, den är så fin! Det blev shopping för oss båda. Tyvärr inte det som jag hade hoppats på, jag är ute efter nå sandaler nu till sommaren. Jag hittade några stycken, men inte en enda kvar i storlek 36, jag hatar att ha små fötter! Var även och kollade runt på barnavdelningen, det är ju en fördel med att ha små, men det fanns inga där heller i min storlek.


Min nya t-shirt från Vero Moda, 179kr. Inte så bra bild, men det får ni ta.


I brist på annat lägger jag ut en bild på min fläta idag som jag fick beröm om.

Varför slår det inte bara till?

Less jag är! I ungefär en vecka nu har jag gått runt och haft ont i halsen, och jag har det fortfarande också. Nu har jag börjat blivit lite snuvig och fått värsta huvudvärken också. Varför kan det inte bara slå till liksom? Bättre att bli riktigt sjuk än att gå runt och må sådär halv dåligt hela tiden. Men nu blire snart sängen för min del efter lite tv tittande.

Ibland tycker jag inte om människor.

Nu har varit bloggtorka här ett tag. Man kanske ska lägga ner det här? Jag skriver ju ändå inte så mycket för tillfället. Det blir en fundering. I helgen har det inte hänt så mycket alls. Igår var det jobb nästan hela dagen. Först med tjejen och sen på natten kebaben. Det var mycket folk även fast folk inte ska ha några pengar, vad handlar det om? Men det gick ändå bra. Förutom att det finns så mycket mycket konstiga och skumma människor i denna värld så det är nästan skrämmande.

Idag blir det mest lungt, tänkte gå ut och sätta mej i solen snart. Jag har ju som sagt nästan nyss vaknat. Somnade inte förrän vid 6 imorse. Hade lite svårtatt koppla av som vanligt när jag jobbat. Sen ska jag ner igen på kebaben för möte och schema läggning. Hoppas jag får litemer timmar denna månad än förra. Fast jag ska ju ioförsej vara ledig också. Sen får jag se vad som händer, kanske hem till Carro. Nu ska jag gå upp, kan ju inte ligga här längre nu!

Halv krasslig

Idag var jag verkligen uppe med tuppen! Levis vaknade vid halv 8 vid min sida, kvart över 8 kom han in och skakade på mej. Då var det bara att kliva upp och käka en macka och sen gå ut. Men när jag vaknade, så vaknade jag också med världens ont i halsen. Men jag tänkte att det lär ju gå över, det brukar ju göra det när man ibland vaknar med det på morgonen. Sen när jag och Levis både varit ute och lekt på gården och varit till lekparken blev jag så trött att jag gick upp och la mej på soffan. Jag har sovit till och från i två timmar. Och jag har fortfarande jätte ont i halsen, i huvudet och helt slö. Jag hoppas att detta inte kommer att leda till någonting. Eftersom att jag jobbar hela lördan, och då vill jag inte sjukskriva mej!

Bilder!






Mina två älsklingsungar! Det var verkligen hur längesen som helst jag träffade dom. Och inatt ska jag och Levis dela säng. Han sa att han skulle ligga och prutta på mej hela natten, någon som blir avis? ;)
Och imorrn ska jag vara med Levis hela långa dagen! :D

Finaste hunden!



Här är den sötaste hunden i hela världen!  Morfars hund Nisse.
Han har nu blivit korad, så nu får han sätta på vilken hundras han vill för att han är så himla fin!

Helvete vilken helg!

Nu har det varit dött här. Men igår skulle jag skriva, men då funkade det inte. Men hela helgen har varit, kan man säga, uppbokad. I fredags blev det en liten spontan utgång, hade hur kul som helst! I lördags firade vi min kära vän Carro som fyllde 20. Vi åt god mat, drack gott och hade hur kul som helst. Det slutade med att vi drog på Oscar, jag och Carro röjde där inne vill jag lova. Sen lite annat också. Sen på söndagen var jag så jävla sliten, men då var man tvungen att dra och jobba. Vi var ute på birsta och gick runt där, jag var inte den piggaste, men det var bara att hålla humöret uppe.

