Nu smäller det!

image144

Nu är det fest!!!!!!!!!!



Lagfest ikväll :D

Godmorgon alla vackra människor! Idag är jag väl kanske lite kyrare, fortfarande snuvig och ont i halsen. Men jag får hoppas på det bästa att det går över. Ikväll är det lagfest för min del, ska bli riktgit jävla kul! Så idag ska jag och två andra i mitt lag åka och handla massa tills ikväll och förbereda. Ikväll kommer bli kanon! Jag återkommer senare när jag kommer hem!

So long

Min kväll blev räddad!

Det kunde inte bli bättre! Min kära bror ringde från Tchad alldeles nyss, och jag vart helt överlycklig! Tur att allt var bra med han, och jag saknar han till tusen, min kväll blev räddad!

Nu blir det att fortsätta kurera tills imorrn!

So long


Hängig till tusen!

Denna dag har jag varit på birsta med Lisa, Fanny Sofia och Micka. Vilket inte slutade så bra. Kände redan i morse när jag vakna att jag var hängig. Men man kan ju ofta vara det på morgonen, sen bruka det ofta gå över. Men inte idag eller. Jag kände mej alldeles svimmfärdig när jag gick runt där och spatserade. Sedan vart det bara värre och jag har världens huvudvärk nu. Och ikväll så skulle jag ju gå på Timrå vs HV71 med Micka och Högge. Men tyvärr så blir det inte så nu, inte som jag mår nu. Och då vill jag hellre vara hemma och kurera mej tills imorrn då vi har lagfest. Men sånt är livet, får se om du kommer hit sen och gör mej sällskap :)

So long!!

Tidig morgon?

Ursäkta, men va fan gör jag uppe den här tiden när jag är ledig? Bra fråga, jag vet, men ni vet inte :p

ibland, men bara ibland

Ibland är det en fördel med att bara vara hemma! :)

Sundsvall igen!

Ja då var jag hemma i Sundsvall igen då. Borta bra, men hemma bäst, brukar man säga va? Men det har varit riktigt trevligt nere i Hudik. Man har fått sett de lilla de hade att erbjuda. Jag som tycker Sundsvall är litet, men då kan man inte alls jämföra med Hudiksvall. Jag är glad att jag bor hä trots allt :D Idag blir det inte mkt allt, ska först ha lunch gäster hemma hos pappa, sen kanske jag drar till Fanny Sofia en stund om jag orkar.

image143

So long !!!!!!!!!!

Staden idag i Hudik

Ja Hudik idag också då. Jag kan säga att det inte finns mycket att se i denna stad alls! Det tog typ en kvart för mej, Micka och Marcus att gå runt stan. Helt otroligt, och jag som tycker Sundsvall är rätt litet. Fast det har ju blivit lite bättre sen de byggde om stan. Men men, efter vi hade gått runt och kollat lite tog en fika på Jumbo. Ett rätt så trevligt ställe faktiskt. Det påminde lite om Coffee House som vi ofta fikar på hemma i Sundsvall, så det var en fördel. Nu ikväll ska vi köpa någon mat för att sedan se HV71 vs Timrå ikväll på något ställe här. Sen blir det nog hemgång efter matchen. Nu ska jag umgås!!!!!!!!

So long fuckers


Hudik here we are!

Ja då var man i Hudik då. Jag och Mikaela kom hit vid halv 5 och vi har handlat och lagat mat. Så nu är vi klara med allt och är hemma hos Daniel och kollar på So You Think You Can Dance och senare blir det film också. Riktigt trevligt att vara här, sen får vi se mer vad kvällen har att erbjuda!

So long  fuckers!

