Sjukt bra kväll!

Vilken sjukt bra kväll det var igår! Jag, Fanny och Carro började hemma hos Carro. Det börjar bli en vane sak nu att vi alltid börjar där, men det är bra och nära till stan. Efter ett tag och Danne-kocken dit också. Jag måste skriva kocken, jag känner så månda Daniel att folk blir förvirrade. Jag tror inte han vill erkänna, men jag tror han tycker det är kul att höra på vårat tjejsurr, annars skulle han ju inte vara med oss, hehe. Sen när vi skulle dra oss blev Carro kvar hemma. hon orkade inte dra ut. Så vi tre drog först ner till Svenssons och tog oss ett glas där. Sen när vi skulle dra vidare ner till Olearys ser vi att det är helt dött där och fullt med folk mitt emot på BK. Så vi gick dit istället. Och jag hade så sjukt kul där! Fast det roligaste måste ha varit när jag, Fanny och Danne är på väg hem. alla vi tre är ganska berusade och Fanny kommer plötsligt på massa låtar där dom sjunger mitt namn Anna. Så från ingenstans står jag där med telefonen i handen i regnet och går in på youtube och spelar upp Ronny och Ragges låt Snälla rara söta Anna. Så vi går upp längs Fridhemsgatan och sjunger med i texten, så jävla kul! Och det tog sin lilla tid att gå hem också, men sjukt kul var det i alla fall. Nu ska jag snart sova, ska upp och jobba imorrn, börjar 9.

Piss bajs

Vilket pissigt jävla skit väder det är idag! Jag vill inte ens gå utanför dörren idag, inte ens gå till bussen som jag måste gå till snart. Jag ska vara med tjejen idag, jag som tänkte att vi skulle på stan, men det får väl bli birsta stället. Inte kul att vara på stan i detta regnväder. Tråkigt också för alla som tar studenten i år, man får hoppas att det inte fortsätter så här resten av veckan också. Usch, jag blir deprimerad! Fast ikväll är det ju utgång, det hade jag glömt bort! Då är man plötsligt inte lika less!


Från min student förra året!

Jobb, jobb, jobb

Jobb igår, idag och imorrn. Sen äntligen en ledig dag denna vecka. Annars jobbar jag både fredag, lördag och söndag också. Men det är skönt att jobba, då vet man att man får lite mer pengar också. Fick två pass på kebaben från början när vi har vårat möte varje månad, men nu har jag fått desto mer efter det, så det är bra! Och imorrn efter jag har jobbat så blir det kanske en liten utgång också, måste passa på nu när man är ledig dagen efter. Så det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, det var det jag ville komma fram till. Eller jo, jag har varit med Fanny nu när hon har kommit hem hit till Sundsvall igen. Nu känns det som att det börjar bli som vanligt igen när Fanny har kommit hem och man sitter hemma hos henne och dricke te och äter popcorn, mys!

Vad vet jag..

Helgerna kommer så fort nu för tiden! Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag skulle ha jobbat med tjejen idag, men då blev hon sjuk. Tråkigt när det blir en sån där ändring så snabbt. Men ikväll har jag i alla fall lite planer. Carro ska komma upp hit på middag hos mamma, sen är det väl tänkt att vi ska ner på crousingen och kanske åka raggar bil där, annars ska vi bara kolla. Sen kanske det blir krogen också, men det lär ju kanske bli det med tanke på att Fanny har flyttat hem från Umeå idag.

Och färdigmålat i rummet blev det också. Det blev bra tror jag. Lite svårt att se helheten än när jag inte har några nya gardiner eller så än. Jag och mamma var och kollade, men vi hittade inga. så det kommer väl när det kommer.


En liten mamma dag

Återigen har jag kommit hem till mitt lilla rosa krypin. Men snart kommer det inte att vara rosa längre. Jag och mamma var och köpte färg idag till mitt rum. Det kommer att bli en gråliknande färg, som kommer att bli dit målad imorrn förhoppningsvis. Hoppas det blir bra bara! Sen blev det lång prommenad i skogen, det var skönt. Förutom att det började regna ganska mycket, men det var bara en snabbis som tur var. Sen hade typ hela dagen gått. Har nyss avslutat en väldigt god tacopaj och nu blire att glo runt lite här innan tvn börjar.

Jag höll på att dö!

Nya vecka, nya tag! Som sagt, jag fick hoppa in och jobba idag för en tjej därfrågade om jag kunde ta hennes pass. Och då tackar man inte nej! Förra veckan när dom frågade så kunde jag inte eftersom jag jobbade med tjejen, så det var lite surt. Men i alla fall, nu ska jag komma till saken. Jag jobbade ju också fredag natt, och som alltid kan folk glömma saker som vi sedan lägger bakom disken. Så idag kom det in en gubbe som var närmare 40år och frågade om vi hade en jacka som var hans.Och självklart låg den där, jag kommer ihåg den också sen i fredags. Han blev super glad att den var där och sa hur snäll och vilken ängel jag var. Sen säger han hejdå och går. Detta var också när jag nyss hade börjat, ville bara påpeka de och jag börjar 11. Efter ett tag så kommer han in igen, och detta är under själva lunchruschen. Jag tänkte, vad kan han vilja nu. Nej men då har han gått och köpt en ros till mej! För att jag var så himla snäll och söt för att jag hade hans jacka där. Alla som stor i restaurangen bara glor, och jag håller på att skämmas ihjäl! Dom visste ju inte vad han menade, han kan ju lika gärna ha stött på mej och ville ge mej en ros. Men det var grymt pinsamt och jag blev mer svettig än jag redan var sen innan i denna värme. Men det var ju bra att han blev glad, den jackan var tydligen mycket värd för han....

RSS 2.0