Monki

image99image100image101image102

Snygga baskläder från Monki till sommarn!

Glad :D

Jag fick något igår som jag ville ha. Jag fick pengar till en mobil, jag har ju som sagt lånat telefoner hela tiden av alla möjliga hela tiden. Så nu ska det bli skönt att äntligen kunna köpa en egen! Är ledig idag, så jag ska fixa lite saker, sen åka hem till mamma och mysa med henne :)



Jätte gammal bild på Fanny Sofia, jag och Micka från balen i nian!

So long

Kul kul kul

Fan jag har sovit 3 timmar nu, kommer aldrig somna ikväll. HELVETE!

Pruppi

Ja då sitter man på skolan bredvid Lina Löf efter typ en veckas lov. Vi har inte haft något att göra på vårat projekt för vi har bara väntat och väntat hela tiden på en intervju vi skulle ha gjort. Men idag så var det sista dagen vi kunde vänta, så vi fick göra en egen och spela in, men det blir nog lika bra ändå. Kommer dock gå hem om någon timma ändå, så det har inte varit så anstängande att sitta här idag, även fast jag inte haft någon koncentrations förmåga.

Resten av dagen kommer nog att bestå av sova när jag kommer hem, sedan försköka plugga. På kvällen ska jag, kanske P, pappa och hans tjej ha middag för mej. Jag fyller år nästa söndag, och dom åker till Venezuela på fredag, så då ska vi fira mej idag. Undra om jag får något? Det tror jag, eller man får väl hoppas på det :p
Nu ska jag bajsa på Lina fishögen.

So long

Plugg + film

Det vart en omvänd ordning vad det gällde pluggandet och filmen. Det vart lite skrivande efter mina kära nudlar. Dagen förtsatte hos Fanny Sofia med kladdkake bakning med grädde och te, och Paris Hiltons film, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Jag trodde att den skulle vara sämre än vad den var, men det var ändå en B film enligt mej. Ni kan ju fråga Fanny Sofia också. Senare under denna dag har jag och P gjort hemmagjord pizza, det var riktgit gott förutom att jag fick ont i magen av den (synd om lilla mej). Nu blir det inte så mycket mer förutom en film, en skeäckis tror jag att det var.

so long

Film eller plugga?

Ja, då var man nyss hem kommen från P och sitter då här hemma och försöker tänka ut något man kan göra idag. Det lutar just nu åt att sätta på någon film och äta något, annars plugga svenska. Men jag tror att det isåfall blir film först, och sen plugga. Jag måste verkligen ta tag i detta nu, annars så blir det bara stressigt på slutet, också blir det skit.

image97

So long !

Sjuk?

Denna dag blev då verkligen inte som jag hade tänkt mej. P skjussade hem mej i morse när han skulle iväg och jobba. Jag gick då såklart och la mej igen då, inget konstgit med det tyckte jag. När jag senare varknar vid 11 tiden någon gång så har jag feber och frossa. Jag somnar om efter en stund och vaknar vid 1 ungefär, ligger vaken en stund och vaknar och somnar om vart annat. Jag tror att klockan var vid halv 3 då jag äntligen funnit lite kraft att gå upp och ta mej en macka. Så kort som sagt har jag legat i sängen hela dagen och en sprängande huvudvärk och lite feber ibland. Nu är jag äntligen lite piggare och orkar sitta vid datorn och skriva i min kära blogg. Nu blire fortsättning att kolla på tv, med att kanske senare åka till P, så jag har någon som kan ta hand om mej.

So long sjuklingar

japJDpjddf

Igår när jag hade varit på middag i Lucksta så skulle jag och Fanny Sofia hitta på något. Vi ringde till Micka, och hon skulle gå ut med Johanna som går i hennes klass. Så vi joinade dom hemma hos Micka, varken jag eller Fanny Sofia skulle dricka. Men då vart jag så sugen när vi skulle till Micka, och jag visste att dom skulle ut. Så det var ju så iaf då. Hemma hos Micka hade vi trevligt och satt och surra massa skit, såsom vi tjejer gärna gör. När vi gick ner mot staden så gick vi på Svenssons, där jag visste att P var och några andra. Vi hade riktgit trevligt där tyckte jag. Efter svenssons gick vi på Irish för att kolla läget, och sen vart det hemgång för mej och P.

