Sista April

Sista april kunde inte ha börjat sämre för min del! Sitter som sagt på skolan nu, vi hade en lektion idag och jag skulle börja 10. När jag kommer hit så sitter Lisa och Fanny Sofia här och de säger att de inte sätt lärarn. Vi går in på nätet och kollar, och så klart så är hon sjuk idag! Jag hade kunnat legat kvar i min säng hela dagen tills jag ska till frissan! Fast det var nog bra ändå, eftersom det är så fint väder idag så var det lika bra att jag kom ut ändå!

Så dagen ser ut som följande:
- Sitta och ruttna här tills Fanny har gjort klart sitt prov.
- Äta lunch på Åhléns för att sedan gå ut i solen.
- Gå hem och vänta på att jag ska klippa och slinga håret.
- Dra till Lina och grilla och dricka öl!

Pusshej

mAx

image199
Nyss hemkommen från mAx. Jag kände när jag låg i min säng vid 23 tiden och tänkte att det snart var dags att sova. Efter en stund började jag verkligen känna hur min mage började kurra så fruktansvärt mycket. Jag ringde ett samtal och då blev det bestämt, jag åkte till mAx med mina kära gamla vän Dana. Det var mums och det satt riktgit bra i min mage kan jag lova. Jag vet, det är så jävla onyttigt. Men vad ska man göra när man är hungrig på kvällen och man orkar verkligen gå in till köket och göra den där mackan? Så nu blev det som det blev. Nu blire sängen och sova, för imorrn kommer det en ny dag med nya utmaningar.

Pusshej

Snart är det över!!!!

Vanliga måndag igen! När ska detta ta ett slut? Jo jag ska berätta för er, om ungefär en månad och lite mer! När man ligger där i sängen på söndag kväll och försöker sova, men det enda som går runt i ens huvud är att imorrn är det måndag igen och en ny vecka med nya utmaningar väntar för en. Så är det varje söndag! Men snart är det slut, inga mer jobbiga veckor med skola och skit. Inga mer jobbiga snorettor att störa sig på. Inge mer äcklig Åhléns mat heller.

Så nu är det måndag och jag har nyss ankommit till skolan. Jag har bara en lektion idag och det är idrott och den börjar 15.10. Så jag kom hit vid halv 2 för jag tänkte ju så klart vara social med Sandra och Fanny Sofia som har varit här hela dan, som den sociala person som jag är på d.v.s. Nej då sitter dom och kollar på en film och typ ignor hela tiden, roligt att jag kom hit då! Men jag fick ju iaf låna Fanny Sofias dator, så lite snäll var hon och det är därflr jag sitter och skriver nu, ingen annan anledning kan jag lova!

Pusshej

Anna och Fanny mot världen!

Lyckad kväll var det va? Och så blev det också. Började hemma hos Anette för att sedan träffa de andra nere på stan. Vi skulle som vanligt gå in på Svennes först, men det var en jävla kö och segt gick det. Så vi bestämde oss för att vi drar på Stadshuset ist, även fest vi visste att det var 20 där igår kväll så skadar det ju inte att prova. Men de andra ville inte prova och det var en lång kö dit in också. Men jag och Fanny Sofia gav oss inte åt slumpen, utan stod kvar där för att gå in där. Och vi kom in så småningom (synd att ni inte stod kvar med oss). Och jag kan bara säga att det var jävligt kul. Jag har tyvärr inga bilder från igår, glömde helt att knäppa. Men jag kan säga att jag såg jävligt bra ut! :p Nu ska jag sluta skriva, för jag skriver om sånt som inte intresserar andra egentligen, men det skiter jag i!

Pusshej

Nu kör vi!

Idag är det är lördag och det är lika med fest! Kom nyss ut från duschen, en riktigt skön dusch blev det. Så nu blir att fixa och trixa innan jag ska äta och iväg hem till Anette (min syster som vi brukar säga). Tror det kommer bli riktigt kul ikväll, jag ska nämligen ut med vän Anna också. Vilket det var sjukt längesen vi gick ut tillsammans, vi var jämt ute förut tillsammans! Så nu ikväll kommer det att bli som gamla goda tider må jag lova. Så nu blir det till att fixa och trixa! Hoppas ni får en lika trevlig kväll som mej!


Anna!

