Jobb hela tiden, nästan varje dag!

Nu har det varit jobb tre dagar i rad. Igår orkade jag verkligen inte blogga, var sjukt less när jag kom från jobbet att jag inte orkade skriva. Hade bara varit ett grin inlägg då, och det vill vi ju inte.

Men idag började jag jobba fyra, som vanligt när det är ledsagning på veckorna. Och innan det var Anna Ericson tvättant här hemma. Ungefär tredje gången i mitt liv som jag tvättar! Inget blev missfärgat eller nåt, så hurra till mej! Efter jag jobbat så åkte jag upp till Anna i Haga, vi kollade på Idol, fikade, surrade och lekte med underbara lilla sötfisen Elis! Så nu har jag nyss kommit hem och ligger i sängen. Tänkte dra på ett avsnitt av antingen Gossip Girl eller One Tree Hill, har inte bestämt men än vad jag är sugen på. Vilka problem man har alltså! Hade till och med glömt bort att dom kommit ut denna vecka, fy på mej! Imorrn är jag ledig! :D

Vill också vara ledig på helgerna!

Ockå har en ny arbetsvecka börjat. Så skulle många säga, men inte jag. Jag jobbar ju ovansett vilken dag det är, tråkigt tråkigt. Jag vill också vara ledig på helgerna och bara känna lugnet och ta dagen som den kommer. Men någon helg nu framöver ska jag verkligen vara helt ledig också!

Men idag var det jobb på kebaben, lunchen hade jag idag. det gick bra, förutom att jag blir så jävla less ibland på vissa saker där. Ska inte nämna någonting, men ändå. Sen var det att dra hem och vila en stund. Jag, pappa och Annelie var nämligen på den tidiga bion och såg Flickan som lekte med elden. Den var sjukt bra! Mycket bättre än den första, vilket jag också tyckte var bra. Men denna var bättre, och jag rekomenderar att alla ni ska gå och se den! Efter bion gick jag ner en sväng till Danne som jobbar på Oscar, stackarn hade ingenting att göra. Nästan inte en enda beställning på hela kvällen, så jag var snäll och höll han sällskap där en stund. Fick även smaka på hans risotto som han gjorde till en som jobbade där. Hade aldrig smakat det förut. Även fast man kan göra det på många olika sätt så har jag ändå inte smakat de någon gång. Men det var faktiskt helt okej, lite speciell smak bara. Men nu ska jag sluta skriva, blev lite tråkigt nu märkte jag!

Trevlig gårdag!

Känner mej väldigt pigg idag för att ha varit ute igår. Och det är skönt! Nu ska jag snart gå upp och fixa lite mat, och duscha och sådär innan jag ska iväg och vara ledsagare idag.

Men gårdagen var trevlig, vi var hos Lisas kille Adam. Sen drog vi ner till Memento,  men vi missade dom där manliga chippendalesen, det var synd! Vi glömde liksom bort tiden när vi var där och kom ner rätt så sent. Men så blir det ibland. Men nu ska jag dra mej upp!


Min nya hårfärg!

Helg igen!

Äntligen fredag och snart blir det jobb. Idag jobbar med 16-20 med ledsagning. Och direkt efter de så ska jag hem till Carro och fixa och sen dra till Lisas Adam på förfest. Det blir nog nice! Men före jobbet ska jag ner på stan och fixa bolaget osv. Nu ser också färgen bättre ut när jag har fixat håret. Bild kommer så småningom.

Höll på att glömma!



Mina nya skor från Monki, 450kr. Bra pris tyckte jag!

Heldag med Anna!

Nu är jag verkligen trött! Ligger äntligen i sängen nu nyduschad efter träningen. Och den gick faktiskt bra idag, känner mer nu att man har kommit in det. Men idag har jag haft en hel dag med Anna. Super mysigt! Vi mötter upp på stan och inhandlade lite grejer. Sen köpte vi med oss sallad hem till lunch som var super god. Sen har Anna färgat håret på mej idag, jag blev faktiskt nöjd. Men jag tycker att det ser lite råttfärgat ut, men det tycker inte Anna så jag får väl lita på henne då. Sen har vi mest suttit och pratat och pillat på Elis, han är ju för gullig den lilla mannen! Sen bjöd Anna mej på mat, en jätte god pasta gratäng med kassler. Sen bakade vi kladdiga choklad muffins, ungefär som kladdkaka, jätte goda blev dom! Förutom att dom fastnade lite i formerna, men det var de värt! Fick faktiskt lite ont i magen sen när jag började värma upp på träningen, hehe. Nu ska jag snart sova, det ska bli skönt!

Och förresten, gårdagen var trevlig!

Lill-lördag

Om jag ska vara ärlig så tycker jag arr det är rätt så kul att ha börjat skriva blogg igen, Yey till mej!

Idag jobbade jag lunchen på kebabenm 11-15. Efter det så drog jag hem och vilade en kvart innan jag var tvungen att kliva upp. Idag var det min tur att laga mat hemma åt pappa och Annelie. Och det blev rödspätta, jag älskar fisk! Sen fixade jag och donadade innan Danne kocken kom och hämtade mej för att vi skulle ut till birsta. Och där blev det shopping! Et par stövletter från Monki, ett par svarta jeans leggins och hårfärg. Anna ska färga hårt på mej imorrn så det blir spännande. Och bilder kommer imorrn också på mina nya skor, orkae inte fika bild nu från Monkis hwmsida. För jag siter nämligen hemma hos Danne nu och dricker en gropp, det kan nog bli en sväng på stan sen. Han sa att det skulle vara miss Sundsvall på Memento, då måste man ju dit och klla vad det är för dårar som ställt up! Sen är det nyöppning av nya "Olearys" ikväll också. Men nu ska jag sluta skriva, ska vara lite social nu!


