Två bilder från igår


Jag och Carro


Jag på toa

Första advent

Kvällen igår var bra till en början. Sen blev det skit och lite gråt och allt sånt där, men inget som jag tänker gå in på. Idag är det julskyltning, det ska jag och mina vänner på. Inget mer för tillfället!

So long

Lördag

Imorse hade vi match, vi vann med 6-13, det var nice nice!!!! Äntligen fick vi får värsta storvinst! Ikväll blir det utgång, med Carro och Lisa, men så klart ska vi till några killar före ;)

Vi hörs, simma lung!

En bild säger mer än tusen ord


Jag fick denna bild av Fanny för ett par dagar sedan. Jag kan inte komma på när hon knäppt den eller någonting, men det är nåt med denna bild som jag tycker om. Kanske är för att Fanny tyckte att det var en så otroligt vacker bild. Vacker skulle jag nog inte kunna säga, men fin.. Fanny är en bra fotograf, och jag saknar henne, jag är glad att hon kommer hem snart.

Vi blev imponerad!

Vilken härlig dag detta har varit! Dagen började med att jag vaknade runt 11, med ovanligt glatt humör. Ja man kan ju undra vart det kom ifrån? Men jag gjorde i alla fall ordning mej och drog upp till Anna i Haga. Jag kan säga att vi har mest suttit och surrat hela dagen, jag och Anna kan verkligen prata med varandra, det är skönt! Vi tog en sväng till Hemköp och skulle köpa ingredienser till middagen som jag skulle bli bjuden på. Det blev en otroligt god pastasås med kassler och purjolök och massa mums, hon är riktigt duktig på att laga mat. Sen drog jag iväg för att jag skulle träffa Anette i mitt lag. Det enda vi visste att vi skulle göra var att åka ut till Bergsåker för att kolla på ett tjejlag som spelar innebandy och komma med några råd. De var ungefär 9-10 år gamla. Men när vi väl kommer dit, då ska vi hålla i hela träningen! Vi hade ju inte förberett oss, vi visste ju inte vilken nivå dom låg på eller någonting. Men pratade snabbt ihop oss och så var det klart. Det gick faktiskt otroligt bra, och de var hur duktiga som helst, vi blev riktigt imponerade! Nu resten av kvällen blir det bara lungt hemma, jag känner att jag inte behöver göra nåt över huvudtaget.

So long!

Håll med!

Jag är alldeles nyss hem kommen från en lång kväll hos Jocke med "gänget". Det blev en blandad kväll av allt möjligt! Men nu ska jag komma till saken med detta inlägg hade jag tänkt:


Vad säger ni om Ciccis så oroligt "snygga" konstverk?
Vi satt och kollade på massa komiker, och Cicci börjar plötsligt hålla med mitt hår, allt möjligt höll hon på med. Men alla vi tyckte verkligen att denna blev bäst (ironisk för dom som inte fattar), håller ni inte med om att min frisyr är helt underbar?


Helgen kortfattat

Åter till vardagen igen då! Måndag igen, och en till värdelös vecka framför en. Helgen gick förbi med stormsteg må jag säga. Jag skrev ju i fredags vad jag skulle göra hela helgen, så det är ju ingen idé att skriva det igen, men det blev vissa ändringar. Jag var ju som sagt hos Anna i fredags kväll, Lisa kom förbi då också. Vi hade väldigt trevligt! Sen på lördag morgon skulle jag upp 7 för att jag hade match och vi hade samling 8. Jag sov 2 timmar denna natt! Jag låg och vred mej, stirrade upp i taket, slog på tvn, drack ett glas mjölk (brukar alltid hjälpa) och gick runt för mej själv i lägenheten. Så sjukt jävla jobbigt var det, i alla fall när man vet att man måste sova för att man ska spela match, och direkt efter matchen skulle jag iväg och jobba med laget. När klockan ringde efter dom där två timmarna var jag helt slut, jag fattade inte ens hur jag kunde komma upp ur sängen. Men jag gjorde ordning mej, åt frukost och ringde till en i laget och frågade om hon kunde ta mitt jobb pass så kunde jag ta hennes på söndagen istället, och det gick bra som tur var. Matchen gick faktiskt förvånadsvärt bra ändå pga av natten, vi spelade 6-6 fast det blev som en seger för oss ändå. Efter matchen la jag mej och sov ett par timmar så jag skulle vara pigg för kvällens utgång. Den var kul och lyckad, och som vanligt blev det Olearys för våran del. Igår klev jag upp för att åka iväg och jobba på Motorcentrum, det gick bra, även fast jag var lite seg. Sen blev det en lugn kväll, orkade eller kände inte heller för att göra nåt. Så det var min helg!