Pusshej

Vilken trevlig kväll det visade sig att bli

Vilken mysig kväll det blev! Jag, Lisa, Lotta och Fanny Sofia drog hem till Lina. Vi har kollat på tv, gottat oss lite, snackat massa gojja som vi tjejer gör och massa annat! Det har varit hur trevligt som helst. Förutom att det hände en liten incident på slutet, men det är inget jag ska gå in närmare på. Men jag tycker verkligen att när man träffas några tjejer som man inte har träffat allihopa på samma gång på ett tag är så otroligt trevligt! Det finns alltid så mycket och så många att prata om, visst äre så? Det tycker i alla fall jag. Så denna fredag har varit allt ifrån tråkig må jag säga! Hoppas ni alla har haft en lika trevlig kväll som mej!
Nu blire sängen och SATC.

Pusshej

Underbara dag

Och lika fint väder som igår i Sundsvall! Är det inte helt underbart?! Ja skola som vanligt i morse, vi hade filmstudio idag och skulle därför spela in ett "soffprogram" som skulle innehålla ett så kallat "vuxet barnprogram". Det gick väl som vanligt när vi skulle göra något tillsammans hela gruppen. Men man ska inte klaga, det blev säkert en bra slutprodukt ändå får jag hoppas. Efter skolan blev det stan med Lisa ett tag. Och jag hittade äntligen min studentklänning, so fucking lovely! Sen bar det hem, för att sedan träffa Lisa igen för att käka på Kebab City, och en tripp på stan igen. Så nu har vi äntligen kommit hem till mej igen för att slappa en stund och sedan möta upp fanny Sofia för en myskväll.

image197
Visst ser det underbart gott ut? ;)

Pusshej

Torsdag 24 April

Vilket underbart väder det har varit idag i Sundsvall. Eller rättare sagt, hela veckan! Idag har det inte varit så mycket alls. Skolan till tio i morse, sen blev det att sitta ute på torget med girlsen och glassa lite sådär. Nu ikväll har jag varit på Giffarna. Vilket skämt, hur man kan tappa en 2-0 ledning? Jaja det var nog min enda match för i år. Fast jag ska aldrig säga aldrig! Imorrn blire skola och sen kanske träffa Fanny Sofia för en runda på stan, sen får jag se! Vad rolig jag känner mej, men har ingen lust att skriva, så jag skriver bara för att skriva :p

Pusshej

Look what I've done!

Det här kunde inte börja bättre. Det är inte meningen att jag ska ha körkort! Jag skulle som sagt ut och övningsköra med pappa min och vi åker upp på Sidsjöns parkering, vilket för övrigt så vart det jätte lerigt och blött där. Jag har ju svängt om bilen och kör ner i ett vattenhål som är djupt som satan. Vi har ingen som helst chans att komma därifrån. Också kommer det två killar som får hjälpa pappa att putta på medans jag försöker backa upp därifrån, men det var helt omöjligt. Så de bestämmer sig för att gå runt sjön och hämta sin bil för att sedan dra upp oss, så vi går runt och väntar. Sen när vi har väntat ett tag så kommer det en annan bil som har sett oss från vägen. Så vi spänner fast bilarna i varandra och han drar upp oss. Sen så kommer de andra killarna till slut och såg att vi hade kommit upp och pappa går fram till dem. Han ville ge dem pengar som tack för hjälpen, men han hade inga kontanter, så de får en biobiljett istället :p



Ja så här ser det ut då Anna Ericson kör bil, just anledningen till att jag aldrig kommer att ta körkort :p

Men som pappa sa "Anna, vem som helst hade kunnat köra ner i den där gropen". Så det känns ju ioförsej lite bättre.

Pusshej

Fotokollage av mej!

image192

Detta har jag pillat ihop idag också. Inte för att det var så svårt. Men nu är en till grej avklarad från min lista av vad som måste göras i skolan. Detta arbete ska redovisas tisdag nästa vecka. Lätt men roligt arbete i esteten.

Pussehej

Det börjar ta sig!

Idag är det mina enda lediga dag denna vecka. Men inte blir det mycket ledigt för det inte! Har nyss suttit och försökt pilla ihop ett visitkort om mej själv i Flash. Finns det någon som är bra på det programmet?
Men det gick skapligt ändå. Nu så ska jag snart traska iväg till min kära farmor för att äta lunch, hon bor alldeles granne så det är skönt när hon ringer och frågar om man vill ha lunch, annars äter man nästan inget på hela dagen. När jag kommer tillbaka därifrån så blir det att fortsätta plugga och då blir det filmkunskap, eller rättare sagt filmhistoria. Det kommer nog gå rätt så bra, de bruka inte vara så kluriga frågor.

image191

Pusshej!

