Mysig fredag

Nyss kommit hem från en trevlig kväll med Anna och Carro! Vi har lagat mat, kollat på idol och surrat och skrattat massa! Tror det var tröttheten från mej som kom fram där ett tag. Men nu verka den ha försvunnit tråkigt nog!

Och nu när jag klev av bussen för att vandra upp hem så står det kanske 30st 15-16 åringar utanför ett hus mittemot vid den andra busshållplatsen. Polarna var där och det stod en polisbil där också. Måste ha hänt något på denna fjortisfest, tråkigt för dom små, haha! Sen när jag går uppför backen till mej möter jag massa folk som verka ha varit där också. Och en tjej är så jävla förbannad och ska spöa en tjej och bara skrek hora och fitta om henne hela tiden. Jag gick bara och skrattade för mej själv. Tur att man inte är i den åldern längre! Nu skulle det låta som att jag var värsta vuxen, inte menat så. Jobbigt bara att göra om allt igen och massa annat.

Nu ska jag se på någon serie och sen försöka sova. Imorrn blir det först jobb och sen halloweenfest!

Annas lille gos Elis är väldigt in

-c5273c0705e2906f51cfc6a86a4a3a0.png

Annas lille gos Elis är väldigt inne i sina leksaker :)


Varsågod bolla! ;)

24fffbdc25f814bde6e07429cace5eec.png

Varsågod bolla! ;)


Middag med carro innan jag ska ivä

2f15ef8a946eaf92b7e620f9be0c7409.png

Middag med carro innan jag ska iväg på träningen och kolla :)


Taco och öl på biteline. Fan så go

0dd76074bd3213e18498ff72d264745b.png

Taco och öl på biteline. Fan så gott!


Sushi lunch med carro, mums!

4ddfc104f90d2d5538e91588f4eb66cf.png

Sushi lunch med carro, mums!


Dagens måndag kväll. Jobb med lage

0-52c7b5c2cf00cf0780fa8e12bd5401b3.png

Dagens måndag kväll. Jobb med laget. Packa yantra mattor! :(


Måndag igen!

Ja då var det måndag igen och jobb som vanligt. Och mer jobb blir de också!

Helgen var lugn och skön. Jag kunde inte gå ut som alla andra, hade inte fått min lön. Vilket var lite tråkigt, men jag hade trevligt ändå. Jag var ju som sagt med Levis och Noel hela lördagen och hade jätte roligt! Och i söndags var jag och Levis och kollade när mitt lag spelade match. Det tyckte han var hur kul som helst! Springa runt före matchen med tjejerna och skjuta och sen i pausen springa runt på plan. Sen har der inte hänt så mycket mer. Var en sväng till Anna igår kväll också. Hon bjöd på hemmagjord pizza, vilket var jätte gott och längesen jag åt! Nu ska jag dra mej!

Levis och Nellie kollar på inneban

204310758afc4a00186daf6dc7f8324f.png

Kolla varifrån!

Levis och Nellie kollar på innebandy!


Levis med sina löständer!

54e589f743a561e50603f07cc153351d.png

Kolla varifrån!

Levis med sina löständer!


Nu har mina busungar kommit! Noel

0-5b8b6ddf33038771a3e35c383716776a.png

Kolla varifrån!

Nu har mina busungar kommit! Noel leker med bilarna!


Idolmys med carro innan det är dag

-c668b80adaa87ce63094149b9c1d0bb.png

Kolla varifrån!

Idolmys med carro innan det är dags för jobb i natt!


Fredagsmys i badet med andra aveny

384d36fc6af81d54cccc0ffafed33e12.png

Kolla varifrån!

Fredagsmys i badet med andra avenyn.


Fredag

Och nu är det helg igen. Idag blir det en rätt slö dag, har inget planertat förutom ikväll. Jag ska hem till Carro senare och kolla på idol. Och efter idol ska jag jobba natten! Var ett tag sen nu, jag jobbar ju inte så mycket nätter längre, känner att jag inte orkar med de. Och det är skönt att slippa också!

Och imorrn får vi fin besök här hemma. Små fisarna Levis och Noel ska vara hos oss från lördag till söndag, det ska bli super kul! Jag längtar tills imorrn!

Tänkte lägga en blid på dom, men det verkar inte vilja funka nu! :(

Fryser så mycket att jag var tvung

71ae94a0b4138e6237f86c09fca90824.png

Kolla varifrån!

Fryser så mycket att jag var tvungen att ta ett bad!


En lyckad helg med mera

Oj oj vilken helg jag hade! Sjukt bra helg, längesen jag hade så roligt som i lördags. Men då var det värt det också att vara lite seg i söndags.

Igår var det jobb på kebaben, som ni kanske såg i mitt tidigare inlägg. Sen igår kväll blev det en sväng ut till Ikea med pappa och Annelie. Där blev det inhandling av en ny taklampa och lite andra små saker. Men en bild kommer på den när den väl sitter uppe i taket, kanske senare idag! Sen är faktiskt riktigt snygg!

Och nu blir det lungt några timmar innan jag ska iväg och jobba som ledsagare, idag är det bowling. Som vanligt på tisdagar!

En vanlig dag på jobbet med mina k

-7981cfa8df22f9a453cdaa73c093fa6.png

Kolla varifrån!

En vanlig dag på jobbet med mina kära arbetskamrater.


Här dricks det för fullt med trevl

0-1b0f36c35d589e4c56c7fda1f80cd83a.png

Kolla varifrån!

Här dricks det för fullt med trevligt sällskap och underbar musik!