För att sammanfatta lite, så var det en riktigt trevlig kväll och jag träffade många roliga personer som det var längesen man såg.

Idag ska vi ha middag för min bror Erik här hemma som ska iväg på utlandstjänst, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dej min kära och älskade bror.

Sen ikväll blire att kolla på Fanny och Lisa och alla andra i deras lag när de spelar mot IBF.

image96

So long


Tobbe från Köping



Så jävla underbar men sina klockrena kommentarer!

Dagen dag

Igår kväll var det innebandy match som stog på schemat. Riktigt kul att kolla, synd bara att de som jag hejade på förlora i sudden. Men det avr kul ändå. Efter matchen så vart det hemgång till P, vi gjorde lite saker, sen vart det nästan sova på en gång.

Denna lördag händer inte så värst mycket. Jag ska till Lucksta och äta god mat, sen blire Fanny Sofia på kvällen när jag kommer hem. Nu blire mysa med Noel, sen duschen!

So long

Jobbig men skön dag

Har nyss legat och sett på två avsnitt av I en anna del av Köping. Asså den serien är verkligen hur gullig som helst! Jag älskar Tobbe, han är så jävla skön med sina svärdomar. Mats är så otroligt gullig och Linda har sitt roliga skratt. Inget av detta går att undgå att se må jag lova.

Det vart en sväng på stan också för att möta upp tjejerna med Noel. Allt gick jättebra från början för han låg bara och sov. Men när vi sedan skulle sätta oss och fika så vaknade han, då var det inte heller något problem. Men efter sen stund så började han verkligen stor tjuta! Det gick verkligen inte att få tyst på han, alla vi tjejer gick runt med han och försökte få tyst på han. Det var helt enkelt omöjligt, och alla bara tittade på en där inne där de satt och fika :p Efter en stund när vi hade försökt få tyst på han och det inte gick, så jag och Micka ut med han. Han ville inte ligga i vagnen, så Micka tog upp han och sen var han som en solstråle helt plötsligt! Och när vi sedan går hem så är han hur glad som helst och jätte glad. Jag säger bara, SMÅ UNGAR! haha!

image95

So long sötisar

Nej, tack!

Ingenting vart bättre efter den här natten, isåfall sämre. Halsen bränner och svider, jag hoppas verkligen att det går över, jag har inte tid att bli sjuk. Dagen ser ut som följande, ska först samla ork att kliva upp. Noel kommer på besök,så han ska jag leka och gosa med. Sen försöka med pluggning igen, sen kväll blir det innebandy med Micka.

image94

So long

.....

Varför ska allt vara så svårt hela tiden? Allt går emot mej just nu, lägger ner det där snart!

Varför går det bara inte?

Asså jag blir så less på mej själv ibland. Varför kan man inte ha någon ork? Varför kan man inte ha lite fantasi? Varför ska det vara såhär som det är? Kan någon tala om det för mej? Jag som hade tänkt vara duktig nu ikväll och skriva lite på min novell, men det går fan inte. Och det går inte att skriva när man inte har någon fantasi för då blir det inge bra, och man blir bara besviken. Det kanske inte går för att jag har så många tankar i mitt huvud, jag vet inte alls. Men less blir jag iaf. Jag får väl lägga mej i sängen och slö kolla på nå avsnitt av Dexter så kanske det går bätte, jag hoppas jag iaf. Sen måste jag försöka skriva lite innan jag ska hem till P och kolla på film. Wish me luck!

image93

So long!

Onsdags utgång

Godmorgon solstrålar! Gårdagen slutade med utgång för min del. Jag var med några av Ps kompisar. Väl därborta på förfesten så hittade jag en jätte gullig tjej som hette Ida. Vi var dom enda tjejerna, så vi snackade på och hade riktgit trevligt! Väl nere på korgen så var det inte så mycket folk, så det blev en tidig kväll, men det gick bra de med. Idag är jag ju så klart ledig igen då, så idag ska jag plugga, oavsett vad som kanske händer! Nu blire dusch, sen äta!

So long

En goding



Lyssna och njut!