GLAD :D

Min bror ringde nyss och ville prata med mej! Han är ju som sagt i Tchad på utlandstjänst. Han verkade ha det bra, och det gör mej lugn. I fredags hade de fått "hemlagad" mat första gången de var där. Och han har varit där sen i februari. Och igår hade han fått vara som en "livvakt" för en person när de gick på en marknad, det var ganska roligt att höra. Han berättade också att han kommer hem i mitten av maj och är hemma en vecka och sen bär det av en månad sen igen och sen är han hemma för gott! Nu längtar jag efter dej min kära bror!

Pusshej

Äntligen en sak ur vägen!

Nu har jag nyss legat och sett ett par SATC avsnitt. Kom hem tidigt idag från skolan. Jag träffade Erika och Pernilla där nere för att skriva klart våran projektrapport och bränna filmen och ge den till rektorn. Det gick bra till slut! Så nu är jag hemma och ska åka iväg med Micka sen till Matfors för att kolla in massa skor. Man får väl se om man hittar något billigt par. Sen ikväll blir det nog till att plugga lite, har inte så mycket mer att säga nu, förutom att det är skönt att ha projektet ur vägen.

Pusshej

Veckans köp!

Ett par svarta söta skor som blir jättefina nu till sommaren!



Pusshej!

Idrottslektionen

Fy fan vad ont man kan ha! Har nyss kommit hem från en ganska så händelserik idrottslektion. Jag hade tyvärr glömt mina skor uppe hos mamma och det kom jag på imorse när jag var hos pappa, så jag hade ingen möjlighet att hämta dem heller. Och vi skulle ha fotboll på lektionen, så jag var villig att ställa mej i mål bara därför. Det gick hur bra som helst från början, men sen börjar alla killar till idioter ta i som satan! Vi är ju som sagt bara tre tjejer och femton killar typ och jag var den enda av oss som stod i mål, och eftersom det är en tjej som står så tänker man ju att de kan ta det lite lungt med lilla mej. Men icke, började med att jag fick en tackling rakt på höften,  sen ett stenhårt skott på vaden och till sist så sprang en kille rakt in i mej med världens fart rakt på mitt onda knä sen förut! Jag trodde jag skulle dö! Så nu är jag hur röd som helst och helt uppsvullen och sen så kommer jag få världens största blåmärke där också! Så nu haltar jag omkring och känner mej som en gammal kärring, men det kanskr är sånt man får ta ibland.

Pusshej

Flash?

Finns det något som är tråkigare än Flash?!

Ny vecka, nya tag!

Ja då var det måndag och en ny vecka som väntar framför än imorrn. Och jag gruvar mej redan! Jag kommer att ha fullt upp denna vecka, jag ska försöka bli klar med så mycket saker som möjligt. Så jag kommer att ha fullt upp alltså.

- Estetprojekt
- Projektrapport
- Filmanalys
- Filmhistoria
- Historiarapport
- Religions fördjupning

Så nu tror jag att jag har fått med allt. Ska först och främst ta itu med fördjupningen och estetprojektet för det är det närmast deadline på. Sen får det gå vidare med historiarapporten.

Jag ligger nu och kollar på Sanningens Ögonblick. Jag tycker det verka vara det mest onödiga programmet som finns. Människor tycker synd om dem som sitter där i stolen, men de har bara sej själv att skylla. De har ju valt själv att sitta där i stolen och svara på pinsamma frågor om sig själv. Ja det är just vad jag tycker. Efter detta blir det sängen och SATC, tänkte också försöka somna rätt så tidigt ikväll, är rätt så slut efter heljen.

Pusshej

Anna is back!

Ja då var jag åter hemma i Sundsvall igen då. Jag har haft det så otroligt underbart i Vemdalen. Jag och Jossan har festat för fulla muggar och solat så att vi har blivit som stora kräftor i anskitet. Jag vill inte gå in på för mycket detaljer, men det är något mellan med och Jossan :p Men mycket roligt hände med mycket roliga människor b.l.a. med afterski bandet och lite annat. Men jag kan svsluta med att det var en otroligt lyckad resa och med några bilder!





1. Utsikten från våran stuga
2. Också utsikten
3. Jossan och jag posar så trevligt
4. Norrland och någon blandning som pappa bjöd på när vi kom upp mitt på dan
5. Jossan och jag posar igen så snyggt
6. Våran stuga (ursäkta den mörka bilden)
7. Min kära fader
8. Jag i solen och njuter (jag kunde inte se nåt, därför jag blundar så nu får ursäkta)
9. Gott gott gott!
10. Uppe på fjället
11. Våra snygga grogglas
12. Jag som är röd som en kräfta

Pusshej lingonfejs

Nu kör vi!

