Nytt år, nya tag

Idag mår jag bättre! Tack gode gud för de. Jag tänker inte hålla på och skriva om allt som hänt under året, det talar bara för sig själv. Men eftersom att detta var ett bra år, så kommer 2009 kommer bli ett grymt år!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, jag ska vara borta hos LottaPotta vid 1.

GOTT NYTT ÅR ASS FUCKERS!

Sjuk dagen före nyår

Ja då var det bara en dag kvar. Och jag är SJUK! Roligt nyår detta kommer att bli då. Jag vaknade i morse med världens ont i halsen och helt snurrig och tung i huvet. Så ungefär hela dagen har jag hållt på att kurera mej. Druckit massa te, gurglat saltvatten och druckit hett vatten med honungslikör i. Jag tror själv att jag har blivit lite bättre av detta, eller så inbillar jag mej så mycket för att jag vill vara frisk imorrn. Nu har jag nyss gjort efterrätten tills imorrn, jag köttet håller på att tillagas. Jag har verkligen dragit ut på det hela dagen, så nu var det bara att ta tag i det och få det gjort. Så nu ikväll blir det fortsättning av kurering och film hemma. För jag ska fan i mej vara frisk imorrn, annars går jag och dör och de andra får ingen mat ;)

So long

Tomaten Anna

Nu känns allt lungt efter nyår. Allt är typ fixat, förutom en del av maten som jag ska fixa imorgon. Jag var förrsten och solade förut, för att få lite färg till nyår. Jag kan säga att det blev mycket färg istället! Efter några timmar var jag som en tomat i ansiktet, och stjärten är lika så. Först blev jag moddad när vi åkte och handlade, och det blev inte bättre när jag kom till träningen. För det första så skrattar alla och frågat vad jag gjort. Ja solat så klart! Också sa jag att jag hade bränt mej på rumpan också, då drog en av tjejerna när brallerna på mej och började as garva. Inte för att jag blev sur för de, det är sånt man får ta när man spelar i ett lag. Sen kan säga att jag blev påmind om det hela träningen också. Och jag kan inte förstå varför jag blev så jävla röd, bruka aldrig bli det. Jag är tålig av mej. Det stod dock att det var nya rör, men det stod det när jag solade i somras också. Jaja, det positiva med det hela är att jag kommer ha färg på nyår, för då kommer det röda ha lagt sig. Nu ska jag se på film och sen sova!


So long


Snart smäller det!

Tyvärr blev det ingen bloggning igår, mitt internet funkade inte inatt när jag kom hem. Men nu funkar det igen, som ni kanske ser. Gårdagen var jag också på stan, då orkade jag kolla runt, det var inte alls lika mycket folk vilket var skönt. Det blev i alla fall lite shopping, som underkläder, lite smink och hårspray, sånt som nödvändigt. Igår kväll satt vi och bestämde massa grejer om nyår, jag, Fanny, Carro, Lotta och Joel, synd att de andra inte kunde vara med och bestämma. Men nu kan dom inte klaga heller om vad det blir för mat, eller för aktiviteter. Jag kan säga att nyår kommer bli så grymt jävla kul! Vi kommer först att vara hos Lotta från tidigt på dan till senare på kvällen. Tolvslaget kommer vi att vara nere på stan på Stadshuset, som några killar har hyrt, eller vad man säger. Så det kommer bara att vara inbjudna där, med bar och allting. Det kommer bli så grymt jävla kul!

Så ikväll ska vi åka och handla all mat som vi ska laga. Eller rättare sagt, jag och Fanny ska göra det mesta, men det tycker vi bara är roligt. Och senare så är det träning, som vanligt på måndagar. Snart är det onsdag!!!!

So long

Nu får det vara nog!