So long fuckers

Sömn som en prinsessa

Vilken helt otroligt underbar natt denna natt var. Jag somnade som en prinsessa och jag vaknade som en prinsessa. Jag vet inte riktigt vad det beror på, kanske för att jag är ledig idag, eller att det berodde på en viss person, eller för att jag bara var trött. Jag vet inte vad, men jag tror det beror på alla tre. Ja så vad ska jag då göra denna lediga dag? Jo först och främst ska jag kliva upp ur min sköna säng, duscha klä på mej och fixa mej. När man är klar blir det lunchling med papi, och sen försöka plugga. Måste ta tag i allt nu innan det blir för sent och det blir stressigt och allt man gör blir skit. Nä nu ska jag hoppa in i duchen!



So long

God Dag

Idag så var ju då på Nolia mässan. Det var kul att se Fanny Sofia och Micka stå där och smöra för folk så att de köpte saker av dom. Och det var jätte mycket folk där, bara massa små ungar, och då menar jag inte dom i min ålder :p
Men men det var kul att gå runt där en stund och titta på folk, sen vart vi less och drog ner till stan. Där jag då mötte upp P för att åka på max och äta, mycket smarrigt må jag lova. Nu har jag pluggat och varit duktig, får se vad kvällen för mej!

So long äcklen

Icke icke

Jag och mer less idag vart man också. Klena fgurer som gör att träningen blev inställd pga att lathet för att man har spelat två matcher i helgen. Tråkigt tråkigt! Jag som var så inställd på detta, men icke. Men men, som tur var så fick jag ju umgås med en viss person ist, och det har jag inte emot kan jag lova. Imorrn är jag ledig, men vi ska ändå åka till Nolia mässan och kolla in Mickas och Fanny Sofias stånd där ute på mässan. Godnatt fishögar!



So long!!!!!!!!!!!!!!

INGEN KOMMENTAR

GUD SÅ LESS MAN KAN BLI IBLAND ASSÅ!!!!!!!!!!!!!!

Måndag igen

Ny vecka, och åter igen en ny måndag. Försov mej imorse också, men som tur var så hann jag ändå. Idag blir det väl skolan till tidig eftermiddag. Idag ska vi börja skriva vår rapport, så snart är vi klar med vårat projektarbete. Känns mycket, mycket bra! Ikväll blir det innebandy igen, känns lite jobbigt, men det får man ta. Nu ska vi skriva!

So long

The Hills Have Eyes

Ja det vart ju inte riktgit som jag hade trott idag på matchen, vi förlora men spelade rätt bra ändå. Synd när det bli sådär flopp mål från det andra laget. Men men nya tag nästa gång säger jag bara.

Gårdagen var mycker trevlig och mysig. Började med att vi åkte och hyrde film, handlade massa godis och chips. När vi kom till Pontus drog vi på filmen, och fy fan vaf äcklig den va. Inte äcklig på ett hemskt sätt, utan bara sådär snuskigt äcklig. Ja jag kanske ska berätta vad vi såg, The Hills have Eyes 2. Jag hade sett tvåan också men det kom jag inte på förran vi slog på den, och om jag visste de så hade jag inte sett den tror jag. Massa äckliga inavels gubbar som våldtar oskyldiga tjejer för att avla sej vidare, fy fan säger jag bara!

image90

So long äckliga männsikor

Underbart!

Detta var den skönaste vinsten på länge länge. Vi spöade IBF med 3-2. Jag är nöjd med min insats, förutom att jag missade ett friläge, men annars spelade jag bra gjorde många fina passningar och sprang mycket. Imorrn hoppas jag att vi gör en likabra match som idag.

Denna kväll ska jag och Micka umgås med Pontus och Pontus, vi ska vara hemma hos Pontus. Så rolig jag är!!!!!!!! Kommentar kommer senare eller imorrn.

image88

Puss, So long!

Dagen Dag

Ville bara börja med att säga att det var en riktgit trevlig kväll igår!

Dagen kommer att bestå av följande:
1. Sängen
2. Mat
3. Sängen
4. Mat
5. Match

Det kanske blir lite ändring under dagens gång, som soffan ist för sängen osv. Nu blir det att försöka klura ut vad jag ska stoppa mej i magen, annars får ni önska mej lycka till!