Tisdagens planer

Det var en utvilad Anna som vaknade i morse. Var ju hos Fanny Sofia igår kväll med Lotta. Vi hade sånna där diskutioner som man egentligen inte vill prata om, men som är intressant att diskutera. Men det var iaf super trevligt. Kom inte hem så sent, men ändå vaknade jag för ungefär en timma sen. Vill egentligen inte sova så pass länge, men det är skönt och man får tänka att nästa vecka är det skola igen och då blir det tidiga morgnar hela veckan. Dagens planer är inte så pass mycke. Just nu ska jag inte göra ett dugg. Men i eftermiddag ska jag följa med Mikaela ner till Hudik. Fråga mej inte varför jag ska med, de ville det helt enkelt. Alla vill umgås och träffa lilla Anna ;) Så nu ska jag fixa lite o sånt innan.

So long

Narada Michael Walden - Gimme Gimme Gimme



Narada Michael Walden - Gimme Gimme Gimme


Veckans inköp

Idag blev det stan med Micka, sen mötte vi upp Lotta och Fanny Sofia. Jag gick först ner på stan för att köpa en klänning som jag hade sett på Gina Tricot. Men så klart när man provar nåt sitter det bajs. Det vart därför lite andra saker. Vi tog också en fika på Charm. Sen så vart det inte så mycket mer än att dra hem. Nu ikväll blire att umgås med Fanny Sofia. Vi får se vad vi hittar på för nåt skoj. Känner mej tråkig idag, men jag har inte så mycket att säga, och ibland blir det bara så. Tur är i alla fall att det är srålande sol idag!

 
Veckans inköp!

So long


Min saknade bror

image140

Min kära bror Erik är i Tchad på utlandstjänst. Denna bild såg jag på Aftonbladet igår. Saknar och älskar dej Erik Ericson!

Fy fan vilken kväll!

Utgång åter igen igår då. Riktigt jävla kul var det. Det blir oftast alltid roligare när det blir en spontan utgång tycker jag. Det var i alla fall jag, Lina och Micka. Vi hade fårn början bara tänkt att mysdricka och gå ner och kolla på folk. Men det vart ett jävla drag till slut. Träffade ett par tjejer som jag och Micka kände, och vi hade hur kul helst på Svenssons. Allsång till tusen säger jag bara! Och nu idag får man sota för allt, men jag får skylla mej själv. Idag blir det slapp och umgås med Lisa och Sonja ikväll.

So long

Glad Påsk !

image139

Glad Påsk allesammans!



LESS!

Just nu skulle jag kunna slå hjäl vem som helst! Finns det något mer irriterande än grannar som dunkar sönder alldeles under ens rum? Nej det finns det fan inte. I alla fall inte när man är hur trött som helst och vill bara sova, men det enda man hör är Adam Tensta - My Cool. Hoppas ni får en bättre sömn än vad jag kommer få i alla fall!!!!!

So long dumhuven

Söt Levis

image138
Söt Levis har fått så mycket påskgodis och ätit massa så han är helt blå runt munnen. Idag när vi var i Lucksta på middag.




Jävligt rolig kväll

Vilken kväll det var igår! Allt var precis som en utgång ska vara igår. Träffade mycket folk, dansade tills svetten rann och käkade en pizza på Harbit för 85kr!!!!!!!!!! Fy fan, men är jag hungrig så gör jag nästan allt för att få nåt i magen. Jag och Fanny Sofia drog med två killar på "efterfest". Vi satt där och drack ett glas rött och hade rätt så trevligt. Kom hem kvart fem, helt blöt av all snö och hur jävla trött som helst. Slocknade som en gris iaf. Idag mår jag faktiskt förvånadsvärt bra, fast för mej brukar det komma senare på eftermiddan. Idag blir det först bort på middag i Lucksta, sen blire bara lungt. Orkar absolut inte göra någonting!

image137

So long fuckers!

Jobbig dag!!!!!!!!!

Usch vad inget går bra för mej denna vecka! Redovisningen sket sig idag för oss. Men vi skulle som sagt ha bränt filmen tidigare och kollat så att allt stod rätt till och inte göra det i sista sekunden. Så vi fick göra det bästa av situationen och göra på ett litet annorlunda sätt än vad vi hade tänkt, men det väl helt okej ändå. Men jag får trösta mej med att det blir fest ikväll, så nu ska jag snart göra mej fin och gå ner på stan och träffa de andra för att laga mat.

image136

Jag och Lotta gör YMCA :p

So long







Snart lov!!!!!!!!!!!

