Tre dagar kvar snart

Nu börjar det kännas! Nu har man börjat sagt hejdå till folk man inte kommer att träffa mer innan man åker, och det känns kan jag lova. Jag är lite blödig, och det vet ni som känner mej också. Så nu känns det verkligen att vi ska åka! Nu känner jag mej ensam också, Lina har nyss gått, Lisa sover hos Alex, mamma kommer inte hem förrän sent. Jag vill ha någon att prata med, men jag känner ändå inte för att ringa någon. Hur gör man då? Pratar med sig själv kanske? Då får man alltid dom bästa svaren tillbaks, fast det är ändå inte så roligt.

I alla fall så gick Lina för en stund sen. Jag, hon och Lisa gjorde hemgjord pizza till middag förut, det blev riktigt gott! Sen drog Lisa iväg till Alex, jag och Lina satt och surra, sedan satt vi och såg på Röd Drake. Och nu sitter jag här och pratar med folk på msn, det gör att det känns lite bättre i alla fall. Sen ska jag sova, imorrn är det fest som gäller. Jag ska ha som en "vi ses snart igen fest" nu innan jag åker med mina kära vänninor, det ska bli riktigt kul!

So long

Regn, regn och åter regn

Vad less man blir på detta väder! Hela dagen idag har verkligen bara varit, grå, grå och åter grå. Vad gör man då dessa dagar? Ingenting! Jag hade tänkt tagit en lång promenad eller nåt, men det blev bara till kioskeb för att köpa en trisslott. Ikväll har jag varit hos en kompis för att säga hejdå, och dels fira han att han fyller år imorgon. Jag har andra planer imorrn kväll, så jag fick umgås med han ikväll ist. Vi lagade middag och kollade på film. Imorrn på dagen har jag planer med mamma. Sen på kvällen ska jag hem till Daniel för en sista kväll med honom innan jag åker! Bara 5 dagar kvar nu, kan ni fatta? Jag kan inte sova på kvällarna nu heller, grupplar och tänker på dittan och datten hela tiden. Men jag vet att allt kommer att gå bra, även fast jag oroar mej. Det finns inget i världen som skulle kunna hindra mej från att åka nu, det ska ni veta!!!


Snart smäller det Lisa Walker! (jätte gammal bild)

So long

7 dagar kvar (snart 6)

Nu blev det en grå idag igen efter dessa soliga dagar. Men som man brukar säga, efter regn kommer alltid sol. Fast nu blev de, efter sol kommer alltid regn. Dagen började mycket segt, jag klev upp vid halv 12. Eftersom jag visste att jag inte hade några planer drog jag mej i sängen exta länge idag, vilket var über skönt! Sen snackade jag med Pernilla och drog till henne och drack te och såg på film. Det är så mysigt att göra det mitt på dagarna när det är sånt här grått väder. Nu ikväll har jag varit hos Micka som jag nyss kom hem ifrån. Vi satt och såg En Prinsessas Dagbok som gick på tv. Även fast man har sett den tusen gånger förut kan man alltid se den en gång till. Imorrn händer inte så mycket förutom att jag ska bort till en kompis imrorn kväll som fyller år.

So long

Shoppning till Barca

Vad roligt det är att handla när man fått pengar. Jag har nyss kommit hem från stan. Både jag och Pernilla shoppade massor. Jag shoppade dels bara saker som jag behöver till Barcelona, sånt som jag inte orkar köpa där nere. Sen satt vi och åt langos i solen och pratade strunt.

Här är några saker som jag köpte


Väska från Wedins 399kr


Ett brunt och ett rosa linne från JC 199kr


Tre-pack trosor från H&M 79kr


En mörkblå kofta från Zara 249kr

Ni får ursäkta dom dåliga bilderna jag käppt med kameran, inte den bästa må jag lova.

Sen handlade jag lite mer småsaker bara. Ikväll ska jag bort på kalas och bli fet! :D