So long


Dagen, kvälllen och morgondagen

Ännu en helg är kommen! Jag har nyss, eller får ett tag sen kommit hem från stan där jag och Carro spatserade. Kallt har det börjat blivit nu också. Ungefär 3- idag, men det känns nästan som 10-, men det är för att man inte är van än. Väl nere på stan köpte en Carro en klänning till helgen, en fin och billig en från Gina, sen satte vi oss på Charm och Carro drack en kaffe och jag en te (har inte råd med nåt annat längre som sagt), men det var trevligt ändå! Sen ikväll ska jag till min vin Anna uppe i haga. Vi ska se på Idol och surra strunt som vanligt, det ska bli trevligt! Imorgon har jag match igen, nu jävlar ska vi ta och vinna! Sen ska jag jobba med laget, och troligtvis blir det utgång sen, Carro vill ha med mej ut.

So long

Snart dör jag!

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Det går väl i vågor antar jag. Så vad har hänt då? Inte mycket som vanligt. Jag har umgåtts med vänner och degat hemma. Det här suger verkligen! Jag tror inte jag pallar det här så mycket längre nu. Så vad ska jag då ta mej till? Jag har ingen aning. Just nu känns det som att hur mycket jag än försöker kommer det aldrig att vända ändåså. Jag har inga pengar till att göra någonting heller. På veckorna gör det väl inte så värst mycket, förutom att man inte kan sätta sej på stan och ta en fika. Men det är på helgerna som alla går ut och gör roliga saker, då får jag sitta hemma istället för att jag inte har råd. Jag DÖR snart, och det är allvar!

Hejdå!

Man ska grina till filmer

Nu har tårarna slutat spruta. Jag har nyss legat och sett Ladder 49 som gått på tv ikväll. Jag verkligen älskar den filmen! Det var ett bra tag sen jag såg den, så jag hade inte så mycket minne av den. Jag älskar verkligen Joaquin Phoenix, han är en av de bästa skådespelare jag vet! Och jag blev så ledsen på slutet att tårarna bara sprutade på mej, och det finns inge bättre filmer än dom som man gråter till. Ja jag är en riktig bölgris, men jag tycker att det är så skönt att grina till filmer. Nu ska jag bara försöka att bli lite trött så jag kan sova.

So long

Riktigt rolig kväll!

Gårdagen var kanon! Ja jag kan väl berätta då att vi förlora matchen, så jävla orättvisst var det. Så inge mer om det nu. Men igår kväll hade vi som en liten lagfest hemma hos en av tjejerna. Vi hade verkligen hur kul som helst, det var riktigt längesen vi umgicks sådär, det måste bli skärpning på den fronten! Sen blev det så klart krogen också, för omväxlings skull blev det faktiskt Svenssons för våran del, var riktigt längesen jag var där och det var kul som aldrig förr. Det blev dock en tidig kväll, men det känns bra idag. Jag har nästan nyss kommit hem också, men vart jag var behöver jag inte gå in på. Nu blir det väl mest till att slöa och får sedan se vad kvällen har att erbjuda.

Några bilder från igår.


Jag (Micka och Astrid i bakgrunden).


Zäta, Micka, Astrid och jag.


Jag

Hemmakvällar uppskattas

Äntligen helg igen! Även fast jag nästan har det varje dag, men ändå. Idag har det varit en Anna och Carro idag. Vi var först ute på birsta och kollade runt där. Sen åkte vi in till stan igen, Carro gick och köpte sushi som hon sedan åt hemma hos mej. Sen blev det mys och middag. Sen har vi suttit framör tvn och sett Idol med pappa och Annelie. Efter Idol lirade pappa massa musik, som han alltid gör efter Idol. Han får nåt sug att sitta och lyssna. Så efter två timmar av lyssnande blev datorn min. Ibland uppskattar jag verkligen dessa hemmakvällar man har ibland, och det blev ju inte sämre för att Carro var med må jag lova. Känns bra att även mina kompisar kan umgås med min familj på det sättet, det uppskattas! Nu ska jag snart sova, ska upp imorrn och åka iväg till Iggesund för att spela match mot Njutånger. Nu jävlar ska vi vinna!

So long

Kändes helt okej!