Godmorgon era slöa jävlar! Då var det sista dagen på skolan innan lovet. Och idag är det också projektredovisning, och jag är faktiskt lite nervös! Fråga mej inte varför, det är ju ingen stor grej, men jag kan absolut inte stå inför folk och prata. Det är någonting jag verkligen måste träna på. Men det kommer nog gå bra, vi har ju som sagt en film, så så mycket kommer jag inte behöva prata :p

Ikväll blire stor party! Det är ju den andra studentfesten ikväll, jag gick ju tyvärr inte på den andra. Så jag tänkte passa på ikväll för att se hur det är. Det blir först käk hos Lina med några tjejer, sen förfest där. Det ska bli riktigt trevligt! Nu blire att fixa det sista innan jag ska dra.

So long

Lika som bär?

image135

Är det bara jag, eller tycker inte ni också att Izzie Stevens i Grey's Anatomy och Sanna Nielsen är lika varann?


Varför är vi som vi är?

Då gör man sånna där dumma saker, som man inte tänker på förrän det är försent. Varför blir det alltid så? Varför tänker man inte på det innan? Det är lätt att vara efterklok som man brukar säga. Ja nu är det iaf bara och vänta och se vad som händer. Tur att det inte är så lång tid då, men ändå. Jag kan nästan vara 100% säker på att jag inte är den enda som gjort sådär någon gång. Men sen när man gör det själv så blir jag arg. Men men, man får vänta och se som sagt.

Lediga onsdag

Gud vad skönt det är att kunna sova såhär länge när man får det också. För idag är det min lediga dag. Skönt att ha en sån mitt i veckan för att samla krafterna till resten av veckan. Fast vi är ju ledig på fredag, så det blir bara imorrn, och sen ledig lite mer än en vecka. Så idag ska jag plugga lite hade jag tänkt. Har historia att göra, också ska jag kolla om jag hittar lite övningar till mitt och Stinas aerobicspass som vi ska ha på idrotten. Så nu blir det att sätta igång att jobba!

So long

Fy vilken dag!

Fy fan vilken jobbig dag! Det blev ju som det blev igår. Min plast syrra Jossan skulle sitta och dricka lite med några kompisar, och hon frågade om jag skulle med. Jag blev ju så klart sugen och hänkade på. Och då tänker man, men herregud på en måndag?! Jag vet, men jag började tolv idag och skulle gå hem tidigt. Så vi satt hemma hos Maja och hade det jätte trevligt, en riktig sån där tjej kväll då man bara pratar om saker som man bara kan prata om när inte killar är med :p Men det slutade med att vi gick ner på Irish, och det var faktiskt lite folk där för att vara en måndag.  Så vi var där ett tag och sen gick jag hem för att lägga mej.

Skolan var inte rolig idag kan jag lova. Och första lektionen man hade var ju så klart religion. Huvudet dunka och jag var darrig. Men det var rätt intressant vi snackade om idag, så det gick rätt bra ändå. Sen estet, och det är ju som det alltid är. Så nu ligger jag här och ska vila lite för att få tillbaka krafterna helt. Imorrn är jag ledig :D

So long

Luigi is boring

Boooooooring med historia, och våran lärare ser ut som Luigi! :p

Seg dag.......

En ny vecka, och en ny måndag. Jag fattar inte ens varför jag gick hit till första lektionen imorse. Jag var klar redan med min uppgift och nu kommer jag bara att sitta här och vänta tills det blir lunch. Men som tur då är att jag är ledig från denna lektion på onsdag ist :D Så resten av dagen blir det historia och idrott till halv 5. Och den kommer jag inte ens vara med på för min onda hals :/ Men nu blir det till att sitta här och kolla runt.

So long

Vita, fast negrer.