Culture Club - Karma Chameleon



So long

Rubrik

Denna underbara dag har jag umgåtts med min kära vän Sonja Djuric. Det började med att vi va på stan och fika och avslutade allt gott med en äcklig middag hos mej. Efter middagen var vi så trötta så vill höll på att somna, och därför var vi tvungen att sätta oss och kolla på Pippi Långstrump med Levis. Det är lite kompiskt det hela, men men. Nu ikväll sitter vi hos kära Pontus, snackar skit och umgås lite grann. Sen får vi se vart kvällen för oss vidare.

So long fuckers

LEDIG

             image87

IDAG ÄR JAG LEDIG!!!!!!

Lejonkungen 3?

Ja det blev ju som sagt inte P.S I Love You hos Lisa efter hennes träning. Utan det vart ju då istället Lejonkungen 3? Fråga mej inte varför vi slog på den, jag orkar verkligen inte med sånna där filmer. Tycker inte om tecknat, okej? Ja nu vet alla det iaf. Så vi slog iaf av den och kollade på massa roliga klipp på youtube, höll på att dö där ett tag! Sen så vart det ett parti chicago med Lisa och Pontus, tyvärr så var ju jag sämst. Men nån måste ju vara det ibland också. Nu blire iaf snart dags att sova. Jag undrar hur det kommer gå när jag fryser så mkt, men jag hoppas jag blir varm snart iaf. Annars så skulle jag ha haft nån här som kunde värma mej.

So long

Mys kväll

Nu sitter jag här med Mikaela i Lisas säng och pruttar lite smått på varandra. Mikaela har nyss skaffat sej en blogg också (emmamikaelaeriksson.blogg.se) riktigt trevligt tycker jag. För en liten stund sen så avnjöt vi tjejer en otroligt god middag bestående av tacos, cola och trocca. Det sitter aldrig fel med lite god mat såhär på Alla Hjärtans Dag.
Och nu är det ju såhär att Fanny Sofia och Fis Lisa är och tränar, så jag och Mikaela tänkte mysa lite extra nu när dom är borta, för att sedan när Lisa kommer tillbaka så ska vi se P.S I Love You, jag hoppas den är bra. 



So long
 

Alla Hjärtans Dag

Ja då var det denna depriations dag för alla singlar, men jag hoppas att ni där ute som ska spendera dagen med en käraste får en alldeles underbar dag! ♥

image80

So long lovebirds

Lite fynd iaf

Imorgon är det depritioners dag om man inte har någon att fira dagen med någon man håller kär. Fast tur för mej att jag har det då, 3 underbara tjejer, Micka, Fanny Sofia och Lisa! Det kunde inte bli bättre! Vi ska laga tacos och se på film och mysa. Vi var och handlade förut, och innan vi skulle åka kom Lisa med ett jättebra förslag. Hennes vän Carro hade varit på Monki idag, och alla deras rea varor kostade 20kr! Helt sjukt, så vi åkte dit innan och shoppade. Som vanligt är jag så kräsen så jag köpte bara två tröjor medans de andra kanske handlade fyra fem, så typiskt mej, allt ska vara perfekt. Efter denna underbara resa åkte vi hem till Lisa och käkade gotta och kollade på det första avsnittet av Grey's Anatomy, gud vad jag älskar den serien! Nu blir det iaf sängen och fortsätta kolla på Seinfeld.

image79

So long loosers

Detta är en kille i min smak

image78

Nate Archibald i Gossip Girl

Strömavbrott

Någon som kan slå att de hade strömavbrott i över en timme alldeles nyss typ? Det var den tråkigaste timman på länge. Det fanns verkligen ingenting att göra! Det enda som funkade här hemma var datorn, och den var ju inte så rolig just då. Så det enda som fanns att göra där var att börja plugga och skriva på min svenska uppgift, då hade jag ju iaf en anledning att plugga, så det var ju nåt positivt med strömavbrottet. Så när jag väl satt där och hade kommit in i mitt skrivande så dör nästan batteriet, men som tur var så kom strömmen tillbaka då. Jag tror att det var ment to be just for me. Haha, nån gång så kan jag faktiskt tro på sånt där.

