Tankarna måste bort


Skönt att komma iväg och jobba och få något annat att tänka på!

Jätte hemskt

Jag är inte alls på humör för att skriva. Men jag gör det ändå eftersom att vårat internet har varit sepe i över en vecka fram och tillbaka. I lördags när vi var ut så var vi på Svenssons som vanligt, jag hade skit kul. Plötsligt när jag står där så kommer det ett glas flygande och träffar min panna stenhårt så det ligger glassplitter på golvet. Efter det blev allt bara kaos, jag håller på att bryta ihop och bara grinar. Så tjejerna tar hand om mej och vi går och sätter oss på kebaben och andas lite. Dom tog hand om mej där så jag fick sätta mej bakom och andas och ta det lungt. Sen vill jag bara dra hem, men jag vill inte gå hem ensam. Jag visste ju inte om det skulle bli nåt under natten eller vad som helst. Så jag får med mej trevligt sällskap hem och sover. Sedan dess går tankarna bara runt i mitt huvud. Varför kastar någon ett glas? Var det menat mot mej? Vem kastade glaset? osv. Jag tänker nästan på det hela tiden och jag kan inte sova. Ni kanske tänker att det inte var så farligt. Men för mej var det verkligen de, en utav dom värsta grejerna som hänt mej!


En bra grej var väl att den just träffade pannan och inte ögat eller något annat.

Skönt med löning!

Löningsdag idag! Flera gånger idag innan vi gick ner på stan så kollade jag kontot hundra gånger för att kolla om lönen kommit in. Till slut gav jag upp och fick ta pengar från mitt sparkonto. Vi tjejer hade bestämt att vi skulle ner och käka, och då behöver man ju som sagt pengar. Men det ordnade seg till slut i alla fall, jag gick in till kebaben och frågade vart min lön var, han sa att han skulle sätta in den idag och jag skulle få den imorrn. Men eftersom jag ville ha den idag så fick jag den i handen istället, så det var bara att gå till banken sen och sätta in. Det går ju lika bra de.

Så idag har det varit mys på stan och nu sitter jag hemma hos Carro alldeles ensam. Känns skumt att sitta hemma i någon annans lägenhet, men hon kommer ju hem om ett tag. Hon är hos frisören och gör slingor. Sen ska vi göra det på mej, så jag blir lite mer blond. Jag hoppas det blir bra! Sen ska vi (jag) laga mat och se på Greys Anatomy.

Jag vill inte!

Det har verkligen bara varit jobb denna helg. Och nu sitter jag hemma hos Carro och umgås och väntar påatt dra iväg och jobba. Börjar 24-05, känns lite jobbigt. Jag gruvar mej alltid innan jag ska dra iväg, men sen när jag väl är där så går det ändå helt okej. Jag tror inte det kommer vara så mycket folk inatt heller med tanke på att det är helgen innan löning och förra helgen var det inte så mycket. Så det är bara att hoppas! Nu är det bara en halv timma kvar, jippi och hej!


Jag och Carrobajskorv

Någon?


Är det någon mer än jag som har sett dessa nya förpackningar till mellanmjölk?!

Äntligen lite ordning

Nu har jag och pappa satt upp några tavlor, hyllor och spegel i mitt och Jossans nya rum. Nu börjar man äntligen trivas lite. Nu är det bara några små grejer kvar, någon kartong kvar och gardiner och sånna där små saker.





Äntligen vår!

Vilken härlig dag! Kom nyss precis hem från stan. Jag, Fanny och Lisa gick runt en sväng och satte oss och fikade på Coffee House, jag längtar verkligen tills dom börjar med uteserveringarna nu när det börjar bli vår. Nu känns det verkligen att den börjar komma. När jag åkte ner till stan såg jag jätte många gator där nästan all snö var borta, helt otroligt vad fort det går ibland! Snart kan man också börja med lite tunnare kläder också. Hatar tjockkläder på vintern, fast skinnjackan min började jag använda för att tag sen, so lovely with spring!

.....

Jag känner mej skyldig, även fast det egentligen inte är mitt fel.

Älskar badkar!


Nu har jag för min del invikt badkaret.