Nu har jag nyss blivit väckt av pappas tjej Annelie, ville döda henne där för en stund :p Men nu ska jag kliva upp och sen är det bara att dra iväg. Vi hörs på söndag när jag kommer hem, då kommer jag också lägga upp bilder förmodligen. Ha det så bra, för det ska jag ha!

image176
Björnrike 2005!

Pusshej

Imorrn drar jag!

Gud vilken underbart skön natt detta har varit! Somande på en gång, har haft ltie svårt att somna på kvällarna de senaste veckorna även fast jag har varit trött. Idag på min också lediga dag händer inte speciellt mycket, skulle behöva plugga men det kommer inte att gå för sej. Eftersom jag åker till Vemdalen imorrn så är det de enda jag har i huvet, längtar så otroligt mycket nu! Så det blir att slöa och packa inför imorrn då. Men just nu blir det att ligga kvar i sängen och kolla på SATC som vanligt!

Pusshej

Desperate Housewives is back!

Någon som håller med mej om att Desperate Housewives is the shit?! Har i alla fall kollat på det nyss på kanal 5, för deras nya säsong började som sagt idag, i fall någon konstig person har undgått detta så berättar jag det nu för er. Jag fastnade för den serien på en gång då den kom. Och jag har lovat mej själv att alltid följa det på tv, fråga mej inte varför. Det är samma sak när det gäller Grey's Anatomy. Men jag tror att det är därför att det är mina favorit serier och jag vill verkligen känna att jag längtar tills nästa vecka då det är igen. Ja så är det i alla fall. Nu blir det sängen och SATC!

image175
De otroligt snygga hemmafruarna!

Pusshej!

Frukt milkshake!

Jag sitter just nu och smäller i mej en sån väldans god frusk milkshake med massa olika frukter som jordgubbar, mango, passionsfrukt, skogsbärsglass, mjölk och is i. Hur underbart gott som helst!

image174

Jag frestar er med en bild på denna läckerhet, även fast den inte ser så god ut på bilden :p

Pusshej

Mys morgon hos Feni

Vilken underbart mysig morgon jag har haft! Jag klev upp lite före tio och ringde och väckte Fanny Sofia, för att sedan kliva in i duschen och gå iväg till henne. Vi bakade scones med massa gott pålägg och te till. Vi såg också filmen Nionde Kompaniet, rätt rolig film, men vi blev frusterade på slutet, haha! Sen nu kom jag nyss hem från en promenad med Fanny Sofia och deras hund Wilma. Vi har haft jätte mysigt! Nu blire anitingen plugg eller SATC.

image173

Pusshej!

En ihopkurad Anna

Detta kunde inte ha varit en mer onödig dag för min del. Jag gick till slut hem efter att ha suttit och väntat på min lärare i kanske 20min, och då var jag riktigt less kan jag lova. Gick hem till pappa för att busa lite med lilla Noel, han har blivit större nu och har börjat lära sig att krypa och göra massa ord ifrån sej, inte lika gnällig som förut heller som tur var. Och han blev helt facinerad och jätte glad när han satt i mitt knä och jag höll på att knappa på min lilla laptop. Dagen hos pappa fortsatte i sängen med SATC och en stunds sömn helt ihopkurad i min sköna säng. Pappa skjussade hem mej till mamma och här har jag legat ihopkurad resten av dagen framför tvn. Har varken haft någon ork till att göra nånting med min onda mage. Det har varit synd om lilla mej idag!

Imorrn är jag ledig igen! Det är mycket ledighet för min del nu och det tackar vi inte nej till. Så imorrn blir det frukost hos Fanny Sofia som kommer att bestå av scones och mysigheter med film. Jag längtar redan.

Pusshej

Dö maybe?

Jag sitter fortfarande och väntar på min lärare och jag tror inte att hon kommer. Ska man kanske gå och DÖ?

Uscha för måndagar

Denna måndag kommer vara en värsta dagen på hela månaden! Sitter på skolan nu och ska snart ha lektion, vilket jag absolut inte ser fram emot. Jag fatta inte ens varför jag drog hit imorse, jag har hål efter denna till tre! Och jag har mensvärk som en jävla tok och jag känner mej fortfarande bakis från i lördags, så detta kommer inte bli en sådan rolig dag för Anna Ericson!


Denna bild är dock inte från i lördags!

Pusshej

toppen!!