Nu kom jag äntligen hem till min kära pappa. Han har ju varit Venezuela i två veckor. Och fy helvete vad brun man kan vara! Jag vill inte ens stå bredvid han och hans tjej. Två riktiga negrer är dom, jag har nog aldrig sett min pappa såhär brun. Och jag blir så otroligt avundsjuk, här har man sittit i gråa Sundsvall och ser ut som en likmask. KUL! Men men, som tur är så går det ju bort rätt fort i ansiktet, så det är ju lite bra :p

De kom ju hem med några presenter till mej också. En Salming nesessär, ljus rosa örhängen och pärlhalsband som passar jättebra till min balklänning, och en stor Toblerone :D



Tack för det, jag älskar er!

So long

Lycka till Charlotte

image131     


Och vinnaren av årets melodifestival blev då så klart Charlotte Perelli! Ja jag är nöjd iaf, denna låt kommer att göra bra ifrån sej i Belgrad. Jag tycker inte om Charlotte utanför scenen, hon är ju så klart plastig och jag håller med andra om vad dom tycker om henne också. Men så scen tycker jag om henne hur mycket som helst! Tur att Linda Bengtzing fick så dålig placering som hon fick, hon är ju så dålig som man kan bli. Lite synd tyckte jag om Nordman, jag gillade hans låt jätte mycket. Synd bara att inte svenska folket tyckte de. Sanna Nielsen och Rongedal var också bra, sen var resten skit!!!!!!!

....

Ja då var det ny och grå dag här i Sundsvall. Enda skillnaden denna dag är att det inte regnar eller är snöslask ute på vägarna. Och jag sitter som vanligt hos Lisa och nördar lite smått, det som vi är bäst på. Ikväll blire att titta på finalen i melodifestivalen med Lisa och Fanny Sofia. Jag hejar lätt på Charlotte Perelli, hon har den bästa låten. Fast ioförsej, jag har inte hört alla låtar heller :p

Det var en trevlig kväll igår :)

image127

En gammal och ful bild på mej när jag står och skär löken till tacos !

So long

Slöa dagar hela veckan

Vad roligt väder det är i Sundsvall denna vecka, då kan man sova till 1 på dagarna också! Kom hem från Lisa igår vid halv 3, och kanske släckte vid 3. Då kommer mamma in imorse och fråga mej om jag visste vad klockan var. Fick en chock när hon sa att den var 1! Jaja, men iaf så tog jag med mej frukost till Lisa som vi mumsade i oss, mina hemmagjorda tekakor. Sen har vi nördat och spelat The Sims som vi gjorde igår. Kom för typ en timme sen. Ikväll ska jag laga middag åt mamma, sen ska jag bort på en hemlig grej ;)

So long

Vilka nördar vi är

Jag och Lisa är verkligen som små nördar som sitter och lanar! Ungefär nästan hela kvällen har vi suttit och spelat The Sims 1, kan ni tänka er vilket gammalt spel?! Men det har vi iaf gjort, och det var faktiskt kul också. Nu orkar vi inte spela längre :p Vi gjorde en liten paus också, vi sprang hem till mej och hämtade lite ingridienser och gjorde sockerkaks smet och smällde nästan i oss allt, vilka svullon vi är hela tiden! Nästan så att jag skämms lite över hur jag är, men ibland blir det som det blir, iaf enligt mej. Nu blir det att kolla runt lite, sen hem och sussa i sängen och få sin skönhetssömn för denna natt.

So long

Alex Karev!

Jag håller inte med Fanny Sofia i detta läge. Det är inte George O'Malley som är den snygga i Grey's Anatomy. Det är Alex Karev!!!!!!!!!

image126

Stolt över mej själv!