Jag orkar verkligen inte leva för tillfället! Juldagen blev som det blev, synd att det blev en tidig hemgång. Men jag sov inte hemma då som tur var, det fick en att bli på bättre humör. Gårdagen började med att jag kom hem och låg i soffan för det mesta. Men som förra året på annandan så skulle jag på middag hos familjen Tegström. Vi fick otroligt god mat och trevligt sällskap. Och vilket som inte är ovanligt för min del, så blev det utgång med tjejerna då med. Vi var på aveny, och vi hade riktigt kul. Fast kom ändå hem i lagom tid vid halv 3 kanske. Nu blir det inte fest förrän nyår, inte för att det nå långt kvar, men ändå. Sen måste det bli ett uppehåll. Men grejen är ju att det är så kul att gå ut! Vad gör man annars på helgerna? Sitta och se på film och äta onyttigheter och allt sånt där, men det gör vi på vardagarna, så jag vet inte ja. Men men, det måste lösas!!!

Idag har jag varit på stan med, Fanny, Lotta och Carro. Värsta jag gjort på länge, det var så grymt mycket folk, också mådde man dåligt och gick runt och trängdes. Men jag bytte i alla fall underkläder jag fick i julklapp till andra underkläder. Så nåt fick jag i alla fall gjort, men jag måste säga att rean va dö dålig. Men ikväll blir det bara lungt hemma, orkar verkligen inte göra nåt. Ibland får man bara vara hemma och ta hand om sig själv.

So long

Juldagen = Fest

Ja, då var denna jul snart över också. Gårdagen var super! Jag fick många bra julklappar, och sällskapet var det inte heller något större fel på. På kvällen, när jag då bruka bli rastlös tog jag, Micka och fanny en promenad. Det var behövligt efter all mat och skit man proppat i sig under dagen. Sen satte jag mej i soffan och kollade på film. Gick och la mej i lagom tid, vilket var väldigt skönt i morse när jag vaknade av att mamma kom i mitt rum. Idag var jag en sväng bort till Carro och hälsade på, sen kom Fanny också. Och nu är jag hemma och ska snart börja fixa mej inför kvällens bravader. På juldagen är det ingen tvekan om att det inte är FEST! Är så jävla peppad! Så vi ses nog ute i vimlet gott folk!


Morfars hund Nisse i sin fina julklädsel.

So long

Jul jul strålande jul

Imorrn är det dagen D. Haha, som om någon hade missat det nu?! Och jag känner fortfarande inte denna riktiga julkänsla, det kommer säkert imorrn bitti när jag vaknar och vet att jag ska iväg. Men idag har i alla fall morfar kommit upp till oss. Han kommer från Skövde, där jag också kommer ifrån ursprungligen. Han kommer hit varje jul för att fira med oss. Jag tycker det är jättebra att han är här och blir här ett par dagar. Så idag har jag varit hemma och umgåtts bara, sen har jag varit med Micka nu på kvällen. Så vad händer imorrn på julafton då? Jag åker som vanligt till farmor och äter jullunch och ser på Kalle Anka med mina släktingar och min ena sida av familjen. Så där blir det det första stoppet för julklappar, då min egen far är jultomte. Fråga mej inte varför vi fortfarande har jultomte då alla är nästan vuxna. Men jag måste säga att jag blir som ett litet barn så fort pappar kommer ut som jultomten, I love it! Han är helt klart den bästa på att vara tomte. Och bara därför lär vi inte ha någon imorrn, då blir min jul förstörd må jag säga! Sen efter Kalle Anke nån gång åker jag och bror upp till mamma där resten av kvällen spenderas med julmat igen, det är ju trots alt jul. Jag vet inte hur ni gör i eran familj, men för min del blir det julmat två gånger på samma dag. sen blir det julklappsöppning och mys. Sen på slutet av kvällen brukar jag alltid bli lite rastlös, så då vette tusan vad man hittar på. Nu har jag berättat hur min jul brukar firas, intressant va? Nej men det är faktiskt trevligt att höra hur människor firar sin jul. Jag lär ju inte skriva något imorrn, fast snart är ju klockan efter 24, så jag passar på att skriva God JUL och GOTT NYTT ÅR!