So long


Hela snabba helgen

Nu rusar dagarna ifrån mej. Helgen har verkligen gått hur fort som helst! Jag var som sagt i stugan i fredags, hälsade på farmor en sista gång innan jag ska åka. Jag gjorde tacos och sen på kvällen blev det filmen Hannibal som gick på tv. Jag åkte hem mitt på dan till stan igen. Där jag slöade lite och gjorde mej ordning för kvällen. Jag hade bestämt med Pernilla att vi skulle laga mat och se på film. Så jag mötte upp henne på stan handlade lite mat och gotta. Efter att vi ätit kom också Sonja förbi och gjorde oss sällskap. När klockan hade tickat över tio ringde en vän till mej och frågade om jag skulle hänka med han på äventyr. Eftersom Pernilla ändå skulle upp och jobba så gjorde det inget att jag och Sonja drog. Jag kom hem runt halv 1, helt slut la jag mej i sängen och somnade som en stock. Imorse vaknade jag upp, jag hade fått ett sms av en viss person där det stod lite saker, jag blev inte förvånad kan jag säga, synd att jag sov bara. Idag har jag varit på stan med Högge och Tätte och handlat en present till en tjej som jag ska till imorrn. Efter allt skit snack och fika drog jag och Högge hem till henne och spelade Wii, jag fick fan ont i armen av all tennis som vi spelade och jag förlorade på. Sen nu ikväll har jag sett film med mamma och myst, hade inga direkta planer för kvällen och jag orkade dels inte göra något heller. Nu är det snart bara 8 dagar kvar, jag känner redan att denna vecka kommer gå med myr steg fram!

So long

Mysig dag

Mysig dag idag. Idag skulle Micka äntligen få sin födelsedagspresent av mej. Det blev en fika på Barista, 188kr, lite väl dyrt tyckte jag nog det blev. Men vad gör man inte för sina vänner? Efter fikat åkte vi ut mot Birsta, dels skulle Micka lämna in sin telefon som hon haft i tre veckor max på Expert, dåligt dåligt säger jag bara, sen skulle jag hämta ut min som blev klar igår. Visst känns det tomt utan sin egna telefon? Nu kan jag säga att jag är hel igen, hur töntigt det än låter så är det faktiskt sant. Sen vi gick vi runt och kollade en sväng, vi hälsade också på Lina som jobbade idag. Nu har jag nyss kommit hem efter att ha spenderat kvällen hos min granne/vän Pernilla. Pernilla skulle beställa hem pizza från Biteline, de säger jämt att det ska ta 45-60min, men hur kan det då komma sig att det nästan tar dubbelt så lång tid en torsdag kväll klockan åtta? Ja det undrade vi med, men hon fick i alla fall till middag till slut. Sen såg vi på Se upp för dårarna, den filmen är ju verkligen helt underbar! Imorgon ska jag klippa mej och kanske åka ut till stugan för att hälsa på farmor en sista gång innan jag åker. Bara 12 dagar kvar nu!

So long

Tisdag

Gråa dagar i Sundsvall. Igår, när jag låg i min säng och försökte sova för femtioelfte gången, så rtcka jag plötsligt upp ur sängen. Klockan måste ha varit närmare halv 1 då jag bara hör hur det vräker ner utanför mitt fönster. Detta spöregn gick absolut inte att undvika för fem öre. Jag tyckte jag hörde att det mullrade lite också, men det är jag inte helt säker på. Jag tycker verkkligen det är hur mysigt som helst när det regnar och åskar ute när man ska sova. Man bara hör hur det sipprar på fönsterbrädan, hör hur regndropparna slåt mot asfalten, man hör också bilarna mycket tydligare. Det är verkligen hur mysigt som helst!

Idag vaknade jag "tidigt", i alla fall med tanke på att jag inte kunde somna igår. Anledningen till att jag klev upp vid 10 var för att jag skulle möta upp pappa på stan för att ta en lunch och köpa en resväska. Vi åt en väldigt god lunch på sju Kryddor, jag tycker de har jättegod mat där, verkligen. Sen bar det iväg för att hitta en resväska till mej. Vi lyckades att hitta en för 1599kr, jag kan inte förstå att en resväska kan kosta så mycket, men då tog vi en från ett bra märke som kommer att hålla i 20år också. Efter det bar det av till banken för att fixa lite grejer. På eftermiddan skulle jag träffa Pernila och umgås med henne, men jag orkade verkligen inte. Det kändes som att jag fått feber igen, så jag vilade en stund och kollade på friidrott, så nu mår jag bättre!


Jag tänkte först köpa en i rosa, men då tänkte jag att jag ska ha den ett tag också. Jag vill nog inte gå runt med en illrosa resväska när jag är 30år.

So long

Slö mest hela dagen

Jag skulle verkligen vilja bli frisk nu! Hela dagen har jag spenderat med underbara Lina Löf i hennes lägenhet i Granlo. Båda två är krassliga, jag med min rethosta och halsont och Lina med sin halsont och tung i huvet. Vi har spenderat det mesta av dagen i hennes soffa och kollat på massa SATC avsnitt, gud så underbara dom är! Även fast jag har sett alla avsnitt flera gånger blir jag ändå aldrig less på dom girlsen. Vi tog också en tripp till Hemköp i Granlo för att inhandla vitlökskroketter och gräddfil till middagen, som vi då hade kyckling till. Riktigt mumsigt må jag lova, lite synd bara att man inte kunde njuta av maten riktigt på grund av att man är sjuk. Nu ska jag göra nåt!