Nyss hem kommen efter min intervju, som för övrigt bara tog tio min! Men jag tror att det gick helt okej. Nu är det bara att vänta tills nästa vecka då de skulle höra av sig. Känns som att jag inte vill hoppas för mycket, men det kan ju vara lite svårt när det gäller sånna här grejer. Nu ska jag i alla fall på middag hos farmor, sen blir det umgänge!

So long

Arbetsinervju

Jag sökte ju som sagt ett jobb igår. Jag ringde som sagt till henne idag, och jag fick så klart en arbetsintervju IDAG klockan 16.00. Nu är jag riktigt nervös! Snälla håll tummarna för mej nu, jag behöver det här!!!

Dagen onsdag

Nu ligger jag i sängen, som jag dock gör varje kväll och natt. Jag har nyss kommit hem från Joacim, där jag, Carro, Joel och Niklas var. Som vanligt blev det massa surr, sen fastnade vi framför en film som gick på Tv4 film, jag kommer dock inte ihåg vad den hette, men det var rätt så bra i alla fall. Idag har jag annars varit på AF, vilket inte ledde till någonting som vanligt! Sen kom Carro, och senare kom Joel och hälsade på. Ungefär så har min dag sett ut idag, det händer inte så mycket som vanligt. Jag sökte även ett jobb förut idag som säljare, jag fick svar två timmar senare av att jag skulle ringa till en tjej och boka en tid för ett möte. Lite väl snabbt va? Då blir jag osäker, är jag den enda som sökt för att det är ett skit jobb? Ja jag vet inte. Men men, jag ska i alla fall ringa till dom imorrn och höra vad de har att säga. Nu ska jag titta på tv innan jag ska sova!

So long

Nu är det bara att vänta!

Andra dagen avklarad då. Kom hem för en stund sedan. Det var som sagt min andra arbetsdag idag på Kebab City. Det gick mycket bättre än igår, men det är väl kanske inte så konstigt. Nu är det bara att vänta på att de ringer så jag får jobba nåt. Jag ska ju som sagt bara hoppa in extra, men det är bättre än ingenting. Idag träffade jag några stycken som jag kände också, de blev väldigt förvånad när de fick se mej stå bakom kassan. Men det är inte så konstigt, jag lär ju få fler sånna kommentarer. Nu ska jag bara dega och vänta på att Desperate Housewives börjar!

So long


Första dagen

Vad ska man säga om denna dag då? Vakande vid 10 efter att ha ställt klockan. Varför ställde jag då klockan? Jo jag har varit på Kebab City idag och lärt mej kassan bland annat. Jag sökte jobb där förra veckan (jo jag är desperat), och då skulle jag komma in och lära mej idag. Dagen fölt på bra, men jag var nervös när jag skulle ta min första kund alldeles själv, men det gick bra tillslut. Så jag från 11-15 idag. Och imorrn ska jag dit och fortsätta lära mej, men då är det mellan 15-19. Så förhoppningsvis kommer jag att få hoppa in då och då i framtiden. Nu händer det inte så mycket, förutom att jag ska iväg och träna ikväll.

So long


Svacka?

Vi förlora matchen idag med 5-8. Finns inte så mycket mer att säga, jag sög och var skit dålig!

Ingen skönhetssömn

Vilken hemsk natt! Ja då var det söndag morgon igen, jag ligger i sängen och har nyss vaknat. Jag skulle ha behövt sovit längre, men det går tyvärr inte. Jag har match idag, så då kan man inte ligga och sova hela dagen. Det känns som att jag nästan inte har sovit nånting i natt, jag har drömt massa konstigt och vaknat ungefär tusen gånger, det har varit som att jag bara har halvsovit, inte fått den där djupa sömnen. Utan har vaknat för ingenting. Men men, nu får det vara så, ingenting jag kan göra åt det nu.

Igår kväll var jag hos Anna med tjejerna. Det var en väldigt trevlig kväll igår, det blev hur mycket surr som helst. Längesen man hade en riktig sån där tjej kväll, i alla fall när vi är så där många och pratar om allting. För jag lovar att vi är riktigt bra på att prata också.

Nu ska jag snart gå upp och leka med Levis, sen är det match på Sollefteå!

So long

Ja vad säger man?


Just nu ligger denna pudding i min säng och väntar på mej. Avundsjuk? Jo jag förstår de!

Oj vad man är liten ibland

Ja idag har jag varit 3 år igen. Kom precis ut från duschen, riktigt skönt må jag lova. Jag har varit uppe på norra berget med Levis, Noel och Annelie. Vi har sprungit upp och ner i lekparken, och åkt linbana och gungat och druckit varm choklad och ätit polarmacka, låter inte helt fel va? Men nu är jag verkligen helt slut nu! Skulle gärna vilja ta en powernap. Jag känner mej verkligen klen om man jämför med små ungarna, de är inte trötta någon av dom. Nu får jag se vad som händer resten ut av dagen!