Hälsningar Anna

Utklädning på träningen ikväll

Återigen måndag, men inte vilken måndag som helst. Det är ju bara 2 dagar kvar til julafton. Jag har faktiskt inte skirvit något om det i bloggen, kanske för att jag inte tycker det är så märkvärdigt. Kanske för att jag inte riktigt har kommit i denna julkänsla. Men idag när jag var och köpte min sista julklapp så började den faktiskt komma lite smått. Och jag har fortfarande inte riktigt vant mej vid håret än, men det kommer antar jag. Ikväll är det träning också som vanligt. Vi ska bara spela i en turnering med massa olika priser man kan vinna. Jag kommer att satsa på den som är snyggast outfit ikväll, jag tror att jag har rätt god chans att vinna, det beror på om de andra lägger ner tid på att göra sig "ful". Jag hoppas att det inte bara är jag som lägger manken till. Även fast jag tycker om att göra mej ful inför andra, jag kan bjuda på mej själv. Jag ska försöka ta ett kort också, men jag lovar inget.

So long

Lyckad helg!

Vilken underbar helg måste jag säga! Matchen igår gick helt lysande! Vi spelade 3-3 mot serieledarna, vi spelade så jävla bra. Dom vart så griniga och frustrerade på slutet så man vill bara skratta dom rätt upp i ansiktet. Det blev ju som en seger för oss, och jag gjorde ett mål. Det var längesen sist och det var riktigt skönt må jag säga. Sen på kvällen drog jag hem till en i laget och drack vin. Senare så drog vi in mot stan för att gå på stadshuset, det var skoj! Kom hem halv 4 efter att min snälla min Niklas gick med mej hela vägen hem. Han ville att jag skulle komma hem säkert. Sen gick han själv tillbaka mot stan för att gå hem till Granloholm. Jag tyckte synd om han då, med tanke på att jag bor på andra sidan stan. Idag har det mest varit segt. Fast jag har ändå dammtorkat mitt rum och plockat ordning på alla grejer som låg huller och buller. Sen nu ikväll har jag varit hemma hos Högge och sett film och käkat chips. Jag har lite ont i magen nu, jag antar att jag bara har mej själv att skylla.

So long!

Innebandy idag

Idag är det match dag. Det är match mot Söderhamn, som det står på schemat. Jag har inte en aning om hur det kommer gå. Sist vi mötte dom förlora vi med 13-1, fast jag var dock inte med. Inte för att det har någonting med saken att göra. Men det är bara de att jag vet inte hur dom är. Men vi får se hur det. Wish us luck!

So long!

Vi blev som små barn igen

Fick många positiva reaktioner på min nya frisyr. Väldigt roligt att både höra och se. Men som sagt, kommer ta ett tag att vänja mej. Nu har jag nyss kommit hem från Fanny. Jag, Carro, Lotta och Fanny hade lite mys. Vi satt och kollade på Askungen och drack te och käkade popcorn. Jag tror aldrig jag sett hela Askungen, så nu fick jag det ur världen också. Vi svor på att vi måste se tvåan innan Fanny åker tillbaka till Umeå. Så vi blev nog lite fast i den tragiskt nog. Ikväll ska jag iväg på julmiddag. Synd bara att man har match imorrn så att jag inte kan dricka. Men sånt är livet ibland. Nu ska jag börja fixa mej iordning för den.

So long

Ny klippt och fräsh!

Nu är jag äntligen hemma från frissan! Jag blev lite mörkare i färgen. Svårt att säga i vilken grad. Också tog han ungefär 2 decimeter på håret. Det känns jättekort! Men jag hade som sagt hur långt som helst förut, och det var verkligen slitet så det behöves ta bort. Men jag blev nöjd. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig, jag har ju som sagt alltid varit blond annars. Så jag tyckte det var på tiden för en förändring!


Ursäkta för den dåliga bilden. Det ser jätte mörkt ut, men det är det inte. Man kan väl säga att jag inte direkt har den bästa mobilkameran.

