Varför vinter?

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, nej nej! Så tycker jag om årets första snö i Sundsvall. Varför längtar alla så mycket efter snön? Det finns ju inte direkt många anledningar till att det är bra, man kan inte vara ute i mer än 20 min när det är -10 ute, man kan ramla och bryta benen, det finns ingenting att göra förutom att sitta inne, man blir less för att det är så mörkt ute hela tiden och massa andra saker. Det enda som är bra med vintern är julafton, även fast det känns som att jag har blivit för gammal för det nu, men ändå. Sen är nyår överskattat även fast det är en otroligt rolig dag att fira och ha roligt med sina vänner med alkohol och god mat. Men sen kan jag faktiskt inte komma på nåt mer. Känner mej verkligen som en pessimist nu om jag ska vara ärlig, men det är så jag känner och kommer alltid att göra med vintern!

Hejdå vinter!

Livet är underbart!

Nu börjar det dala tillbaka igen! Men jag har faktiskt något att skylla på, jag har varit upptagen! Och så ligger det till. Idag, eller igår kom min kära älsklingsvän Fanny Sofia till Sundsvall för ett litet besök. Men vi "kompisar" fick träffa henne idag. Det började med frukost imorse, med massa bröd och gott pålägg, och så klart earl grey till! Riktigt mycket som helst med tända ljus och massa prat om man vad som hänt och skvaller som vanligt. Så var det nästan konstant hela dagen, förutom att vi avrundade med en film sent på eftermiddan. Sen blev det hem och äta för att sedan fortsätta umgås. Vi var hos Fanny  Sofia ett tag, drog sen till Cicci, och sen tillbaka till Fanny Sofia igen. Jag orka tyvärr inte dra några detaljer där emellan, men jag lovar att jag ska lägga upp en riktigt jävla snygg bild på mej imorrn eller nåt, det är nämligen Carros fina värk av mitt "ängla" hår, ( Joel Lilja citat ). Nu blir det i alla fall sängen, har inte sovit mycket inatt, tack vare en viss Lisa Walker som sov hos mej :p 

So long 

Nästan en lugn och skön helg i alla fall

Vilken skön och slapp lördag. Kom hem imorse runt 12, jag hade en riktigt trevlig kväll igår måste jag säga. Blev kanske lite för mycket vin, fick känna av det idag med lite huvudvärk, men det var de nästan värt. Ja men när jag väl kom hem lagade jag mat, la mej på soffan och sov en stund. Har alltid en tendens att vakna tidigt när jag sover borta. Sen blev det duschen och fixa sig. Jag har varit med min kära vän Anna ikväll. Jag åkte dit vid 4, vi satt och snackade ett tag. Sen fick jag och Anna i uppdrag att gå och handla pizza, det var hennes sambo Daniel som kom med det underbara förslaget, och pizza tackar man inte ofta nej till! Det blev mat, mys och tjej surr hela kvällen (när Daniel gått iväg). Vi såg också en film, men nu kommer jag inte ihåg vad den hette, men det var nån thriller i alla fall. Helt okej, men inte så läskig som vi trodde tyvärr. Sen för att komma över till andra sidan stan där jag bor var jag tvungen att ta bussen, vilket resulterade till fulla och äckliga killar.

- Öh bruden, vart ska du då?
- Ja hem.
- Jaha, jag som tänkt bjuda dej på en drink ikväll (besviken).
- Men det får bli en annan gång.
- Ja fan vad bra!

Blir less, men man vet ju själv hur jobbig man kan vara när man har fått i sig lite. Jag får tänka så istället. Nu ska jag snart gå till sängs, imorrn är det en viktig dag!

So long

Äntligen helg!

Äntligen fredag igen och helg! Idag har inte hänt speciellt mycket för mig. Jag vaknade och som vanligt låg jag i soffan och kollade på Hem till gården. Det är liten av en rutin jag har på morgonen innan jag äter frukost, ja jag vet att jag är knäpp! Sen bar det av och handla mat till kvällens middag. Sen har jag och mamma städat och gjort lite ärenden. Känns lite som en mor och dotter dag idag, vilket alltid är trevligt. Ja ikväll ska jag och en annan laga middag tillsammans och dricka vin, mysigt. Jag säger inte vem det är, but it's free to guess if you want. Så snart ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsh hade jag tänkt, vi hörs!

So long

Ibland måste man unna sig

Åh det är så skönt att va naken! Jag vet inte vad det blev, hade inget att börja mitt inlägg med. Idag har jag varit på Birsta med hela "gänget". Vi fikade och chillade och gick runt och kollade lite. Jag köpte en mörk grå hood från VeroModa. Jag har egentligen inte råd, men jag kände att jag verkligen ville unna mej någonting. Men som tur är så blir det ingen utgång i helgen och då sparar jag pengar där.


Jätte dålig bild, jag vet! Men den är i alla fall mörk grå med knappar fram uppifrån och ner, och även med världens skönaste huva till. Jag är nöjd! 299kr VeroModa.

Nu ska jag ta det lungt ett tag för att sedan umgås med Carro sen. Det lär ju bli alla de andra också som vanligt, men det är alltid trevligt.