So long

Peppande väder!

Oj vad det regnar! Igår kväll innan jag somna läste jag ut Maskrosungen skriven av Sandra Gustafsson. Den handlar om en tjej som växer upp hos sin psykiskt störda mamma. Hon får lära sig tidigt att ta hand om sig själv. Det finns nästan aldrig någon mat hemma, så hennes kompisar får smyga ut mat till henne för att hon ska få nåt i sig. Jag är inte så mycket för att läsa, men när jag väl läser ska det vara böcker med värkliga händelser, annars får det vara. Det är så synd idag att jag läste ut den igår, för om man tittar ut hade jag gärna legat med en bok i soffan hela dagen. Man får inte direkt n¨gon lust till att göra nåt i detta regnväder. Men på eftermiddan ska jag kanske vara med Lina.



So long!

Inte ens viktigt längre

Jag har ingen aning hur detta kommer gå. Jag har varken haft tid eller ork för att blogga nu de sista dagarna. Det känns som jag har jätte mycke saker jag vill skriva om. Men hur ska jag kunna förklara de fyra dagar som gått? De senaste dagarna har i alla fall varit helt underbara! Fest onsdag och lördag, mys pys med mat i fredags. Fast i torsdags låg jag i hög feber hela dagen. Så förutom då så har de här dagarna varit underbara. Jag vaknade upp med en sån jävulskt frossa i torsdags, låg i sängen hela dagen. Men nu ska jag inte gå in nå mer på de. Jag tror inte ens jag orkar skriva alls om de här sista dagarna nu. Det känns så tråkigt att prata om flera dagar tillbaka, känns som att det inte ens är nå viktigt längre attt skriva om de. Idag har jag i alla fall varit på Selånger Marknad och handlat en ny plånbok, så var det med de. Nu ska jag komma ikapp lite med att läsa lite bloggar. Jag åker om 16 dagar!!!!

So long

Onsdag=utgång

Gud vad jag njutar av att vara ledig! Idag är det onsdag och det är fult piss väder ute. Igår var det mys pys till dag. När jag vaknade slog jag på What happens in Vegas, varje gång jag ser en film med Ashton Kutcher i blir jag lika osäker varje gång. Den enda bilden jag har av han är när han är med i That's 70s show. Då får man den här bilden att han ska vara lika ful och oseriös i varje film. Men denna film tyckte jag var riktigt bra! Sen gick jag och mamma ut och gick, vi gick 2 varm runt sidsjön, så det blev drygt 6km. Det kändes hur skönt som helst efteråt. På kvällen igår var jag hos min vän, numera granne Pernilla. Vi surrade ett bra tag, sen gjorde vi scones och kollade på film. Det var riktigt trevligt att träffa henne, det var så längesen! Och nu är det som sagt onsdag och piss väder ute. Jag skulle ner på stan och göra massa ärenden, men i detta väder har jag legat och kollat på film ist. Ikväll blir det utgång, Fannys sista utgång här på ett tag! :)

So long

Trött som en gnu

Vilken trevlig dag! Nu har jag nyss kommit hem efter en hel dag med Lina. Vi åkte ut på birsta för att hon skulle köpa lite grejer till lägenheten. Sen shoppade vi ju annat så klart också. Efter birsta drog vi hem till henne, där vi har lagat mat, kollat på några avsnitt av SATC och fixat och donat i hennes lägenhet. Jag har helt slut nu kan jag lova! Men det har varit riktgit mysigt att umågs med Lina, det var verkligen längesen nu kändes det som.


Dessa två underbara plagg hittade jag på Monki, båda två för 100kr. Det kallar jag ett kap!

So long!