Äntligen, äntligen, äntligen så är jag klar med min jädrans novell i svenska c. Den vart inte så lång som jag trodde den skulle bli, men det får duga och det hoppas jag läraren tänker också för min skull. Jag är ju ledig idag igen som sagt, men så blire om man går på NTI :p

Resten av dagen blir det film med Lisa fisa min kära granne. Så skönt att bara kunna gå rakt över gatan om man ska till någon :p

image125

So long

Mysa med Lisa

Ja då var fotbollsmatchen spelad. Alby som jag spelade med, vi förlorade med 0-2. Jag fick nästan spela hela matchen, och var bara inne på ett mål, så jag är ganska nöjd över min insats ändå. Nu kom jag hem till Lisa. Hennes pappa skjussade hem oss, och vi svängde in på OK och köpte med oss hem chips, dipp och cola. Han var så snäll och bjöd oss på det för att vi hade varit med dom och spelat idag. Det var jätte snällt tyckte jag, och jag och Lisa slapp slösa pengar :p Nu blir det mys med Lisa!

So long

Plugg och fotbollsmatch

Då vaknar man upp på sin lediga dag och ser att det är så grått och regnit som det kan bli. Fast det gör inte så mycket nu, jag ska sitta inne hela dagen och plugga. Jag hoppas verkligen att jag kommer bli klar idag för min egen skull. Ikväll däremot är det inte så bra om det fortsätter att regna som det gör nu. Jag ska spela fotbollsmatch ikväll med Alby. Lisas syrra Frida spelar med detta lag, och det hade lite folk, så jag och Lisa ska alltså vara med och hjälpa dom att vinna mot Stöde ikväll. Jag har absolut ingen aning om hur det kommer att gå, det var ungefär fem år sen jag spelade sist. Jag kan säga att jag är lite nervös, man har ju bara spelat på skoj efter det och på gympan, men jag får hoppas på det bästa. Det är en cup som dom är med i, Värmecupen, och jag får hålla tummarna på att vi vinner ikväll! Wish me luck!!!!!!!!!!

So long

Kvällen hos Lisa

Denna molniga och mörka kväll har jag umgåtts med Lisa at her place. Det började med att vi skulle plugga tillsammans, hon skulle göra MUM och jag novell. Jag kan säga att det blev inte mycket gjort på den fronten. När vi hade försökt ett tag och var jätte trötta och skrattade åt allt så slog vi på Lock Stock And Two Smoking Barrels, jag tycker att det är en helt underbar film, den är så rörig och jobbig, men ändå bra.

När vi hade sett klart den så kom jag på att jag var hungrig. Vi snackade om ett vi skulle gå ner på OK för att handla nåt, och sen kom vi in på Shell, för Lisa tycker att Shell är sämre än OK. Sen började asflabbet!

Lisa: Tänk om hetter Kjell och jobbade på Shell...
Jag. Skrattar så jag håller på att kissa på mej.
Lisa: Men jag var inte klar!
Jag: Men berätta färdigt då.
Lisa: Nej för nu har du redan skrattat så mycke att det inte kommer va nå kul sen.
Jag: Men berätta!
Lisa: Säg någonting som rimmar på Shell.
Jag: Gnäll?
Lisa: ..?... börjar as skratta!

Ja det kanske inte verka så roligt, men jag kan lova att det var det verkligen. Vi åkte iaf ner på OK med Ecke som äger huset där Lisa bor. Vi är så otroligt trötta och skrattar åt allt i världen som vi säger. Men iaf det slutade med att vi åkte på OK, fast det blev MAX och ett minimål för min del. Nu är jag hemma och ska snart sova.

So long fuckers


Estet lektionen

Vi hade en underhållande estet lektion idag. Jag, Lisa och Erika använde kameran på ett imponerande sett tyckte vi.





Se och njut av våra vackra ansikten!

Godmorgen

GODMORGON!

image112

Första dagen avklarad på två veckor

Ja då var första skoldagen av klarad efter tre veckors lov. Jag har haft tre lektioner, Mum, historia och idrott B. Har mest suttit hela dagen och pillat på min hemsida som ska vara klar nästa vecka, och det har faktiskt gått riktigt bra. Hade ju idrott sista lektionen, det var en lite annorlunda med rolig och jobbig lektion. Nu blir det att äta någon mat och sen plugga lite innan träningen. Har en svenska novell som ska in nästa tisdag, och jag har typ inte kommit någon vart, så nu blir det till att plugga järnet!