Som det ser ut nu så blir det stan idag!

Inte lika slö

Igår var jag inte lika slö som i förrigår. Jag klev upp på förmiddan och tog en prommenad på ungefär 45min, riktigt skönt! Förutom att det kom några droppar då och då. Sen blev det duschen och ner till Carro för att ta hand om henne. Jag lagade mat och vi satt och kollar på film fram till tidiga morgonen. Tror jag somnade närmare tre inatt. Men eftersom jag är ledig idag så gör inte det så mycket. Nu har jag nyss varit nere och solat, lite brun måste man vara. Sen vette tusan vad som händer idag, det får man se.


Lite färg efter två solningar denna vecka.

Slö Anna

Igår blev det liten av en slö dag för min del. Kände mej inte alls pigg när jag vaknade igår, ont i halsen och allmänt trött. Men det kan ju ha berott på helgen också. Men det blev ändå en tripp ner till stan för att möta upp Carro och gå och sola, vi blev bruna :D sen hem till henne för lite tv och film. Det blev filmen Twilight, jag hade inte sett den så det var bra för mej, det var rätt så bra! Kom hem vid två tiden. Också ringde kvinnan och väckte mej också för en stund sen, men det var lika bra eftersom vi ska ner på stan innan jag börjar jobba. Jag ska jobba med tjejen idag också, inge kebab denna vecka. Och idag ska jag följa med henne när hon ska bowla, det blir något att kolla på!

Hela korta helgen

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag var i alla fall hundvakt åt Diesel i fredags, och på kvällen var jag hemma hos Carro och vi satt och drack lite vin. Jag blev lite sugen på att dra ut, men inte Carro. Så jag ringde runt och drog sen ner på stan. Det var faktiskt rätt kul för att vara en fredag som man går ut på. Brukar ju annars mest bara gå ut på lördagar. Sen igår var jag mest seg och tog det lungt hemma, jag jobbade ju natten igår på kabeben. Fick ihop hela 210kr i dricks! Men det var dels för att jag lät en kille gå före i kön, så av han fick jag 160kr. Ibland måste man få göra en liten fuling tycker jag, i alla fall när det gäller pengar. Och idag har jag bara varit seg och jobbat med tjejen. Vi var på bio och såg Hannah Montana, det måste ju som sagt vara svenska filmer, men denna var film var ju i alla fall bättre än Pettsson och Findus. Och nu sitter jag bara här i soffan och tar det lungt, är för trött för att göra någonting. Detta blev en kort sumering av helgen!


Jag och Diesel.





Den vackra regnbågen utanför vårat fönster för en stund sedan.

Min nya


Här är min nya tröja från HM, 98kr. Grymt bra pris för en sån fin t-shirt!

Grannen?

Anna gjorde Vilken Beck karaktär är du? (på facebook)



Din quiz och resultatet är Grannen Du är en person som tar allt som det kommer. Ingen stress i ditt fall men akta dig, du kan vara i alkohol träsket!

Haha, tack för den!

Jobb idag

Nu sitter jag verkligen bekvämt i soffan hemma. Kom hem för en liten stund sen, har varit och jobbat med tjejen. Det gick bra bra, vi var nere på stan och kollade runt och käkade. Jag köpte även en t-shirt på HM, men tyvärr verkar den inte finnas på hemsidan, så jag kan tyvärr inte visa för jag orkar inte knäppa något kort just nu. Men det är en liten oversize vit och orange/röda ränder. Super fin för bara 98kr, det kallar jag ett kap! Imorrn ska jag vara hundvakt åt lilla Diesel. Och nu blire snart hockey framför tvn.

What?

Det är något med min familj och kondomer.



Jag fick några för ett tag sen, och idag fick jag fler! Verkar som att dom uppmuntrar mej till något, eller?
Haha! (mamma, jag är ironisk).

Die Welle



Die Welle bygger på en verklig tragedi i en skolklass i Kaliforninen 1967, men handlingen är flyttad till dagens Tyskland. En lärare genomför ett kontroversiellt experiment med sin elever, för att visa hur facismens mörka krafter fungerar. Men det oskyldiga försöket trappas upp till en okontrollerbar rörelse där våldet plötsligt tar överhanden.