Hela helgen

Jag har ingen aning hur jag ska börja! Men det blir väl fredag då. Jag slutade att jobba på Telia. Vilket först kändes som en stor lättnad. Men när vi satt och skulle fika mina brownies med polkagrisar i, så kommer de jag jobbat med presenter till mej och Jossan. Och då när jag kramade om dem och sa tack så kände jag hur tråkigt det egentligen var. Man hade fått sån kontakt med alla, vilket är hur roligt som helst. Men jag har i alla fall lovat att höra av mej hur det kommer att gå nere i Barcelona och allt de där. Sen åkte jag hem för att ta en power nap inför kvällens kräftskiva. Jag vaknar livrädd av att det ringer på dörren, till slut vågar jag gå upp och kolla vem det är, och då är det ju Lisa som står där och väntar på mej. Stackars lilla, hon hade ringt mej tusen gånger, men eftersom att jag visste att någon skulle ringa hade jag telefonen på ljudlös. Sen hade hon glömt bort portkoden, så hon hade kanske stått där utanför en halv timma, tills hon blev insläppt av min granne. Vi bestämmer oss för att åka ner på stan för att boka flyget till Barcelona. Vi flyger nu den 2a september och åker ifrån Sundsvall den första, vi sover på hotell på Arlanda natten före. Men men, sen var det bara att bege sig hem för att göra sig ordning för kräftskivan som jag skulle gå på tillsammans med tjejerna i laget (blir väl mitt gamla lag nu). För att sumera det kort så hade jag en hur trevlig kväll som helst hemma hos Pilla med tjejerna (grattis Pilla till en till bäbis och Nisse till bröllopet). Kvällen avslutdes nere på korgen, eller nästan i alla fall. Lisa och jag går på Shell och köper natta mat för att gå hem till mej och sova sen. Lisa is a pain in the ass att sova med!!!!!!!!!!!

Lördagen började tidigt. Jag vaknar av att Lisa nästan ligger på mej, hon ligger med sina ben inlindade i mina. Det är tydligt att hon är en riktig mys gris att sova med. Inte för att det är nå fel med det, men jag myser hellre med en kille än med dej Lisa (inget illa menat). Vi går ner på stan för att möta upp Fanny för att inhandla det sista till kvällens avskedsfest för Fanny. Vi går sedan hem till Fanny och fixar och donar i flera timmar med mat och efterrätt och allt annat som skulle fixas. Det enda jag har att säga om gårdagen var att jag hade hur jävla kul som helst. Det blev inge krogen för oss, även fast vissa drog ner. Och jag kan säga att jag tror inte de hade lika kul där nere som vi hade hemma. Jag kom hem halv 6 imorse från Fanny, så jag kan säga att jag har varit rätt seg idag.

Imorgon börjar min första lediga dag, och den ska jag spendera med Lina!

Fanny jag kommer sakna dej när vi båda åker iväg ska du veta!

So long!

Försök stå ut!

Idag hinner jag inte blogga, jag hann inte blogga igår när jag kom hem heller. Jag uppdaterar er om allt efter helgen om vad som hänt!

So long

Sista dagen

Nu är det äntligen snart slut! Nu om ungefär en timme är det lunch, och sen bara några timmar kvar. Nu har jag i alla fall sett klart alla Supersize VS Superskinny avsnitt som man kan se. Nu blir det till att surfa resten av dagen. Igår kväll bakade jag brownies med krossade polkagrisar i, jag ska nämligen bjuda på det idag på fikat eftersom det är sista dagen. Och eftersom Jossan sa att jag inte fick smaka på dem igår så har jag ingen aning om hur de smakar. Jag har nämligen aldrig gjort dem förut, så de får inte ha för stora förhoppningar! Så idag blir det att städa på mitt skrivbord och fixa grejer innan jag får gå hem. Det jag inte för glömma är att rapportera mina tider innan jag går hem idag, då får jag inga pengar denna månad och det vill jag absolut inte!

Snart åker vi! :D

So long

1,5 dag kvar!

Bara 1,5 dag kvar nu! Känns mycket bra, även fast jag kommer sakna de jag jobbat med här. Alla är så mysiga och snälla, man kan verkligen prata med dom om allt. But all good things come to an end. Middagen igår på Olearys med mamma bor bror var mycket trevlig. Vi åt jättegod mat, och hade en mysig stund. Jag och mamma skulle berätta massa saker för Erik som hade hänt, till slut sa han åt oss att lägga av. Jag sa en grej, mamma sa en annan, han fattade ingenting. Så vi fick ta det från början med en version. Haha jag och mamma är så fula :p Efter middagen gick jag och mamma och hyrde film, eftersom hon hade fyllt år fick hon också välja. Det blev en svensk film, Himlens Hjärta med Mikael Persbrandt, Maria Lundqvist och Jakob Eklund. Då tänkte vi, eftersom att det var bra skådisar med så borde det ju så klart vara en bra film. Men där hade vi jätte fel, den sämsta filmen jag sett på länge. Den är något jag inte rekomenderar att se!

Nu är det lunch om ungefär en timma, och jag ska äta nudlar!


BIG NO!

So long fuckers!