Fy fan vilken jävla kväll det var igår!!!!!

Jag kan bara säga att det var porrigt, sjukt, fylla och jävligt bra människor.

So long era jävlar

Lördag kväll

Ja då var man hemma och har nyss ätit en beträffande god måltid. Kvällen kunde inte ha börjat mycket bättre. Ikväll så ska jag vara med min kära vän Anette, vi ska sitta hemma hos henne och surra om massa skvaller och kanske dricka något glas vin. Skvaller är ju det som vi tjejer tycker mest om att snacka om, det blir man aldrig less på. Så nu ska jag snart iväg, ni får alla ha en trevlig lördagkväll!!

Pusshej

SM hela dagen

Godmorgon allesammans! Gud vad jag inte har sovit skönt inatt! Jag vet inte vad det är, men de senaste nätterna ligger jag och tänker massa konstiga och jobbiga saker hela tiden. Jag tror det mest har att göra med att jag tar studenten snart och jag är nervös för det. Jaja skit samma, konstigt är det iaf.

Idag är det innebandy som gäller för min del, SM i sporthallen. Sista året detta är här i Sundsvall. Men nu blir det att fixa och trixa innan man ska dra.

Pusshej!

Vilken dag!

Oj vilken körig dag detta har varit! Började med att jag var på IKEA med mamma där jag inhandlade mina skor till balen/studenten, sen vart det sporthallen för att kolla på SM. Men det slutade med att jag åkte upp till H-Sand för att kolla på Västernorrland för att sedan åka tillbaks till Sundsvall för att inta Höglunda där tjejerna var, för att sedan gå hem till Fanny Sofia för att mysa. Så jag kom nyss hem nu för att ha varit borta sen klockan 1 idag. Är rätt så trött nu så det ska bli skönt att lägga sej och sova om en stund. Men först blir det nog några avsnitt av SATC först!

So long

Äntligen fredag!

Godmorgon era idioter där ute! En ny fredag där nya upplevelser kommer att visa sej. Jag kan säga att det var verkligen skönt med en sån här lång sovmorgon, jag är en hejjare på att sova även fast det lyser in genom min svarta persienn. Idag är det IKEA med mamsen som står på schemat, vi ska kolla på det som jag hittade på stan i onsdags och förhoppningsvis köpa det till mej. Sen ikväll ska jag umgås med Fanny Sofia och Mikaela, får se vad vi hittar på får något. Nu blire duschen!!

So long

Dirty Sexy Money

Jag har nyss ett avsnitt av Dirty Sexy Money som började idag på kanal 5. Jag tror det kan bli en ganska lätt och intressant serie att följa. Jag gillar ju sånt där som det är intriger i och lätt att hänga med i. Så det kan jag ge er som ett tips att börja kolla på, för det ska jag lätt göra!

image171

Nu blir det snart sängen och SATC!!!

So long fuckers

Religion, roligt eller?

Judendomen, kristendomen och islam. Det låter väl väldigt kul? Detta kommer bli den värsta månaden i mitt liv känns det som nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image170
Usch vilken gammal bild jag hitta! Var bara tvungen att visa :p

Dags att fortsätta med mitt helvete!

Ingen kommentar

Min dag började inte riktigt som jag hade tänkt mej. Som vanligt när jag börjar 8.15 så brukar jag ta 8 bussen från mej. Det är alltid mycket folk på den bussen den tiden, men jag har ju som sagt en klumpig jävla dator att släpa på varje dag så jag orkar inte gå ner. Men när jag väl står där och väntar och väntar på min försenade buss så kommer den till slut och är FULLSATT! Den bara åkte förbi mej och en annan tjej. Jag blev mycket less då, fel att bara ta upp två pers när det sen ändå ska av massa folk vid höglunda som är nå busshållplatser framför. Men nej, ja så jag fick ju gå ner min tunga dator och nu har jag ryggskott!

Men nu är jag iaf hemkommen från skolan och ska sova en liten stund, sen blir det till att plugga järnet med religion. Sen så är jag ledig imorrn också, jag kan inte ha det bättre!!!!

Om en vecka åker jag till Vemdalen och ska åka bräda och supa, fy fan vad jag längtar att komma från denna skithåla och skolan!

So long asholes!

Min vän Anna är en söt propp

Jag hittade en gammal dikt som min vän Anna har skrivit till mej. Det var någon i engelska B förra året då vi skulle skriva en dikt om varandra.

