Onsdag

Ja då var första matchen avklarad för i år då! Fy fan, är helt jävla slut i kroppen nu! Tyvärr så förlorade vi matchen med 4-5. Men jag tyckte vi spelade riktigt bra ändå, finns inte så mycket att klaga på faktiskt. Förutom försvaret en aning, men det är ska vi ta på måndag på träningen. Jag gjorde ett mål också, vilket inte känns helt fel.

Tidigare idag var jag på stan med Micka. Jag handlade ett par nya sneakers, ett par Adidas. Micka handlade också lite, känns bra att inte behöva handla ensam. Sen bar det av hem till mej där jag lagade mat till mitt lilla barn. Sen drig vi iväg på matchen. Just det, jag har också dammsugit och dammtorkat hela mitt rum, känner mej så otroligt duktig idag!

So long

Bilder från Barca


1. Vårat "stora" hotellrum på Arlanda
2. Stranden i Barca
3. Jag vid stranden
4. Lisa vid stranden


1. jag posar och en gubbe skrattar åt mej medans
2. At the beach
3. Några snygga killar som gick förbi
3. På väg därifrån


1. Jag vet att jag är snygg
2. Är man svettig så fastnar dosan på ryggen
3. Jag klättrar lite lätt
4. Lisa hoppas för fulla muggar

Resten av bilderna får ni se en annan dag!




Debut ikväll då!

Längesen jag skrev nu, jag vet! Men det händer inte så mycket just nu, som ni kanske förstår själva. Men helgen var i alla fall super trevlig! Umgicks med Lotta och Frida i fredgas, vi drog ner på stan och kollade läger och lite annat. Blev i alla fall en tidig kväll för mej. På lördag förmiddag drog jag, Annelie och Jossan iväg till stor hullsjön för att fria lilla Levis som fyllde tre år. Så underbart roligt att träffa den otroligt söta lilla kisen. På kvällen hade Pernilla och Robin som en slags "inflyttningsfest". Vi var tog och stoj och vi sjöng en massa, jag och Pernilla plus en massa killar. Senare drig vi ner till stan, det var kul det med. Men tyvärr blev det en rätt tidig kväll vilket var tråkigt. igår var det en slöo dag hela dagen. Idag har jag legat och haft en jävla mensvärk och varit och solat med Micka, måste ju försöka hålla kvar färgen lite nu när jag är hemma!

Ikväll ska jag göra debut på innebandy plan första gången för i år, vilket kommer resultera till en mycket dålig debut! Eftersom att jag bara har rört mej två gånger under denna sommar så kommer det inte alls gå nå bra. Och då spelade jag fotbollsmatcher, där jag för övrigt inte orkade nånting!

So long

vad ska man säga?

Den första "riktiga" dagen hemma. Nu känns det verkligen att man är hemma, jag har varit på stan och umgåtts med Lina och Micka och då känner man att man är hemma. Känns faktiskt som att jag har varit ifrån dom längre än jag faktiskt varit. det var så mysigt att träffa mina små fisproppar igen. Jag handlade för övrigt världens sötaste kjol idag på HM, jag har inte orkat knäppa nåt kort på den så ni får se den någon annan gång. Nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit hos Pernilla och umgåtts. Inget mer roligt har hänt denna dag, men jag kan tillägga att jag stinker vitlök av den starka guacamolen vi hade till tacosen. Så nu vet alla de, roligt för er!

Ciao!

Hemma igen :/

Ja tyvärr så är jag hemma nu igen. Ni hann inte sakna mej så mycket som det var tänkt från början. Ingenting känns bra nu må jag lova, jag hade planer och dom sprack. Så vad fan ska jag göra nu? det är bara att sätta igång att börja söka jobb igen nu. Jag tänker inte gå in på här hur jobbet verkade, känns fel om andra än mina kompisar läser det här som jobbar, eller ska jobba där nere. Men jag kan säga att det inte var som vi tänkt oss. Men nu är det åter till vardagen, springa på stan och fika och träffa kompisar typ!

Bilder kommer senare!

So long

Barcelona.

Hej! nu sitter vi har for att uppdatera er lite om laget. Jobbet ar langt ifran vad vi trodde och det kanns inte alls bra, skitdaligt faktiskt. Foretaget kanns inte alls seriost.

Sa nu tar vi en veckas semester istallet.

Vi syns nasta vecka!!

// Lisa och Anna

Nu drar vi!

Om en timma och fyrtio minuter sitter vi på tåget på väg till Arlanda. Har jag fått med mej allt? Är jag säker på de här? Tänk om jobbet är skit? Det är massa frågor som snurrar runt i mitt huvud nu. Nu är i alla fall väskan stängd, och jag tänker absolut inte öppna den innan jag är där nere, så proppfull är den! Jag har inte riktigt börjat blivit pirrig än heller, det kommer nog när vi sitter på tåget och fattar att vi äntligen är på väg nu. Jag jag har nå små prickar i armvecket också, kanske det är pirrig-prickar? Haha jag har ingen aning, men jag har i alla fall fått nåt. Min kära far fyller år idag också, så nu är det snart födelsedags middag med efterrätt, efter det drar vi till tåget! Jag ska försöka att skriva igen så fort jag sätter mej vid en dator igen, så ni får försöka hålla ut tills vi hörs igen!!!

Det enda jag kommer att sakna i Sundsvall är mina kära vänner, jag älskar er (+ Fanny i Umeå).

So long fuckers!


RSS 2.0