So long

Skola efter 3 veckor!

Ja då var man tillbaka till verkligheten igen då, efter 3 veckors lov ungefär. Hur ska detta gå? Kliva upp i ottan varje morgon? Äta Åhlens äckliga mat? Se alla fula nyllen på skolan? Ja det visar sig väl under denna vecka. Idag börjar jag klockan 10 med multimedia, och slutar dagen halv 5 med idrott. Tungt att gå så länge, men det är roligt med idrott! Jag, Stina och Sandra med typ 15 killar :p



Dagens trötta och rosa Anna.

So long

Sånt gör man inte!

Lisa Walker, du har gjort mej väldigt besviken denna kväll! Vi satt och såg på film, också berättar hon hur den slutar, för hon hade tydligen sett den. Så nu är jag arg på dej för resten av mitt liv!

Fast jag tycker om dej fortfarande lite ändå :)

GRATTIS TILL MEJ!

IDAG FYLLER JAG, ANNA ERICSON 19ÅR GRATTIS TILL MEJ!!!!!

image109

Vilket drag!

Vilket drag det var igår! Vi började med tacos hos mej och vi slutade hos mej halv 6 med att dricka lättöl. Där emellan hände det mycket roliga saker. Micka gick och bajsa, Sonja drack häxblandning, Lina blev full och Fanny Sofia visade sina tuttar hela tiden. Jag gjorde ju som vanligt inga pinsamma saker som är värda att nämna.

Vi hamnade iaf på stadshuset, där var det mycket folk som vanligt. De skulle ha nåt band där som skulle spela, tyvärr så var det den sämsta hip hopen jag har hört! Sen efter de hade spelade tror jag att DJn hakade upp sej lite grann, för sen vart det vara hip hop också som man inte hade hört tråkigt nog. Men det funkade ändå. Jag och Fanny hade just lämnat av Sonja på navet när jag vart så akut kissis och var tvungen att gå in på Irish innan vi skulle på max. Där träffade vi några stycken, och det som hände resten av natten/morgonen är inte värd att nämna. Bara att jag tycker syns om dej du lilla flicka.

Idag när jag kom hem till mamma hade jag fått blommor hemskickade. Det var rosa massa olika blommor som var från, pappa, Annelie och Erik. Pappa och Annelie är i Venezuela på min födelsedag, och min bror han är i Tchad och kämpar för sitt liv, haha!

BTW jag fyller år IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



So long

fest för hela slanten

Idag är det två dagar tills jag fyller år! Ikväll har jag bjudit hem tjejer till mej på mat och förfest, det kommer bli riktgit kul tror jag, för vi har jämt kul när vi festar tillsammans. Så under dagen ska jag städa och fixa inför ikväll, sen supa för hela slanten.



So long alkisar

Ett fyrfalligt leve.....

..... för Lina, hon lever hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image104

Idag fyller Lina Löf 19år, och jag ska bort på kalas till henne om några timmar :D

So long

Mumsiga tekakor

Gud så duktig jag har varit idag. Jag har bakat jätte jätte goda tekakor med morötter i, väldigt smarrigt! Så nu sitter jag och latar mej. Det tycker jag att jag har förtjänat efter att ha slitit i köket hela dagen. Ikväll blir det bio med Micka, P.S I Love You, jag hoppas den är bra!

So long

Vilken trevlig dag....

Så då var denna dag slut också, tur att det kommer nya dagar tycker jag. Då har man någonting att se fram emot nästa dag, om det tex. detta hade varit en dålig dag dvs. Som jag då kan konstatera nu, så är det redan en ny dag på ingående, mycket trevlig. Då får man se vad som händer idag, dock efter jag har fått min skönhetssömn.