So long

SÖTNOS

image77

Jag och Micka har köpt varsinna trosor som det står SÖTNOS på, eller vi har köpt dom till varandra.
Eftersom både jag och Micka är singlar så tänkte vi att vi ger dem till varandra i Alla Hjärtans Dag present.
Det är ett hett tips till er killar att köpa till era flickvänner, 49,50 för två stycken på City Gross.
Som ni kanske förstår nu, så är Micka min flickvän denna års Alla Hjärtans Dag.



Vänner

En gång hade jag en dröm. Det var soligt och varmt ute, så jag låg ute vid poolen som våran familj hade. Jag ville få lite färg på mej tills ikväll, då jag ska ha värsta festen för alla mina kompisar. Jag hade verkligen planerat allt in i minsta detalj, ingenting skulle kunna gå fel. När allt var klart och jag hade fixat mej så var det bara att vänta på att alla kom. Minuterna gick och gick, och jag började bli otålig. Nu hade det gått två timmar sen de skulle komma, och jag började bli ännu mer otålig. Jag satt där i ungefär 3 timmar och väntade. Men då så ringde jag till en tjej som skulle komma. Men då berättade hon att en annan tjej skulle ha fest samtidigt som mej så alla gick på den ist för på min. Min ögon började tåras att jag var tvungen att lägga på. Efter den kvällen var jag aldrig mer lik mej själv.

När jag vaknade och tänkte tillbaka på denna dröm kom jag verkligen på vilka bra ovh fantastiska vänner jag har i mitt liv varje dag och varje minut. Tack för att ni finns!

So long fuckers

Klant Anna

Det finna ingen som är mer klantig än vad jag är, och det lovar jag! Blir arg och less på mej själv, men man kan inget göra förutom att göra om allting en gång till. U Go Girl!

Good Morning Everybody

Nu har jag nyss vaknat, sov nästan lika skönt som jag gjorde igår natt ska ni veta! Min dag kommer att bestå av skola där vi ska jobba med vårat arbete vi gjorde uppe i Jokkmokk jag, Erika och Pernilla. När jag kommer hem måste jag göra klart min hemsida på filmkunskapen, men det går rätt så fort. Sen blire att åka ner till pappa och träna senare på kvällen. Nu blire fixling innan skolen!

So long

Underbart!

Nu vill jag bara meddela er att det var helt underbart att sova i sin egna säng inatt, och jag ska njuta lika mycket denna natt! Dagen har bestått av mycket umgänge för min del. Började dagen med att kliva upp ur sängen för att göra mej ordning, för att sedan gå på innebandy med Fanny Sofia. Riktigt trevligt att träffa denna underbara tjej igen efter min långa bortgång. När matchen var slut bestämde jag mej för att bege mej hem till Lisa. Jag ringde på hennes dörr, Lisa kommer och öppnar dörren i sitt täckte, och då vill jag påpeka att klockan var efter 3! HERREGUD vad ungdomar kan sova länge nu alltså. Då när jag ser Lisa så försöker hon säga nånting till mej, fast väldigt tyst dock. Så när jag väl kliver in så ser jag att det ligger en viss person i Lisas säng, då vart det dock pinsamt, men det gick snart över som tur var! Haha rolig tjej det där. Men men, vi satte oss och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord, det var middag senare hemma hos mej. Nu ikväll har jag umgåtts med Fanny Sofia, Lisa och Lina, riktigt trevligt att trägga dej Lina, det var så otroligt längesen!!! Vi såg I Know Who Killed Me med Lindsay Lohan, rätt så bra film med lite äckliga och råa scener. Nu blir det snart sova för mej!

image76

So long loosers

Äntligen hemma!

Gud vad härligt det är att komma hem, fast det har varit helt underbart uppe i Jokkmokk. Denna resa är helt omöjlig att beskriva med ord. Det har varit en upplevelse utöver någonting annat. Det är så otroligt vackert där uppe, trevliga människor i en söt liten by. Det enda jag inte tyckte om där uppe var nån ren gegga med creme fraishe i tunnbröd, uscha för den! Sen kan jag inte komma på en enda grej till (förutom att det vara fanns en bankomat där det var tusen mil lång kö på hela tiden). Men nu är man iaf hem kommen efter en 12 timmar lång bussresa, det har faktiskt gått helt okej förutom att rumpan skulle dö där nån gång. Som tur var så fick ju både jag och Erika ett varsitt säte längst upp, längst fram i bussen, så det var guld värt!