You are kind and sweet
You know have to your friends treat
Laugh is your favorite thing
But you do it with your heart and with love bring
Sometimes you are very chatterbox
But you will never use botox
Anna, you are a good friend
That's my poems end


Anna är en söt propp fis!

Mycket gjort idag :S

Alltså jag kan inte förstå vad det är för fel på detta väder! Hela jävla dagen idag har det snöat sönder här, jag förstår ingenting. Men jag kan ju alltid hoppas att när jag vaknar imorrn så skiner solen in genom min persienn. Det har iaf varit en fullspäckad dag idag och den vart inte riktgit som jag hade planerat. Började att dra ner på stan för att träffa Mickan och kolla på studentkläder. Det gick ganska bra, hittade ett par skor jag ska köpa och kanske en klänning om jag kan fixa någon som kan sy upp den. Sen vart det hemgång  och dammsuga och kolla på SATC. Sen började det kurra i min lilla mage och Lisa ville att jag skulle komma till henne och laga mat. Så så blev det, vi har myst och umgåtts och jag har fått träffa hennes "kille" som kom dit senare. Så nu sitter jag här igen och är as trött och funderar snart på att lägga mej i sängen och kolla på Eva&Adam, asså det är dom lilla. De är ju så otroligt söta och tänker bara tillbaks på när man var i deras ålder. Imorrn blire skola och plugga för hela slanten!

image168
Min vackra sko som jag ska ha till studenten! 399kr Euro Sko

So long fans

Snö i april?

Hur fan kan det vara så jävla vitt som det är i Sundsvall nu?! Det är april och vitt på backen när man slår upp sina ögon för en ny och spännande dag. Jag förstår ingenting, jag har aldrig varit med om att det har snöat i april förut. Nu ska det ju gräset vara gult och snart ska det ploppa upp fina tussilagos och videkissar (om de kommer på våren) och man ska vakna till fågel kvitter.

Idag är jag som sagt ledig, jag tycker själv att jag verkar vara mycket ledig nu får tiden men det så det kan vara ibland. Det blir att städa, plugga och troligtvis gå på stan med Mikaela för att hitta balskor, avslutningsklänning och fotohörn. Sen vet man aldrig i vilken ordning det kommer, men det löser sig.

So long

Sex And The City

image167

Jag har aldrig varit riktgit intresserad av Sex And The City (SATC). Jag vet inte varför jag aldrig har riktgit kollat på det. Något avsnitt nån gång ibland har jag ju sett, men aldrig riktigt varit sugen på att börja se de. Men nu så ska de ju göra en film som snart kommer och den vart jag på en gång sugen att se. Så nu på senare tid har jag börjat kolla på säsong 1 och jag är helt såld. Allt detta sex snack gör mej helt galen och det är så roligt. Jag är precis likadan själv. Någon som håller med mej om att det är bra?
Nu blir det i alla fall sängen och SATC. BTW jag är ledig imorrn! :D

So long

Idag blev det iaf skola...

Idag blev det i alla fall skola för min del.  Tråkigaste ämnen ever idag. Började med religon, vilker vi fick en jätte jobbig svår uppgift i nu. Det känns väldigt väldigt inte läge nu iaf, eftersom jag har massor av andra saker att göra också. Dagen fortsatte med estet där jag skulle göra klart mit porträtt. Jag blev hel nöjd! Lisa fick vara mitt moraliska stöd idag genom den lektionen för hon var klar med sin. Och hon utnyttjade sin tid till fullo genom att rita teckningar till oss som var där. Ikväll blir det plugg och sånt hos Lisa, filmkunskap och religon står på schemat. Nu är jag dödshungrig och vill ha mat!



Mitt snygga självporträtt på mej själv!



Lisas snygga porträtt av mej!


So long

27 dresses

image164

Jag höll nästan på att glömma. Jag och var ju som sagt och såg 27 dresses igår och jag skulle ge en åsikt av vad jag tyckte om denna romantiska komedin. Jag tyckte att det en sjukt gullig liten film. Jag trodde att den skulle vara för mycket förutsägbar, men så mycket var det faktiskt inte. När man ser sånna där typiska kärleksfilmer vet man jämt vad som ska hända, men inte i denna faktiskt. Iaf inte hela tiden, men gissar rätt om saker gör man ju så klart i alla filmer. Men man kan säga att det är en riktig tjejfilm och sånna kan jag säga att jag tycker om. Så jag tycker att alla tjejer som tycker som jag ska absolut se den!

So long

Vilken jävla klant man är ibland!