Källa: Hemmakväll

Sjukt bra film som alla borde se!


Riktigt skönt

Nu har jag nyss varit ute och tagit en morgonpromenad. Det var riktigt, riktigt skönt. Och det är lagom varmt ute också för en ganska rask promenad. Så nu ska jag försöka börja med mitt nya liv (önsketänkande), det är faktiskt jätte skönt att bara gå ut och gå direkt när man vaknat och sen komma hem och äta frukost och sen fortsätta dagen som man vill. Imorrn blir det ingen promenad, men på fredag ska jag ta mej ut igen. Sen måste man hitta en väg som passar en själv och som är lagom lång, jag provade en nu, men på fredag ska jag gå en annan som det är tänkt. Nu ska jag äta!

Less!

Less jag blir på skitgrejer! Är hemma hos pappa nu, och där har vi trådlöst. Men det vill inte funka på min dator, varför kan jag inte förstå. Så just nu sitter jag på någon annans som inte har något lösenord. Men det är så svag signal så jag loggas ut emellanåt. Jag vet, ilandsproblem, men det stör mej!

Here you have!



Haha! Två härliga bilder från i lördags! Dom bjuder jag på!

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Anna!

Utmaningen går ut på att skriva ner 5 saker som jag ska göra under 2009, samt vilka 5 som jag vill utmana.

1. Förhoppningsvis fixa körkort.
2. Bli kär (önsketänkande).
3. Flytta hemifrån.
4. Åka utomlands
5. Styrke träna 3 gånger i veckan

Jag utmanar:
Carro
Fanny
Micka
Lotta
Erika

Helvete vilken lördag!

Sjukt kul vi hade igår! Det började redan när vi var nere på stan och satt i sofforna på stadshusets uteservering med en kall öl i handen. Helt underbart! Sen var det hem och göra sig snygg för kvällen. Vi började hemma hos Fanny med grillning och lite drickning. Efter nio någon gång drog vi till en kompis till mej och satt där resten av kvällen innan krogen, riktigt trevligt! Sen på krogen så blev det Oscar, jag och tjejerna hade verkligen hur kul som helst. Och så jävla svettigt det var där, det var så sjukt mycket folk och så jävla varmt, men härligt var det! Jag och Carro drog hem till henne för att sova. Men det blev inte riktigt som någon av oss hade tänkt sig. Jag var ute på äventyr, mer kan jag tyvärr inte säga om det. Bara att det var sjukt! Sen när vi väl låg i sängen kommer Niklas hem till Carro och hoppar över när vi ligger i sängen. Vi fick inte en lugn stund på ett tag, men till slut gick han ut för att sova i soffan så vi tjejer fick sängen för oss själva (ja, det är inte som det kan verkas låta) och fick sova. När jag kliver upp på morgonen ser jag att han ligger och sover på golvet. Vem gör det när det finns en mjuk soffa? Men det jag vill ha sagt är att det var en sjukt rolig och galen kväll igår!

Skön kväll igår

Mysigt det var igår! Vi var ju hos Fanny igår och satt ute på hennes balkong och drack lite vin och myste. Vi satt verkligen ute där hela kvällen, och så kallt var det inte heller. Fast vi klädde på oss rejält också. Och roliga samtalsämnen hade vi också, det gör inte heller kvällen sämre. Idag blire stan och fest ikväll, så nu är det bara att peppa och komma igång!


Tidigt på kvällen


Sent på kvällen

Valborg!

Hemma igen! Vi har haft sjukt kul därute på Björkön. Grilling, brännboll, drickning och trevligt umgänge! Och idag har det inte varit sämre, underbart väder. Förutom att det blåste lite där ute, men det gjorde inte allt för mycket. Så idag har man suttit i solen en stund, åkt traktor (kan ni tänka er mej på en traktor?) och hållt på massa. Så det har inte varit allt för fel därute. Ikväll ska jag hem till Fanny som är hemma i helgen och mysdricka lite, krogen får vänta tills imorrn!


Mina vita ben behöver lite färg och rakning!

RSS 2.0