So long

Go Levis!


Kolla vad go man kan vara! Efter att han ätit upp mina goda chokladbollar som jag gjorde igår.

Teater ikväll

Jag kom hem från en stund sedan efter att ha varit på teater. Var grymt längesen jag var på teater. Jag minns förut när man gick med skolan då och då, men det var ju tyvärr ett tag sen. Men jag kommer ihåg hur roligt jag alltid tyckte att det var. Men den jag i alla fall gick på var Pengarna eller livet. Det var många som man visste var med i den, så man hade ju sina förväntningar. Men t.e.x. Anna Norberg, Martin Björk, Telia pappen och Joker i Rederiet. Men jag tyckte den var riktigt bra och rolig. Jag och Dana fick många fina skratt kan jag lova. Imorgon blir det lekdag med Levis och Noel i lekparken uppe på norra berget.



So long


Händiga Anna

Nu har man varit händig må jag lova! Jag har städat klart mitt rum som jag började med imorse innan jag drog iväg. Sen kommer det fin besök till oss imorrn som ska stanna här hela helgen, och då var man ju så klart tvungen att baka lite chokladbollar till mina små fisar.


Visst ser dom inte helt underbart goda ut?!

Men mitt huvud har varit på spränggränsen idag. Det känns ungefär som förut, då hade jag som migrän nästan varje dag. Känner mej också alldeles tung på ögonen, det känns nästan som att jag inte kan fästa blicken. Jag vet inte riktgit vad det beror på, men jag hoppas det inte är nåt.

So long

Valvaka inatt?

Inte för att jag är så insatt i det där, men ändå. Men jag ska försöka kolla så länge som jag kan. Jag kunde inte somna igår, och vaknade tidigt ( klockan 10?) av att mina kära grannar där under spelade metal musik. Trevligt att vakna upp till va? Men men, dagen har bestått av umgänge som vanligt, börjar som sagt bli less på att inte göra nåt på dagarna. Kontorsfixarna kan bajsa på sig också! Kvällen har varit lugna puckar, jag känner mej så seg och hängig så kände faktiskt inte för att göra något alls. Ibland kan det vara skönt också. Nu börjar strax valvaken med Filip och Fredrik!

Kebab City nästa? :S

So long


Less!

Jag börjar känna mej väldigt deprimerad just nu! Vad gör jag på dagarna? Jo jag umgås med mina arbetslös kompisar, vi går på stan, fikar, kollar på film och snackar skit typ. Klart att det alltid är roligt att umgås med sina vänner, men lite omväxling vill jag gärna ha. Är så less att inte göra något på dagarna nu, jag söker och letar jobb, men det finns fan inget vettigt överhuvudtaget. Vad ska jag ta mej till?! Jag behöver ett jobb nu!

So long fuckars who has a job!

Såå skönt med söndag!

Vilken otroligt underbar och slö dag idag. Det är det söndagar är till för tycker jag. Igår blev det fest också så klart. Detta var den roligaste helgen på länge, även fast det var väldigt oplanerad. Jag kan också säga att det blev en väldigt hård helg.

Ja idag har jag i alla fall slöat till tusen. Jag såg en sån otroligt bra film förut Borderline med Jennifer Lopez och Antonio Banderas. Den kan jag verkligen rekommendera att alla ser. En film om vad som förrsigår nere i Mexico, om alla mord och mystiska försvinnanden av alla kvinnor. De blir begravda levande och kämpar för att varje dag komma hem säkert från sitt slaveri på fabriken.

Nu ska jag se klart mitt Grey¨s Anatomy och sen äta middag!

So long

Happy Halloween!

Gårdagens bravader resulterade till lite saker. Halka, fylla, hångel. Ungefär som en vanlig utgång, haha! Nej men jag hade helt okej igår bara, kanske blev det lite för mycket. Men det är sånt som får hända ibland och man får själv ta konsekvenserna för dagen efter. Idag ska jag på middag hos farmor med hela släkten, vi träffas jämt på halloween. Sen ikväll blir det fest igen!


Ja jätte dålig bild med telefonen. Men Micka ligger på mej när vi halkade. Jag slog i huvuet, nu kanske jag blir knäppare än vanligt? :S

So long!


RSS 2.0