Igår på idol!


Eddie


Rabih

Dom var bäst igår!

Mys med carro!

0-7657d95bdf8a8d6d0fbc18048598899c.png

Kolla varifrån!

Mys med carro!


Idol!

Rabih är den jävligt snygga!

Calle är den lilla söta!

Men Jihde är den som är bäst!

Min fot är blå, nu ska jag snart s

0-16009550047174788f43f96217024a3b.png

Kolla varifrån!

Min fot är blå, nu ska jag snart sova!


Ska kolla om det funkar att mobilb

-f6e5ccc1ceda7c380ca8714c7dd14e5.png

Kolla varifrån!

Ska kolla om det funkar att mobilblogga!


Förslag tack!

Kan någon komma med förslag på en serie som man kan börja kolla på? Jag vill ha nåt nytt att titta på, förutom dom som jag redan kollar på.

Ge mej förslag nu!!!

Förslag tack!

Kan någon komma med förslag på en serie som man kan börja kolla på? Jag vill ha nåt nytt att titta på, förutom dom som jag redan kollar på.

Ge mej förslag nu!!!

Lite bättre idag

Idag känns foten bättre. Nu kan jag i alla fall gå på den vilket känns mycket skönt! Får så jävla ont i händerna av dom där jävla kryckorna! Det värsta var igår när jag kom till Lisa, och hennes trappor är dubbelt så långa som "vanliga" trappor för att hon har så högt i tak. Så det var en utmaning vill jag lova! Och inatt har kunnat sova jämfört med igår natt. Så nu är det på bättringsvägen, men det kommer nog inte bli nå innebandyträning på några veckor. Som pappa sa, nu börjar rehabiliteringen.

Satan helvete!

Min natt har varit ett rent helvete! Varenda gång jag har rört på mej eller vänt mej så har jag vaknat med en otrolig smärta. Och det blir inte lättare heller när man måste ligga högt upp med foten hela tiden heller. Så i helgen kommer jag att vara en riktig soffpotatis, med tanke på mina kryckor. Också skulle jag ha jobbat hela dagen idag också, det blir det inget av tyvärr. Men finns inte så mycket jag kan göra när jag knappt kan stödja på foten.


Så här ser min fot ut just nu. Svullen och ful!

Så jävla less!

Ja kvällen blev ju inte dirket som jag trodde. Ligger i sängen just nu med mina kryckor vid min sida. Fick en rejäl jävla stukning påmatchen, så nu kan jag inte ens röra mej. Jag gruvar mej för om jag skulle gå upp och behöva gå på toa eller nåt. Tar mej nästan ingenstans utan mina kryckor. Blir så jävla less! Första serie matchen och jag gör illa mej och vi förlorar. Ingen bra start på säsongen. Hoppas bara detta inte är så allvarligt och att jag kan börja köra snart igen. Håll tummarna för mej!

Viktig dag!

Nu är det äntligen fredag! Jag har haft en vecka sådär vecka, därför jag typ inte har skrivit nåt. Men idag har jag tankarna på annat håll, vi har våran första serie match idag, nere i Iggesund mot Njutånger. Har faktiskt ingen aning om hur det kommer att gå. Men jag hoppas ju så klart att vi vinner!

Så snart ska jag smälla i mej lite frukost, fixa lite och senare ska jag träffa nå tjejer i laget för att käka nån middag med dom innan vi drar ner dit. Önska mej lycka till! Och jag hoppas jag iaf för ett mål! :p

Trött!

Nu sitter jag äntligen i soffan och mätt i magen efter en jobb dag. Även fast jag bara jobbade fyra timmar är jag helt slut! Blev inte så mycket sömn i lördags natt, eller rättare sagt, bara några timmar. Det brukar hålla i sig ett tag för mej när jag har sovit lite en natt. Så jag hoppas jag är lite piggare imorrn! Men helgen har ändå varit helt super vill jag lova!

Jag fick syn på detta!


Roligt att "Blair" i Gossip Girl, eller ska jag säga Leighton Meester kan sjunga helt okej också!

Min helg har varit helt underbar! :D


Dagens Anna



Nu är det snart dags att möta upp tjejerna och traska upp till Anna för en mysig dag!

Vad hände?

Jag höll allvarligt på att dö förut!

När jag stod och stekte lite bacon förut till lunch så började plötsligt brandlarmet gå! Höll på att få en hjärtattack för att jag blev så jävla rädd! Hade fläkten på och allting, så det var konstigt. Men som tur var så stängde den av sig efter en stund, men just nu känns det som att jag har tinitus. Lyckat Anna!

Skönt med fredag!

Idol idol idol! Det är vad som gäller nu! Sitter hemma hos min hoe nu, nu börjar det kännas som vanligt igen. Vi har inte setts så mycket på sistone med tanke på att vi båda har jobbat så mycket, så nu känns det bra! Vi sitter och dricker lite vin och surrar och väntar på röstningen på idol.

Idag var det jobb igen som vanligt. Men helvete vad tidigt jag klev upp imorse. Var tvungen att gå upp 6 imorse med tanke på att den person skulle upp och jobba och skjutsade hem mej då. Och inte kunde jag somna om sen heller när jag kom hem. Så helvete vad trött jag var när klockan ringde 9.

Men nu ska jag vara social igen!

Och förresten, JAG ÄR LEDIG I HELGEN!

With my Hoe!


Fika med Carro på stan, skagenbaguette med en trocca!

Blev lite strosing och lite shopping också. Ikväll ska jag träna!

RSS 2.0