Det som är tråkigt nu när man kommer hem är att man får höra massa saker som inte är sanna från en viss person (några av er kan nog tänka ut själv vem det gäller), men sånt är livet och det får man ta. Tur att jag är en sån stark människa som inte behöver ljuda och hävda mej för att få uppmärksamhet för det klarar jag så bra så utan falskhet, folk tycker om mej som jag är (vissa iaf). Och om man inte kan ta mej så är det bara att dra, vissa vet vart dörren är.

Tillbaks till Jokkmokk, det kommer bilder framöver, jag ska bara få dem från Erika. Nu blir det sova, är rätt så trött nu efter denna dag, ni förstår nog.

image75

Jag på bussen på väg hem.

So long fuckers

Jokkmokk here we come!

Ja nu är det bara ungefär 2 timmar kvar tills tåget går, nu är jag så spänd så jag spricker snart! Nu de här sista timmarna kommer jag vara som ett nervvrak här hemma, och mamma kommer bli galen på mej :p Men jag kan inte rå för att jag blir sån när jag ska åka bort. Jaja, nu kommer ni inte att få höra av mej förrän på lördag kväll, då vi har åkt buss i 12 timmar (vilken jävla marddröm), så försök håll ut till dess. Nu blir jag ett nervvrak!!!!!!!!!!!!!!!

So long fuckers

Nu är det högklackat som gäller tjejer!

image74
Högklackat tar sexlivet till nya nivåer.

Höga klackar till kvinnors sexliv till högre nivåer. Klackarna gör så att vi gör knipövaningar omedvetet. Så nu vet ni vad som gäller tjejer, för er som inte använder redan är det dags att börja!



Mirakel

image73
Jarvis, 2, har haft cancer nio gånger.

Imorrn bär det av!

Imorrn bär det av till Jokkmokk, där jag, Pernilla och Erika ska göra vårat projektarbete. Det känns så jävla pirrigt, man har ingen aning om vad som väntar en. Kom nyss hem från träningen btw, gick sådär. Blir inte nå riktigt spel när man är så få, mest lattja liksom. Men nu blire sängen och Gossip Girl, jag hoppas jag kommer somna inatt. Jag är som ett litet barn när man ska åka bort, jag får alltid resfeber. Men godnatt!

So long

Godmorgon

Gud vad skönt jag har sovit i natt, det behövdes efter helgen kan jag lova. Idag börjar jag 3, har bara idrott idag, så det känns mycket skönt! Nu innan ska jag fixa lite saker inför Jokkmokk, imorrn kväll bär det av. Nu ska jag kliva upp och vakna till.

image72

Ville bjuda er på en sommar bild från förra GF.

So long fuckers

Helgen

Vilken packad helg detta har varit. Utgång i fredags. Gårdagen bestod av innebandy, födelsedagsfika hos Sonja och utgång på kvällen då också, men då vart det lungt. Idag äre också födelsedagsfika och sen ikväll har jag match ute i Timrå mot Timrå. Jävlar att vi ska ta dom! Nu blir det lite fixling innan jag ska dra ner till pappa. Wish med luck på matchen nu!

So long

Vilken jävla kväll!

Vilken kväll det var igår, hade riktgit kul! Förutom när jag blev puddad på blank is så jag slog i rumpan så det såg ut som jag kissat på mej. Förstår inte riktigt hur folk tänker ibland, dom puttar en person som är berusad på blank is med stövlar som är as hala. Men men, nu skiter jag i det. Det var riktigt mycket folk igår på lyset, och TBL var ju hur jävla bra och snygga som helst!!!!!!!! Träffade en person som jag verkligen inte har sett på länge, mycket trevligt var det. Nu blire till att städa här sen igår, sen duscha, innebandy och födelsedagskalas. Återkommar med bilder nån gång!

So long

Partey

image71

Ikväll blire fest, hoppas vi ses ute i vimlet! Nu blire fixning till tusen ;)

So long

RSS 2.0