Jobb, trött, mys

Jag var för trött igår för att skriva nåt vettigt. I lördags när jag jobbade var jag så himla trött, vet inte alls varför. Jag brukar inte vara så där trött när jag ska jobba natt. Så flera gånger fick dom säga till mej att gå och sätta mej där bakom och ta det lungt (innan allt folk kom). Men vi blev klar rätt tidigt så jag kom hem till Carro vid kvart i fem kanske. Tur att det var en person som kom på natten och åt så man fick något att titta på. Carro vaknade när jag var i badrummet och skulle tvätta och borsta mej. Hon har kanske världens jobbigaste kran, det finns inget mellanläge och den dånar när man sätter på den. Jag ber om ursäkt för det, men hon hade nog vaknat ändå när jag kröp ner bredvid henne. Då låg vi och snacka en stund om vad som hänt mej under natten och vad hon hade gjort. Sen när vi bara la oss till rätta så somnade båda två på en sekund.

Igår var jag ju då så klart hos Carro, vi gick ner på stan en sväng, jag färgade håret på henne igen. Tur att det inte blev som det först såg ut att det skulle bli. Sen lagade jag mat till oss så Carro fick några matlådor också, jag blir glad att hon tycker om min mat! Sen kom pappa och hämtade mej och jag var som en död sill hela kvällen sen.

Jag vet att jag inte får, men jag kan inte rå för det.

What Is Your Japanese Name?



Detta namn passar mej ganska bra tror jag. Ai är mitt japanska namn enligt Facebook.

Dålig utgång och jobb idag

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men gårdagen var sådär. Vi hade det trevligt och mysigt hemma hos Carro. Sen drog vi först ner på Svenssons där det var mer fullt än vanligt, så därifrån gick vi snabbt vidare till Oscar. Där det var Springbreak, inte heller såå himla kul. Varför vet jag inte, jag kanske var lite för nykter och så. Så jag, Fanny och Carro drog kanske hem vid halv 2, det kändes som en onödig utgång. Men man kan inte ha kul alla gånger. Det som var det trevligaste den kvällen var när jag och hem och låg och pratade i telefon till halv 4, haha!

Men idag då? Jag ska snart iväg och jobba på kebaben först mellan 15-19 och sen inatt 24-05, jippi! Nej men nu var det ett tag sen jag jobbade så det ska bli skönt. Dra in lite pengar i alla fall. Så dom som ska ut, vi kanske ses på kebaben inatt!

Lite ordning

Nu man kan säga att jag har börjat få lite ordning i mitt rum i alla fall. Som ni såg i förra inlägget så stod tvn på golvet, och kläderna och jackorna i en hög. Nu står tvn på en hylla/tvbänk och lite av kläderna ligger fortfarande i väskor på golvet, som jackorna. Vi har inte fått upp någon klähängare än, men det kommer väl kanske senare idag eller imorrn. Det var lite roligt imorse när jag skulle äta frukost, eftersom vi bara hade två stolar och en pall här hemma som var sittbart fick jag använda pallen som bord mitt i köket och sitta på den ena stolen och tidningen på den andra. Kändes lite fattigt kan jag lova, men nu har vi fått hit bord och stolar, så dom ska väl sätta ihop det sen så vi har nåt att äta på imorgon. Om ett tag ska jag dra mej in i duschen och fixa mej inför kvällen. Först ska vi alla här hemma ner till farmor och äta middag, bara för att slippa laga mat i den här röran och sätta ihop bord och stolarna innan dess. Sen efter att jag ätit drar jag iväg till Carro som ska ha en liten inflyttningsfest/förfest, det ska bli super kul!

Det nya hemmet

Gud vad trött man kan vara! Jag har hållt på nästan hela dagen med att packa, bära och packa upp. Nu är jag less på att flytta, men imorrn blir det ju bara att packa upp! Men jag tog en liten paus också. Jag var på Olearys med två tjejer från laget och såg hockeyn. Inte speciellt bra match, men om man äter god mat, gott dricka och bra sällskap så funkar allt!

Lite bilder från mitt nya rum och köket




Just nu bor jag i en kappsäck! Håller ni inte med?


Köket!