YouTube klipp på jobbet hela dagen

Så roligt man kan ha! Nu efter fikat på jobbet har jag suttit och kollat på avsnitt från Supersice VS. Superskinny på YouTube. Riktigt undehållande, visst låter det så? Nu är det i alla fall snart lunch, så det känns bra iaf. Då har man bara eftermiddan kvar sen. Kommer nog inte bli kvar så länge idag heller, orkar verkligen inte med denna svarta datastol och denna gråa dataskärm längre :p Men nu i eftermiddag har jag i alla fall några till avsnitt att kolla på, sen när man sett klart dem får man komma på något annat man kan kolla på.

Ikväll ska jag käka ute med mamma och bror min. Mamma fyllde år i lördags och Erik kom hem igår, så det blir lite av ett firande på Olearys. Jag längtar redan! :D

Nu är det nära!


So long

Om en månad drar vi!

Fyra dagar kvar nu bara! Jag räknar ner flitigt, och idag är det en månad tills vi åker ner till Barcelona :p Får väl se till helgen om det blir att vi bokar flyg och tåg ner till Sthlm. Jag är så jävla peppad för denna resa, jag hoppas allt flyter på. Klart det kommer att komma motgångar, men då får man försöka lösa det och göra det bästa av situationen. Men men, idag åker jag hem till mamma för att bo där ett tag, har nog inte bott hos henne på sju veckor eller nåt nu. Nu saknar hon mej så mycket att hon dör snart av längtan efter mej (jag saknar henne också, fast bara lite). Jag måste också försöka komma iväg och lämna in telefonen min innan jag åker till Barcelona, så imorrn får jag ta och ta tag i det där. Idag kommer bror min hem också, nu är han äntligen klar med sin utlandstjänst i Tchad. Oj så jag har längtat efter honom. Men nu åker ju jag iväg, men jag hinner träffa han mycket ändå innan :) Nu är det snart lunchtime på TeliaSonera för våran del!

So long

Barcelona, here wo come!

Nu är allt klart, han ringde förut från Barcelona. Jag och Lisa åker ner den 5e och börjar jobba den 8e.

Så Barcelona, here we come!!!!


Sista veckan påbörjad

Ja som sagt, detta är min sista vecka på TeliaSonera! Det kommer att gå så otroligt segt, jag är verkligen less på det här nu :p Även fast det är lättförtjänta pengar, man nu de sista veckorna har det ju inte funnits något att göra. Nu är det bara att hoppas på Barcelona, annars blir det till att börja söka jobb igen. Vilket jag absolut inte ser fram emot! Nu har snart halva dagen gått på den sista veckan här, skönt! Vi har sorterat lite, så tiden har gått lite snabbare i alla fall. Nu är det snart lunch, jag är hungrig! :D

So long

Lördagen var skoj!

Igår var det en väldigt jobbig dag för Anna Ericson. Jag låg i sängen stort sätt hela dagen, och det berodde inte bara på alkoholintaget på lördagen, utan också andra saker. Men jag kan säga att det var längesen jag var sådär seg som jag var igår, just därför jag inte orkade skriva något heller. Men lördagen var i alla fall hur kul som helst (förutom på slutet). Finns inte så mycket mer att säga om denna kväll, alla vet ju att jag hade hur kul som helst nu. Nu är det snart fika på jobbet, jag som inte orkade göra någon macka imorse. Jag får helt enkelt ta en hårdbröd macka här istället.

So long!

Partey

Ikväll är det utgång med tjejerna! :D

Äntligen!

Äntligen, äntligen, äntligen helg! Gud vad jag har längtat efter denna underbara helg! Det har varit en piss tråkig vecka på jobbet, jag bara längtade att komma därifrån idag. Ikväll har det varit en kväll bestående av mysigt umgänge. Lisa btw fick också jobbet i barcelona! Vi har suttit och kollat på massa lägenheter tills Fanny slutade och vi drog hem till henne. Då kom också Zara och tog del av vårat av vårat umgänge, det blev bullar och te med massa prat om allt mellan himmel och jord. Så som en riktig tjejkväll ska vara!

Men men nu till saken, Lisa har också fått jobb där. Jag hade väntat mej att de skulle ringa idag, för jag skulle som sagt lämna mitt besked att jag tog jobbet. Men nu ringde han ju inte idag, orolig blir jag även fast han sa att jag hade min plats där nere. Men jag vet inte, jag oroar mej väl i onödan. Men vi blev hur sugna som helst på att flytta nu när vi satt och kollade på massa lägenheter, så nu är det bara att hopppas, för till Barca vill jag jobba!

Nu ska jag snart sova!

So long

RSS 2.0