Blä för smärta!

Helvete vad ont jag har i min hals! Hade det redan igår kväll, och nu när jag vaknade imorse och kom hem nyss så har jag fortfarande ont. Hoppas det inte blir något att detta nu, jag som ska spela match på söndag!

Idag blir det jobb som alla andra dagar, tråkigt! Men som tur så är det inegn anstängande idag då jag ska bort till bowlingen med tjejen. Och jag börjar inte förrän 4 så nu kan jag ta det lungt ett tag innan jag drar iväg. Ikväll får vi se vad som händer, hoppas jag fått hem nya Gossip Girl och One Tree Hill! Nu blir det snart mitt favorit program på tv (carro vet vad jag snackar om), haha!

Roligt! :(


Det är så roligt att flagna bort all färg!!!!!!

Vilken sliten helg

Idag är jag verkligen helt jävla slut! Igår jobbade jag ju natten på kebaben, och det var mycket folk som jag hade förberett mej på. Fast det är rätt skönt så man har nåt att göra så man inte somnar där. Men så det gick helt okej att jobba, även fast det är jobbigt. Men så vaknade jag vid 12 idag, skulle ner på kebaben för att ha möte inför kommande månad och lägga tiderna. Jag fick rätt många tider så det är jag glad för, och bara 2 natt pass. Jippi! Sen var det iväg och jobba med tjejen. Det gick bra, förutom att jag var sjukt trött. Så hennes snälla mamma lät mej gå hem en halvtimma tidigare. För hon visste att jag hade jobbat natten och tyckte synd om mej. Sen åkte jag och pappa direkt iväg och köpte kina mat, är så jävla mätt nu! Och det var hur gott som helst, fritierade räkor med sötsur sås och ris. Super! Så nu sitter jag här i soffan och ska lata mej hela kvällen, det har jag förtjänat!


Jag dödade en mygga på min hand förut. Jag trodde det var för kallt för dom nu, men tydligen inte!

Veckorna går så fort!

Ja då var det lördag igen, veckorna går fort som satan. Fast det är väl för att man jobbar nästan varje dag, och det är ju ett plus. Dagen började med att jag vaknade vid elva tiden, vid ett var jag nere på stan med min vän Danne kocken för en fika på stan. Längesen vi sågs, så det var trevligt! Också blev det en liten runda på stan också. Sen var det hem en halvtimma för att sedan gå och kolla när Fanny spelade dm. Och som vann alltihop, eller iaf första delen. Fanny var super i mål som vanligt! Som traskade jag hem efter matchen för att få till någon mat. Det är alltid så tråkigt att laga till sig själv, det tror jag alla kan hålla med mej om. Sen blev det en liten tupplur på det. Jag ska som sagt jobba natten i natt, inte allt för kul. Jag fattar inte hur jag orkar! Men det är ju trots allt ett jobb, så nån måste ju servera dom där jobbiga och icke dom så jobbiga fyllisarna på natten. Så om en timme ungefär ska jag börja bege mej neråt mot stan för mitt arbetspass mellan 23-05, jippi! Wish me luck!

Effektiv dag

Idag har det varit en effektiv dag. Var först med Carro på stan för att kolla ut lite grejer tills vi får lön. Har inte varit på stan sen jag kom hem från Alanya, så nu har man sett lite nytt. Sen var det bara att dra sig till kebaben för att jobba 15-19. Rätt lite folk, så det var sådär. Men sista veckan innan löning brukar det inte vara så mycket folk heller. Det har man börjat sett nu när man jobbar sådär, förut tänkte man aldrig på det på det sättet. Men efter jag slutat var det bara att ta bussen hem och käka för att sen dra ner till stan och träffa Carro igen. Vi har slappat och kollat på Dity Dancing, en av mina favorit filmer!


R.I.P Patrick Swayze ♥

Bara innebandy denna gång

Som oftast vid den här tiden på dygnet ligger jag i sängen. Hade innebandy träning ikväll till klockan 23. Rätt sent, men jag är van, vi har haft den tiden några år nu. Vissa blir väldigt förvånade (dom som inte är så sportiga av sig) av den sena tiden. Men så är det för damer div 3, minsta prio på oss. Men men, idag var det jobb til klockan sju, sen bara hem och käka och iväg på samlingen klockan nio. Så idag har man haft lite att göra. Nu blir det min vanliga ritual innan jag ska sova, först ett avsnitt av någon serie, sen läsa lite ur min bok och sen släcka lampan och sova. Nu ska jag verkligen försöka skriva varje dag och lägga ut bilder ofta!



Micka och jag för kanske tre år sen? Ja jag vet inte. Men ungefär samma tidpunkt som nu. Dom första träningarna för säsongen innan man kommit in i det hela igen.

Nu är jag tillbaka!

Så det är nu jag ska börja blogga igen?

Jag var med Anna igår, och jag bad henne att göra om min design, så jag kunde börja blogga igen. Trodde inte det skulle gå så här snabbt. Men tack så jätte mycket vännen! Så nu är det väl bara att sätta igång igen då. Och jag ber om ursäkt för att den har varit nedlagd ett tag.

Det har hänt så sjukt mycket saker nu i sommar. Men det är inget jag tänker skriva om nu, tänker skriva om det som händer just nu. Även fast det är mycket jag vill berätta, men det orkar jag inte. Idag ska jag jobba, som alla andra dagar nu för tiden.

Avslutar med en bild på mej och babe från Alanya!


RSS 2.0