Det nya Ericson, Stenberg nästa

Denna natt var den sista natten jag tillbringade på Östralångatan 1A. Idag flyttar familjen Ericson, Stenberg från stan upp till Östermalm. Så idag blir den första natten på Östermalm i den nya lägenheten. Vi flyttar från en 5a till en 3a, stor förändring, eller hur? Jag kommer sakna till tusen att bo inne i stan. Men eftersom att jag inte har något att säga till om vart vi ska bo så är det bara att hänga på.






Mitt tomma rum just nu!


En heldag med Carro

Så, nu har man nyss kommit hem från Carro. Jag har varit där hela dagen idag, och det har verkligen varit trevligt. Efter att hon hade tvättat ut färgen i håret så gick vi ut och gick med Disel och Akira. Sen ställde jag mej och lagade mat till mej och Carro. Hon tyckte det var riktigt gott med min kyckling rätt, jag tycker det är lite nervöst som alltid att laga mat åt folk. Varför vet jag inte, jag vet ju oftast att det smakar bra. Men ibland blir man väl osäker på sej själv ibland. Sen har vi myst framför tvn, suttit och pratat, spelat kort och druckit nåt glas vin. Så nu ligger jag här i sängen och ska snart sova, ska upp efter åtta imorrn för att gå iväg till KFG och få mina papper påskrivna för att skicka iväg till försäkringskassan.


Kyckling ala Anna (med ris till såklart)


Såhär ser det ut när jag äter, som ett riktigt litet barn blandar jag alltid ihop allting.


Disel myser på min fot.

Lite hår färgning idag med!

Nu sitter jag hemma hos Carro idag igen. Fast idag har det bara blivit en slingning på henne. Det blev lite mer orange än vad hon tyckte från början. Så nu har hon nyss tvättat ur de så det är bara att vänta och se hur det blir när det är torkat och färdigt. Annars idag gick jag ner och köpte lunch åt oss från Bagetterian, hur gott som helst är det där och till ett bra pris också. Ett stort plus till dom!

Hårfärg hela dagen!

Idag så drog jag iväg till Carro runt 14 snåret. Carro och Lotta skulle både avfärga/färga och Carro skulle slinga sitt hår också. Jag tänkte mest att jag skulle vara där som sällskap och sitta och kolla på dom när dom höll på. Men självklart fick jag också hjälpa till att färga deras hår. inte för att jag hade något emot det. Det roligaste var när vi avfärgade dom både, och eftersom dom både var mörkhåriga och ville bli blonda så var det hur roligt som helst när de väl tvättade ut det. As ljus i hårbotten och lite mörkt kunde det vara i mitten osv. Men det blev ett bra resultat till slut i alla fall. Eller jag hann ju bara se Lotts färdiga resultat. Jag gick när jag hade sett i slingfärgen på Carro. Jag var så hungrig att jag inte orkade vänta, och det vet inte så konstigt eftersom att jag kom hem runt 19. Men när jag pratade med Carro sen så var hon rätt så nöjd. Då kunde jag pusta ut eftersom att det var jag som hade gjort slingorna på henne. Men som hon sa, det blev lite orange, men det var kanske inte så konstigt eftersom hon var mörk innan. Jag är glad att dom båda två blev fins i håret!

Grymt bra!

Igår kväll var jag på bio med pappa, Annelie och Jossan. Vi såg Män som hatar kvinnor. Jag hade inte direkt någon aning om vad filmen egentligen handlade om, men ändå ville jag så gärna se den, jag visste att den skulle vara så bra som jag trodde. Så jag vart inte ett dugg besviken på filmen. Så jag tycker att alla som tycker om spännande filmer med ett oväntat slut ska se denna film! Och både Michael Nyqvist och Noomi Rapace gör ett grymt bra jobb i filmen.


Gå och se den ikväll på närmaste biograf!

Unna sig på sin födelsedag

Kom nyss hem från stan med mamma. Vi åt lunch på Tank Anci och fröken Sara. Jag hade aldrig ätit där, och det var riktigt mums. Jag åt en grillad macka med rökt lax med fetaoströra, den kan jag rekommendera. Jag köpte även lite saker, en ny ansiktskräm, jag glömde min i lördags på lagfesten. Också köpte jag ett par rea trosor från Åhléns och ett par nya skor!