So long


Onsdag

Oj, två dagar sen! Börjar det kanske gå utför för mej igen? Jag hoppas då inte de, varken för min egen skull eller eran. Igår var det den första dagen på länge som jag inte gjorde något på dagen, det var hur skönt som helst. Jag kan verkligen unna mej dom dagarna utan att bli rastlös. På kvällen däremot drog jag först till Carro, för att sedan dra vidare ner till Cicci där vi spenderade hela kvällen. Vi såg nån film om orgasmer och skit, kommer inte ihåg vad den hette, och den var inte så bra heller. Sen kom Joel förbi en sväng också. Vi satt mest och surra som vanligt och Cicci eldade på mina strumpor, fråga mej inte varför, jag tror hon har gått och blivit pyroman. Jag kom i alla fall hem runt halv 1, slockade som en stock runt kvart över. Idag vankas det först möte hos AF, sen luncha med pappa på stan och sen möta upp tjejerna. Nu ska jag fixa det sista sen dra!

So long

Roligt roligt

Som jag sa i förra inlägget. Jag trodde att vi skulle vinna, och det gjorde vi ganska lätt faktiskt. Det blev till slut 6-3, två mål gjorda av mej, plus an assist. Inte helt fel må jag lova, eller hur? Det var den roligaste matchen jag spelat under början av denna säsong. Finns inte så mycket mer att säga nu, jag är trött i hela kroppen och har på det ont i huvet också, så snart blir det sängen.

So long

Hur var det med söndagar igen?

Ja då var det långa tråkiga söndag igen då. Varför är söndagar den typ tråkigaste dagen på hela veckan? Antingen ligger man bakis hela jävla dan, eller så gruvar man sig bara för att gå till jobbet/skolan imorgon, eller för att det oftast inte finns något att göra. Så brukar jag resonera söndagar. Men jag har i alla fall något att göra idag, jag ska spela match mot Alnö på eftermiddan idag. Har ingen aning om hur det kommer att gå, men eftersom att de egentligen inte var så bra på träningsmatchen så tror jag att vi kan vinna. Jag återkommer ikväll nån gång!

BTW det jag har på min hand i förra inlägget är spott! Jag skulle räcka mej efter min cider som står på handfatet när Carro plötsligt lägger av en loska rakt på min hand.

So long

Vad tror du?



En bild säger mer än tusen ord, eller?
Gissa vad jag fick på min hand igår kväll!

Känns bra nu

Känns som jag har haft fullt upp denna vecka. Eller man kanske kan uttrycka sig såhär? Att det är första veckan på länge som jag har haft massa saker för mej, vilket inte känns helt fel! De ringde även om ett annat jobb idag, ledsagare! Det är ju de jag mest av allt ha velat göra, också ringer dom nu! Jag sa att jag ville vänta och höra om jobbet på Enrio först, så hon skulle ringa mej igen om två veckor för en intervju. Nu känns det verkligen som det börjar ta sig. Idag har det varit AF. Ett helt värdelöst möte som jag var på, de sa allt som man redan visste. Men men, nu är det gjort i alla fall. Sen blev det Birsta för att fortsätta dela ut våra reklamblad, vilket gick helt okej. Nu ikväll vankas det utgång, ovanligt va?! Äh men det finns inte så mycket annat att göra här ju. Imorgon blir det i alla fall lung eftersom jag har match på söndag. Nu jävlar ska vi försöka slå dom jävlarna! :p Ses i vimlet i hope!

So long


Känns som det börjar ta sig till slut

Ja då var min första "riktiga" intervju avklarad. Det kändes faktiskt som att det gick helt okej för min del, eller rättare sagt bra. Men jag vågar inte säga för mycket! Nu väntar jag bara på att de ska höra av sig, och då väntar en intervju med Enrio, nu var det bara med Kontorsfixarna som "fixar" folk till dom, eller vad man nu kan kalla de. Efter intervjun var jag tvungen att gå till gamla skolan och de nån lärare att skriva ut mina frånvaro timmar från sista året, de vill se dom för att vara säker på att man inte är nån slö person. Känns lite tveksamt det där faktiskt, har ingen aning om hur det såg ut för mej. Men tyvärr var inga av dom lärarna där, så tråkigt nog får jag gå tillbaka dit på måndag igen! Efter allt detta ståhej träffade jag upp Micka och Carro för en lunch på Charm. Sen gjorde vi våra små "ärenden" och tog sedan bussen hem i spöregnet. Nu ikväll är det umgänge som står på schemat igen, fast det är väl inte så konstigt? Imorrn är det arbetsförmedlingen som gäller för min del, sen dela ut flygblad på IKEA för innebandylaget igen!

So long

3 veckor och 6 dagar.

Så lång tid var det sen jag sist skrev! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag har helt enkelt haft en riktig torr tid på att blogga nu. Men just nu lovar jag att jag ska försöka bättra mej! En andledning till att jag inte skrivit på länge är för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu, jag är fortfarande arbetslös, fast det går framåt må jag lova! imorgon har jag en intervju hos Enrio 118 118. Men jag har inga förhoppningar som det känns nu i alla fall. Annars när jag har varit borta har det varit umgänge, fester till tusen och innebandyn. Men mina dagar rullar i alla fall på för det mesta med olika trevligheter. Så vad händer för er där ute? Nåt roligt som någon vill berätta om? Feel free to write!
Nu ska jag snart gå och dela ut reklamblad för vårat innebandy lag till en butik, och sen ska jag iväg och träffa Esse!

Jag lovar att jag ska försöka skriva nästan varje dag nu!!!

So long lovers

RSS 2.0