So long

Imorrn är det torsdag

Vilken härlig dag! Nu när jag skrev detta kom jag att tänka på Ted Gärdestads låt som heter så. Haha! Nej men idag kan man säga att jag har umgåtts med Fanny hela långa dagen. Fast inte bara henne då förstås, utan också mina andra kära vänner. Allt känns som förr måste jag säga. För att när Fanny bodde här hemma i Sundsvall, så "hängde" vi alltid hos henne. Inte för att hon bor ensam eller så, utan det har alltid varit så. Hur många vi än har varit så har vi alltid resonerat att, finns det hjärte rum finns det stjärte rum. Och just därför känns allt som förr. Fanny har alltid varit den som dragit igång det mesta och allt sånt. Nu kommer det att vara så i ett par veckor, sen vips är det som vanligt igen. Vilka massa funderingar det kom upp nu, men ibland måste man skriva om sånt också.

Imorgon bitti klockan 10 ska jag till min frisör, som förövrigt är min kusin och klippa och färga håret. Jag är less på det långa och less på det blonda. Det känns nästan som att jag skulle kunna ge han fria händer, men så modig är jag inte. Jag vill inte sluta med en kort frisyr och svarthårig. Inte för att det skulle hända, men ändå. Nej jag får bestämma mej hur det blir när jag kommer dit, och Fredrik får säga vad han tycker att jag ska göra också. Jag kanske lägger upp en bild imorgon, det beror på hur nöjd jag blir. Förvänta er inget!!!

So long

The Bodygurad

Finns det någon bättre kärleksfilm än den?! Det tycker i alla fall inte jag. Ikväll hade jag och mamma en liten mys kväll framför den filmen med dipp och grönsaker. Jag blir verkligen tårögd varje gång jag ser den filmen. Kevin Costner är så otroligt jävla snygg i denna film, en riktig sexhunk måste jag säga. Whitney Houston, ja vad ska man säga? Hon är vacker som dagen i denna film. Synd att hon sjönk så lågt. Den som inte håller med mej om detta kan slänga sig i sjön, och det med basta!



Nu blir det natten snart, för imorgon ska jag träffa min kära vän Fanny som har kommit hem från Umeå.

So long 

Färgade linser?

Ja det verka bli ett par sådana. Det är en speciell grej för oss bloggare som har kommit ut på deras hemsida. Jag har aldrig köpt ett par färgade linser förut, och när jag fick höra om detta så tänkte jag att jag skulle slå till direkt! Alltid kul med lite förändring måste jag säga. Så gå in på deras hemsida www.fargadelinser.com för mer information om detta "braiga" erbjudande.  

För många bilder!

Söndag igen då, det går alldeles för fort! Vaknade för en stund sen, har sovit skönt som vanligt. Igår lördag var det bara lungt, vilket var väldigt skönt för omvecklings skull. Men i fredags då vi hade våran så kallade "lagfest" var hur skoj som helst! Vi blev bara fem stycken, men inte gjorde det något. Vi var i alla fall hos Anette i Haga, för att senare dra oss ner mot krogen. Det blev först Svenssons och sen Oléarys, jag hade hur kul som helst, även om starten var lite seg!
Jag tänkte bjuda på några bilder från i fredags!







Oj så generös jag var nu, det är inte ofta det händer. Hoppas det duger! Jag orka inte skriva under varje bild, så det får ni leva med.

Fredag, jippi!

Godmorgon! En "tidig" morgon idag med. Jag klev upp nu, men skulle egentligen gått upp halv 10, men jag orkade inte. Jobbet igår gick väl någorlunda bra. Det var bara så otroligt tråkigt att stå och dela ut de grejer som vi delade ut. Och eftersom att det inte går så många plan från Midlanda blev det så mycket väntade mellan gångerna, ibland kunde det ta 1,5 timme, inte alls roligt! Sen var vi ju tvungen att ha på oss Frölunda tröjor också, det var ju för att flyget gick mellan Sundsvall och Gbg, och jag kan inte ens komma ihåg hur mycket pikar vi fick av folk för det. Men nu är det i alla fall över som tur är. Idag ska jag på AF, jag ska vara där klockan 11, så nu måste jag börja göra mej ordning. Efter det ska jag luncha med pappa på stan, trevligt! Sen ikväll ska vi ha lagfest, en riktig lagfest då alla förhoppningsvis ska vara med på!

So long!

Hatar att gå upp tidigt!