Fy fan vad jävulskt jävla sämst jag kan vara ibland! Jag hade ställt klockan i morse på 9.00. Jag måste tydligen ha stängt av den i sömnen och jag vaknade för ungefär en halvtimme sen! Jag bruka aldrig vara såhär, jag går jämt upp direkt när klockan ringer och gör ordning på en gång. Så nu var ju denna dag ett helt misslyckande. Men jag får se det positiva i det hela och försöka plugga idag ist. Ingen idé att åka ner nu heller, för jag slutar om ungefär en timme. BRA ANNA DU ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG IBLAND!

Vilket jävla skämt!

Det här är det sjukaste som skulle kunna hända i Sundsvall nu, det SNÖAR!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HATAR DETTA, JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL NU!

Titta och njut

Här kommer några bilder från våran lagfest förra lördan, hoppas ni får en trevlig titt på våra fina ansikten!




Ingen bio, men utgång vart det!

Det blev inte riktigt som det var tänkt igår kan man säga. Jag och Micka skulle ju först gå på bio och se 27 dresses. Och eftersom vi skulle gå på den sena bion så gick vi till Högge före. Hon skulle ha lite förfest med några tjejer i laget o så, så vi tyckte det kunde vara trevligt att gå dit och heja också. Men sen blev vi bjuden på öl och var plötsligt inte så sugen att gå på bio :p Sen vart det mer, och folk började rullade in. Sen avslutades kvällen på Svenssons. En rolig och gratis kväll för min del, och det är absolut inget jag tackar nej till!

Så idag ska jag och Micka gå ut och gå. Och ikväll blir det förhoppningsvis 27 dresses. Sen ska jag kanske försöka plugga lite också.

So long

Hilary Duff, vilket skämt!

Hilary Duff är världens töntigaste människa! Sitter och kollar på Mitt Liv Som Popstjärna nu som går på tv. Fråga mej inte varför, men det finns faktiskt ingenting annat att se på. Anledningen till att jag inte tycker om henne är att även fast hon är 21år beter hon sej fortfarande som 14 år i sina töntiga barnfilmer. Man måste växa upp nån gång!!!! Någon som håller med mej?

image151

Anna är generös idag

image150

Jag har inte så mycket att säga, så jag är generös och lägger ut en bild som är ifrån när vi hade estet lektion.

Mys dag med Mikaela

Då var det lördag igen och snart är det måndag och skola igen. En rätt så fin dag idag, jag och Micka ska snart gå ut och gå för en promenad. Gårdagen bestod av midda och lite mys hos en vän. Mycket trevligt må jag säga. Ikväll ska jag och Micka gå och se 27 Dresses, någon som sett den? Jag tror iaf att det är en bra film, jag återkommer senare för en kommentar om filmen. Nu ska jag fixa!

So long

Nu är det inte långt kvar!

image149

Detta är det jag längtar mest efter i hela mitt liv nu, STUDENTEN!!!!!!

Pluggdag idag

Gud så underbart det var att sova såhär länge idag! Det behövdes verkligen kan jag lova. Idag är jag ju som sagt ledig, så det blir först att ta ork att kliva upp ur sängen och äta lite frukost. Det enda jag ska göra idag är att plugga. Känner mej så jävla stressad innan studenten nu, och mycket saker är det som vi ska göra! Jag kommer inte klara allt, men jag ska försöka göra mitt bästa. Ikväll är det inte riktigt bestämt vad jag ska göra ikväll, jag har nå alternativ så jag får se vad det blir helt enkelt. Jag tror det är lika grått idag också som Fannys alla tröjor, men jag har inte kollar ut än och jag hoppas på det bästa!

So long

Tyvär Timrå

Ja det blev ju tyvärr HV71 då, det blev 1-2 i matcen. Men Timrå kämpade på bra även fast de var lite slöa och såg inte ut att ut sej helt. Men men, det är ju iaf bra att de kom såhär långt! Farväl Timrå IK för denna säsong!!!

image148

Timrå eller HV71?

Det står just nu 1-2 i matchen Timrå vs HV71. Jag tycker att Timrå ska vinna, inte för att jag är något direkt fan, men det är ju lite roligt. Vilka hejar ni då?

One more thing, Fanny is a teaser!!!!!!!!!!!!!!!!!!image147

En skön och mysig låt




Regina Spektor - On The Radio

Anna är duktig!