Svarta pumps i skinn från DinSko 399kr

Jag blev helt frälst för dessa när jag såg dom på deras hemsida på en gång. Och nu slog jag till när jag fick tillfälle på en gång. Dom passar hur bra som helst på mina fötter, och eftersom jag har rätt så små fötter (storlek 36) så får jag som små barbie fötter med dessa skor.

Jag är glad idag! :D

Anna 20år!

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva uti hundrade år!!!

Nu var dagen här då jag fyller 20år! Även fast den firades igår så kommer jag idag att umgås med min kära familj.


Happy birthday to me!

Min dag idag (nästan)

Idag har vi haft födelsedagskalas för mej. Släkten har nyss gått hem och jag är helt slut. Men vi hade det verkligen trevligt. Och jag har ju länge velat ha en ny dator, så nu fick jag massa bidarg nu till en, jag är jätte glad, nu kan jag snart köpa en! Och god mat som jag hade önskat mej fick vi äta och en god tårta som jag har bestämt fick vi också.


Som ni kanske ser så fick jag också 10st olika skraplotter. Oturligt nog så vann jag bara 15kr :p Men jag var glad ändå.

Sen vill mina kompisar att jag ska ha en födelsedagsfest också med dom. Men som det ser ut nu så tror jag inte att jag ska ha någon. Nästa vecka flyttar vi med pappa från en 5a i stan till en 3a på östermalm, det känns så där när man inte längre bor i stan och har en fest. Men som sagt, jag kan ändra mej.

Och lagfesten igår var trevligt. Det blev ganska lungt, vilket jag inte hade trott, men det var rätt skönt ändå eftersom vi firade mej idag med släkten. Då vill man ju inte gärna vara bakis hela dagen.

Och imorrn är det min 20års dag (även fast den redan blivit firad), så glöm inte det mina kära vänner!

Höll på att glömma en sak till!

Om två dagar fyller jag 20år, den 9e mars blir Anna Ericson äntligen vuxen!!!!!!

Höll på att glömma en jävligt bra låt!


Fan vilken bra dag detta kommer bli!

Idag, då jävlar! Idag/ikväll har BK Sundsvalls damlag lagfest! Vi börjar redan klockan 3 med lite spel och lir i Hagas gymnastiksal. Sen drar vi oss upp till Bosvedjan för bubbling, mat, dans och sång. Det kommer bli grymt! Och jag är ju en av dom i laget som har fixat allt detta, press på mej om det inte blir nå bra. Men det är klart det kommer bli det när jag är delaktig, jag tror alla håller med mej om detta ;) Så idag blir det fest för fulla muggar BK Sundsvall!!!!


Skönt att vara hemma

Äntligen får jag slå mej ner i soffan. Kom hem för en stund sen från jobbet, har nyss fikat. Jag orkade inte laga någon mat så det fick bli mackor. Var in på stan en sväng också innan jag började jobba, jag köpte nya "foppa tofflor" som jag kan ha på jobbet istället för sneakers. Också köpte jag en tröja på HM, men den ska jag byta imorrn till en annan storlek. Imorrn ska jag iväg på fördelsedagskalas till min vän Lina!

Blä så trött!

Sjukt trött jag är nu! Vaknade vid 10 imorse då jag hade ställt klockan, jag och Lisa skulle ner på stan och fixa lite grejer tills på fredag. Så jag kliver direkt in i duschen när jag vaknat. När jag kommer ut så ser jag att jag har ett missat samtal från Sandra som också jobbar på kabeben, jag tänkte, jag ska ju inte börja jobba förrän tre, undra vad hon vill. Då var hon sjuk, så hon undrade om jag kunde jobba heldag från 11-19, ja visst sa jag. Stan får Lisa fixa själv. Stressad som jag blev ringde jag ner till kebaben och säger till Habib att jag kommer så fort som möjligt eftersom jag nyss kom ut ur duschen. Fem över 11 kom jag in dit och mitt arbetspass började. Hela dagen har gått bra förutom att jag har jätte ont i bena nu. Sen hann jag inte äta nåt heller innan jag drog ner. Så jag åt vid 1, sen nu har jag nyss ätit varma mackor med champinjonstuvning, så gissa om jag var hungrig när jag kom hem! Sen efter jobbet så åkte jag och Madde i laget och handlade massa till lagfesten på lördag. Blä, fullt upp och hungrig! Nu vill jag sova!!!