Vilken jobbig situation jag sitter i nu känner jag. Jag gick upp halv 8 imorse för att jag skulle vara trött nu ikväll. Det är inte oft jag gör sånna där uppoffringar, men just vid sånna här tillfällen då man ska iväg och jobba vill man ju göra ett gott intryck. Jag känner redan nu att jag aldrig kommer somna ikväll. Vad ska jag ta mej till? Jag ska i alla fall börja med att lägga mej i sängen och läsa, då kan jag bli lite trött. Annars brukar jag ibland gå upp för att ta ett glas mjölk, jag vet inte varför, men det hjälper för det mesta. Så det är ett tips till er som har svårt att somna på kvällarna, men jag ger er dock inga garantier. Nu ska jag upp om ungefär 6 timmar, jag är glad om jag får 3!

So long

Jag blev besviken

Nyss hemkommen efter en lång prommis med Carro. Det var riktigt skönt må jag lova, äve fast det snöade lite när vi började gå så var det alldeles lagomt kallt och allt sånt. Vi hade mycket att prata om kändes det som, det blir lätt så när ett par tjejer inte har synts på ett tag. Och det blev ingen nyårs klänning för min del idag heller. Alla ser likadana ut vart man än går och kollar, riktigt tråkigt! Man vill ju inte se likadan ut som alla andra, i alla fall inte jag och det vet dom som känner mej också. Men jag och mamma blev i alla fall ett bra tag där ute. Det var trevligt att ha en mor och dotter tid ibland sådär. Men jag köpte ändå två julklappar, och eftersom jag inte dirket har några pengar så kom jag bra undan med priserna, det var mycket bra gjort av mej måste jag säga. Nu blir det snart sängen, och jag gruvar mej redan att behöva gå upp senast halv 5 på torsdag!


Blev bara sugen att lägga upp en bild från stundeten, jag vill ha tillbaka den tiden nu!

So long

9e december

Idag är det Annornas dag idag! Så grattis till mej och alla andra där ute som heter Anna, hoppas ni får en bra dag! Själv ska jag om ett tag åka ut till Birsta med mor min och hitta en nyårsklänning!

So long

Jippi!

Bara mer och mer snö hela tiden. Det är bara grått och tråkigt hela tiden, snart blir man väl grå själv också kan jag tänka mej. det blev utgång i lördags med innebandy tjejerna, och vi hade hur kul som helst! Det blev Aveny för våran del, hur mycket folk som helst, och jag träffade många kändisar. Den bästa kvällen på länge tror jag till och med. Igår blev det rätt lungt, åkte med mamma ut till fyndlagret för att glo lite, och sen på eftermiddan blev det en prommis med Micka.

Och idag är det måndag igen. Jag fick nyss ett telefonsamtal från Sthlm. Det var om ett jobb som jag sökt, ett samplingsjobb åt ett företag som heter Prime (om jag inte minns fel). Jag ska jobba för dom på torsdag ute på Midlanda och stå och dela ut saker. halv 6 på morgonen kommer jag att vara där, hur fan ska jag ta mej upp då?! :p Det är två pass, ett på förmiddan och ett på eftermiddan, men det ska bli kul. Lite variation behövs ju som sagt. Så det är jag och en kille som heter Daniel som ska jobba där ute då. Så om ni har tråkigt eller nåt kan ni ju alltid komma förbi Midlanda på torsdag. Ikväll är det träning igen som gäller!

So long 


Härliga lördag!

Vinst vinst vinst!!! Fy fan, det var alldeles underbart! Vi slog Klockarberget med 2-1. Men det var inte lätt, det var jämt redan in i det sista. Men vi spelade som ett lag och det gjorde att vi vann. Jag är själv nöjd med min insats, det gick riktigt bra, även fast jag fick hoppa in som center ett tag där också. Ja ikväll då, då blir det att dricka vin med några i laget. Jag vet inte om det blir utgång, men det kan nog bli så. Det ska i alla fall bli riktigt trevligt!

So long!

Barndisco för fulla muggar!

