Varför är vi som vi är?

Då gör man sånna där dumma saker, som man inte tänker på förrän det är försent. Varför blir det alltid så? Varför tänker man inte på det innan? Det är lätt att vara efterklok som man brukar säga. Ja nu är det iaf bara och vänta och se vad som händer. Tur att det inte är så lång tid då, men ändå. Jag kan nästan vara 100% säker på att jag inte är den enda som gjort sådär någon gång. Men sen när man gör det själv så blir jag arg. Men men, man får vänta och se som sagt.

Kommentarer
Postat av: svar

med en viss person så menade jag ingen speciell utan de var nån som skvallra. Men nu vet jag ju vem de är.

Varför får vi inte göra sådär då? det spelar väl ingen roll? precis som att när du hamnar med stina och sandra typ varenda gång också , på stationer och sånt.

2008-03-19 @ 15:38:17
URL: http://dannewe.blogg.se
Postat av: svar:

Ja det må vara töntigt, men varför stör det dig överhuvudtaget? det stör ju tydligen ingen annan och dessutom så är vi ju som vilket annat lag som helst.

2008-03-19 @ 16:48:07
URL: http://dannewe.blogg.se
Postat av: svar

okej, ska väl tänka på det till nästan gång att vara med dom "andra" istället.
Ja jag tar allt hårt för att man blir särbehandlad på idrotten. Har aldrig fått höra ett "bra" medan vissa andra får höra det typ jämt.

2008-03-19 @ 19:15:51
Postat av: svar

äh, orka inte ödsla någon energi på sånt, han tycker kanske inte om mig och min atityd. Det går väl antagligen ut då vi har lektion istället. men aja, du menade säkert bara väl :)

2008-03-19 @ 19:33:12
Postat av: Schteeekare!

Hörredu Anna! Töntigt? Det verkar ju vara du som tar det där på allvar. De där grabbarna kanske inte tycker att det är kul om inte de får vara med varndara? Eller? Så sluta upp och vara en så dålig förlorare. Om du var bra kanske de ville vara med dig också.

(Om idrottslektionen i måndags)

2008-03-19 @ 23:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0