Alltså hur duktig är inte jag då?! Vi fick en uppgift i morse 8.15 och jag, Sara och Sussi är så otroligt effektiva att vi blev klara för ett tag sen. Och vi hade fyra lektioner på oss, så nu är jag ledig imorrn! Ibland är det bra att göra saker fort och effektivt för då får man det tillbaks genom att vara ledig! :D Fast det är lite negativt, jag har hål nu tills halv 2 då vi har filmkunskap, och det är inte så kul. Men som tur är så har jag mitt umgänge här på skolan, så det är lungt!

So long!

Varför måste man vara liten och vek?

Ja då var jag hemkommen från blodcentralen. Vilket inte gick lika bra som jag trodde. Jag fick inte bli blodgivare! Kan du tänka dej? Jag blev jätte besviken, jag som har snackat om det länge också får man inte! Och de sa att det var för att jag är så liten i kroppen och har därför inte lika synliga blodådrer som andra, och därför så fick jag inte. Också var dom otrevlig och sa att jag kunde komma tillbaka om fem år när jag hade vuxit på mej lite mer. Typ "haha" från dom. Men men, det var värt ett försök iaf.



En jättegammal bild på mej från när jag kanske är 14 år!!!!

So long

En grå dag som alla Fannys tröjor

En ny och molnig dag har börjat. Jag var inte direkt sugen på att kliva upp imorse och gå till skolan när jag drog upp persiennen och såg att det var grått som Fannys alla tröjor. Men jag var så klart tvungen eftersom vi skulle ha genomgång i Flash på mum lektionen. Det verkar inte direkt vara ett sånt roligt program, men jag kommer väl så småningom in i det och då blir det säkert roligare. I alla fall när jag hade sminkat och fixat mej idag så börjar det sticka till i ögat och jag blir tårögd. Så har det varit hela dagen nu och det är jätte jobbigt! Det ser ut som att jag går runt och grinar ur ena ögat emellanåt, och det ser inte direkt så fint ut. Nu har jag iaf slutat och ätit en lunch på Åhlen's som bestod av spagetti och köttfärssås, det var helt okej faktiskt. Nu kommer snart min kära pappa och hämtar upp mej på skolan för att skjutsa mej till blodcentralen för tester. Jag hoppas jag kan bli blodgivare!

So long fucker!

Lisa, min kära vän och klasskamrat

Ja då var man hos mamma igen då och då börjar ju så klart "hos Lisa" kvällarna igen. Nu börjas det igen, nästan varje dag när jag är hos mamma är jag nästan alltid hos Lisa som är min kära granne och klasskamrat. Idag när jag kom hem till mamma sa jag nästan på en gång att jag och Lisa skulle gå ut och gå. Då frågade hon om jag hade saknat Lisa, eller om det var hon som hade saknat mej. Jag tror att vi har saknat varandra lika mycket :p Men men, vi har iaf ikväll pluggat och varit duktiga. Varit ute och gått i en timme och varit duktiga. Sen åt vi baguetter med vitlökssmör på, inte lika duktiga. Sen satte vi oss och kolla på My Boss's Daughter, vilket vi båda visste är en sån nerverande film. Men dum som vi är så kollar vi ändå. Det som gör denna film till en se värdig film är ju så klart Ashton Kutcher, så snygg som han är! Så nu har jag nyss kommit hem och ska väl försöka lägga mej och sova snart. För imorrn är det skola och blodcentralen som gäller!

So long

Snygg bild!

image145

Vi håller på med ett projekt på esteten. Vi ska göra en typ av sån här bild. Och detta är min, riktgit jävla pillergöra. Så min blev tyvärr inte klar idag som alla andras blev. Men förhoppningsvis kommer den bli lika snygg som denna!

Tillbaka...

Ja då var jag äntligen tillbaka till blogglivet igen! Lagfesten i lördags var så otroligt kul! Vi började i borta i Bergsåker med mat och trevligheter. Kvällen avslutades på Svenssons med fullt ös! Den roligaste kvällen på länge, bilder kommer senare.

Söndag bestod av att ligga hemma i sängen hela dagen + att åka tillbaka till Bergsåker för att städa undan.

Måndagen bestod av skola. Jag och Stina hade på gympan planerat ett aerobicspass som vi skulle hålla i. Det gick sådär tyckte jag. Vi är ju som sagt bara tre tjejer och kanske femton killar som har idrott. Och vi var ungefär vi tre tjejer och fem killar! Så få har vi aldrig varit, och jag kan säga att det berodde på att jag och Stina hade aerobics, men det var rätt skönt ändå. Sen igår fick vi våra studentmössor + de andra sakerna. Det känns skönt, så att man har den till mösspåtagingen. Det var allt för nu.

So long!

RSS 2.0