Fy fan vilken kväll! Kom hem från vårat "barndisco" för en stund sen. Det blev verkligen hur lyckat som helst! Det var många föräldrar och barn som tyckte det var en jättebra idé och att det var hur kul som helst. Det är alltid roligt att höra, och vi mycket dubbelt upp i penga fråga också, så det var inte helt fel. Men jag kan säga att jag är helt slut nu! Trodde inte det skulle vara så här jobbigt, men när man står mesta dels hela tiden, och den otroligt höga ljudnivån gör det inte bättre. Sen fick man ju säga till några ungar som var stygga också. Som en ung gick runt och slog och var elak mot de andra barnen, men då kom "stora Anna" och sa till han. Inte för att dte var speciellt lätt när han slet och drog sig loss, men efter det så fick man respekt, bara man kollade på han så vände han bort direkt och gick därifrån. Det är så det ska vara! Sen på slutet av kvällen, alldeles precis innan det stängde kommer det en kille fram till mig:

Killen: Har du någon kille?
Jag: Nej, det har jag inte.
Killen: Får jag bli din kille då?
Jag: Nja jag tror du är lite för ung för mig.

Haha det var så roligt! Men jag tyckte nästan synd om han, han såg så ledsen ut när jag svarade så. Jag visste ju inte vad jag skulle säga heller. Men han var i vilket fall söt som vågade fråga nåt sånt.

Nu ska jag snart hoppa i säng, tror inte jag hae lagt mig så här tidigt på flera månader. Men vilket kommer bli skönt, för imorgon har vi match halv 3 ute i Njurunda mot Klockarberget. Vi slog dom sist, men nu vette tusan.

So long

Nu har det varit dåligt!

Ja nu har det varit slött här, det kan jag hålla med om! Men när man är arbetslös som jag är så händer det inte så mycket i ens liv. Idag har jag i alla fall varit med min vän Mikaela, kändes som att det var år och dar sen vi träffade varann. Det var trevligt att ses. Sen blev det hem för att laga mat till min kära mor, det blev en kyckling sallad. Oj vad jag slet med marinaden till kycklingfiléerna, men då kan jag säga att dom blev riktigt goda också! Sen var det snabbt iväg igen för att träffa några tjejer i laget. Det är så att imorgon kväll ska vi ha ett disco för dom som går i årskurs 1-3 för tre skolor här i stan. Och vi i laget blev indelade i olika ansvarsområden, och jag blev med i det som fick åka och handla allt till detta. Det var inte lätt kan jag lova. Vi har ju ingen aning om hur mycket folk det skulle komma, så vi tog så mycket som vi tror ska räcka, annars får vi åka och handla under kvällen om något skulle ta slut. Sen var det ju en unge som varken åt godis, chips, popcorn eller dricka. Så till han fick vi köpa frukt, så han får en fruktpåse (stackars grabb), men det är klart man ska anpassa sig till olika människor. Så imorrn kväll blir det fullt ös på Hagaskolan, jag lovar att vi i lget kommer ha minst lika kul som småttingarna kommer att ha!

So long

Måndag

En rätt lagom dag idag. Jag vaknade runt 11 nån gång, klev in i duschen, gjorde mej någorlunda snygg och åt frukost. Därefter åkte jag med mamma ner till stan för att möta upp Carro. Jag gick först in på kebabcity för att försöka få ut min lön för de två dagar som jag jobbade där i november. Men eftersom de inte ger ut lön till "lärlingar" så jag var nära att inte få några pengar alls. Men till slut fick jag i alla fall hälften, jag har alltså 300kr att köpa julklappar för, jippi! Sen gick jag in på Telia för att jag skulle lämna in min mobil för andra gången på ett halvår ungefär, jag hoppas det blir en ändring nu. Jag vet att både jag och Anna har samma problem, så vi hoppas på det bästa med våra skitmobiler :p Sen gick vi runt en sväng och sen for jag hem. Nu har jag nyss satt mej ner efter träningen, det var riktigt kul idag! Det var hårt och koncentrerat, jag kommer absolut ha träningsvärk imorrn! Nu ska jag snart lägga mej i sängen, jag kommer somna som en stock!

So long!

RSS 2.0