Lite lite ljusare!

Inte sån stor skillnad ändå. Jag var ju och fixade färgen i håret idag. Jag vill ju bli blond igen nu mot våren. Så Fredrik la i massa ljusa slingor. Men eftersom jag var mörk så går det ju inte att bli blond på en gång igen. Men det blev en liten skillnad, och om några månader sa han att jag själv kunde lägga i slingor, och då blir jag så gott som blond igen. Jag längtar! Fast det skiftar rätt fint nu också på ett sätt. Och jag vet att jag lovade er en bild, men nu är jag så ful i håret när jag har hållt på med det själv hela tiden. Så ni får den där bilden någon annan dag! Imorrn är det jobb på kebaben mellan 15-19, kom gärna in och säg hej, eller köp mat!

Jag kan bara skratta åt mej själv!


Haha, vad säger ni om detta? Är det inte mitt nya jag? Som ni kanske ser så stod jag i mål under träningen ikväll. Jag räddade två skott av kanske sex. Rätt bra statistik för att vara min första gång, eller? Haha, men jag kan säga att jag har riktigt ont i knäna nu, ovan kanske. Men sen gjorde jag kanske världens fulaste grej också. Jag skulle slänga mej efter bollen som kanske låg en meter framför mej. Men jag tog helt fel på avståndet när jag låg där och försökte kravla mej fram i dom där stora kläderna. Jag trodde att jag var snabbare än jag var, och för det så skrapade jag min hand. Så det gjorde ont nu när jag duschade. Stackars mej va? :p

Tråk måndag

Idag har det inte hänt mycket vill jag lova. Men snart ska jag iväg på träning, det ska bli skönt. Även fast jag har inte ont i kroppen sen igår. Och idag, om en vecka fyller jag 20år! Fasen vad tiden går fort alltså! Men men nog om det. Imorgon bli jag noh blond igen, eller i alla fall ljusare än vad jag är nu. Det kommer en bild imorgon, jag lovar!
Jag blir så less på allt tjat hela jävla tiden!

Ett bra slut ändå!

Ja kladdkakan blev super god! Som sagt, jag bakade kladdkaka till lagmötet nu ikväll, och den var populär! Det känns verkligen trist att nu är säsongen verkligen över. Och matchen idag vann vi med 7-6, så den kunde ju inte sluta bättre om vi ska se nåt positivt i det hela. Och jag gjorde 2 mål, inte fel det heller! Nu har jag nyss plockat undan efter nästan 20tjejer som alla fikade nu i Beck pausen. Tänkte knäppa ett kort på det, för det såg ut som själva fan på diskbänken, men jag glömde tyvärr. Bara för att visa hur jag nyss slitit, haha! Nu ska jag kolla vidare på Beck.

Hela korta helgen

Jag vet att jag lovade att skriva igår, men jag var nästan helt död hela dagen! I fredags vaknade jag vid tio för att dra iväg och jobba på kebaben. En tjej som också jobbar där frågade i torsdags om jag kunde ta hennes pass, så det blev lite av en sista minuten, men jag tackar inte nej till jobb då jag kan. Efter jobbet var det nästan bara hem att fixa sig på en gång för middag hos farmor med släkten. Sen upp till Anette i Haga med Lisa för att dricka vin. Och sedan blev det så klart utgång också. Därför jag var så seg igår. Så igår hände det inte mycket för mej. Men idag händer det desto mer! Om ett tag ska jag ställa mej och baka två kladdkakor tills ikväll. Efter våran sista match för säsongen så ska vi ha möte hemma hos mej för kommandet säsong. Så då tänkte jag bjuda på lite fika. Så idag vid halv 4 spelar jag min sista match för säsongen, tråkigt att det ska sluta! Nu ska jag börja fixa lite, för idag är jag inte seg som tur är!!


RSS 2.0