Denna dag började tidigt för min del. Jag hade ställt klockan på halv tio! Uscha, fy och blä för det! Men jag och Mikaela skulle ner på ungdomsmottagningen för att fixa lite grejer. Jag kan då tillägga att Sundsvalls ungdomsmottagning suger sten hårt enligt mej! När vi hade varit där fortsätte vi mot Fanny Sofia och Coffee House för en fika. Vi fixade därefter ett litet ärende, och fikade sen igen. Så såg min dag ut.

Nu ikväll var jag först på IKEA med Lina Potta och köpte lite saker, mest Lina då till sin lägenhet. Vi raceade hem till henne och såg på I Huvudet På Gynning. Jag vart lite besviken på henne idag, hon påminde så mycket om Viktoria Silvstedt detta program. Jag som älskar Carolina annars. Efter Lina drog jag hem till Fanny Sofia och åt massa olika fruket med vitchoklad på, som hade legat i ungen. Lotta, Joel och Fanny Sofia hade lyckats med sitt uppdrag åter igen. Vi såg på en film The Hoax hette den. En bra film när man väl förstod den, också var den verklighets baserad, och sånna filmer är alltid bäst. Imorrn får jag se vad man dag säger åt mej vad jag ska göra. Jag tycker iaf att jag har gjort mycket saker idag, och det är alltid roligt att ha något att göra. Fast ibland vill man bara ta det lungt också.

image103

So long

jdapjdOAPF

God eftermiddag kära beundrare. Denna dag har bestått av staden och fika med Sonja, min trogna vän från Timrå. Vi hade det mycket trevligt, snackade om massa trams som hände i fredags då vi var ute. Härliga skratt får man alltid med Sonja. Nu har jag varit hemma en stund och hjälp mamma lite grann med maten. Bror min Erik kommer hit på middag sen (hoppas allt går bra för dej nu, kommer tänka på dej flera gånger varje dag). Ikväll hade jag och P planer på att gå på bio, men det går ju inga bra filmer! Varför är det just så dåliga filmer när man känner att inte har så mycket annat att göra än att gå på bio? Jaja vi ska ta det någon annan gång ist, så det blir att hyra någon film ikväll.

So long fuck faces

Melodifestivalen, varför?

Jag satt och såg på melodifestivalen igår kväll i Holm. Där var det riktgit trevligt tycker då jag. Men sen när det kom till melodifestivalen så, ja jag vette tusan. Det här var det första avsnittet jag sett av årets tidigare program. Jag kan säga att jag inte är ledsen över det heller. Jag förstår inte vad de får allt ifrån? Alla som var med var så jävla dålig förutom Charlotte Nilsson tyckte jag. Och vad har dom för kläder på sej? Usch så fula dom vill göra sej. Men Linda Bengtsing då? Ser ut som en andra kopia av Viktoria Backham med sina nya frilla. Någon som håller med mej? Sen är hon ju så jävla fjantig hela tiden också, jag har svårt att kunna respektera vuxna människor som beter sej som en 13åring. Det var allt från denna melodifestival.

So long

På Lyset ?

Igår på eftermiddan var jag verkligen riktigt less kan jag lova. Hade ingen aning om vad jag skulle göra igår kväll, tjejerna skulle ut, och de tjatade att jag skulle med. Men jag hade verkligen ingen lust till det. Också visste inte P vad han skulle göra, så jag satt hemma med mamma för mej själv och var bara sur. Men sen så tog jag mitt förnuft till fånga och köpte alkolhol, fixade mej och åt mat för att dra till Fanny Sofia och supa till. När vi hade vart där en stund så drog vi ner till mej, för där hade brorsan förfest med några kompisar, det var riktigt trevligt att sitta där. Vi begav oss sedan till Lyset. Mycket folk där som vanligt, nästan så det blir för mycket för att det blir så trångt på dansgolvet. Men vi tjejer skakade våra rumpor så gott det gick! Avslutade kvällen med att gå hem med P hem till han. En riktgit trevlig kväll tycker jag absolut.

Nu idag blir det sega fram tills jag ska åka iväg på middag.

So long

RSS 2.0