Helt jävla underbar!

So fucking amazing movie! Jag kom nyss hem efter att ha sett SATC The Movie. Jag visste inte riktigt vad jag hade för förväntningar, men jag kan lova att den var så bra som den kunde bli. Många gånger fick jag tårar i ögonen, men det var desto mer lyckliga och roliga skratt som kom från mej. Och jag säger bara, den som inte ser den är knäpp i huvet!!!!!

Imorrn börjar andra arbetsveckan på Telia Sonera AB. Jag hoppas resterande veckor flyter på lika bra som den första. Nu blir att komma in i EM finalen!

Pusshej

Så jävla ont!

Hur jävla ont i käften kan man ha!!!!!!

Ikväll ska jag se SATC The Movie med min kära mamma. Jag längtar! Men först blir det tacos hos mor och med bror.


Ändrade planer

MIn kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. Men det blir iaf umgänge, fast lite senare. Så just nu sitter jag hemma hos pappa. Hans tjej har massa "tanter" här, så jag kan lova att det är ett jädra tjatter här. Men det är ganska kul att höra allt vad de pratar om :p Så jag får nöja med mej det ett tag till innan jag ska iväg.

Pusshej

Första veckan avklarad

Ja då var den första arbetsveckan slut. Det har gått fort och det är skönt. Men jag kan säga att det är ett helt okej sommarjobb, även fast det är jobbigt att sitta framför daton hela dagarna. Just nu har jag begett mej hem till mamma där jag ska äta midda. det ska bli riktigt gott må jag lova! Ikväll blir det umgänge för hela slanten. Längesen det blev det nu, men alla jobbar så olika och jag har varit så trött på kvällarna när jag har kommit hem att jag inte orkat göra nåt. Men förhoppningsvis blir det ändring på det framöver!

Pusshej lingonfejs!

Torsdag

Nu sitter jag på jobbet igen och är hus trött som helst! Jag ska gå hem om ungefär en timme, är för trött för allting känns det som. Också har vi inte så mycket att göra nu heller. Igår kom jag och Jossan på att vi var jättesugna på pizza. Så igår kväll gick jag, pappa, Annelie, Jossan och Niklas (Jossans kille) ut på restaurang och åt pizza. Det var verkligen hur mysigt som helst. Och jag och Jossan åt så vi nästan sprack! Sen blev det hem för att fixa matlåda och se på fotboll, därefter blev det sängen.

Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder framöver. Ja jag är jätte tråkig, men jag har tappat bort min sladd, så det finns inte så mycket att göra.

Pusshej

Snygging



Jag har inget att göra nu på jobbet. Fakturorna kommer inte fram, så jag lägger upp en bild istället. Och eftersom att jag sitter på jobbdatorn så har jag inga bilder, så därför blir det en snygging som jag hittade på nätet ;)

Pusshej

Tisdag

Ja då var jag hemma efter min andra arbetsdag. Idag har det gått jättebra! Jag tycker själv att jag har lärt mej allt ganska fort, så idag flöt det på som bara den. Så efter en 8 timmars arbetsdag framför datorn är man ganska slut i huvet kan jag lova. Men det blir nog bättre efter att man vant sej. Nu har jag inte så mkt mer att skriva, det händer inte så mycket nu känns det som när jag jobbar, för att sen inte orka göra något. Men jag får ha full fart på helgerna istället!

Pusshej!!

Arbetslivet?

Ja då var man hemma igen. Helgen som var, kunde inte bli bättre. Jag var som sagt ute i stugan med familj och vänner. Och midsommarafton var mysig och lugn för våran del.

Idag är min första jobbdag, så just nu sitter jag här framför min kära dator här på Telia och knappar in och kontrollerar fakturor. Det går faktiskt helt okej, men det kommer bli bättre senare. Det är faktiskt lite krångligt med deras system, och att man får inte glömma de och måste göra si och så. Men som sagt, imorrn kommer det att gå lättare nu när jag har lärt mej någorlunda. Nu blir det att jobba vidare!!

Pusshej 

SÅ JÄVLA DÅLIGT!

Helt jävla otroligt! Det finns inga ord av det som hände ikväll. Om det finns några vettiga och duktiga i detta land, så vet ni nog vad jag skriver om.

Imorrn bär det av till stugan där det ska firas midsommar. Det ska bli så trevligt! Och för ovanlighetens skull så ska jag fira den med min kära familj och mina närmaste, inga fyllefester som det bruka ha varit.

Pusshej hörs när jag kommer hem!

Tisdag=Stan

Godmorgon. Det blev inge sova över i stugan, så jag kom hem igår kväll. Det kändes som att det räckte att vara där hela dagen igår. Idag blir det att gå runt och strosa på stan med Linisen, hon skulle tydligen införskaffa lite saker. Själv har jag inga pengar, så jag får vänta med att shoppa lite. Sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda.

Pusshej

När ska man fatta det?

Ja då var det måndag igen och jag kan fortfarande inte fatta att jag har tagit studenten. Känns som att det här är den första veckan på mitt "sommarlov", även fast jag bara har den här veckan. För nästa måndag om en vecka börjar jag att sommarjobba på Telia Sonera i sju veckor framåt. Det blir inge glassa på stranden för mej denna sommar, förutom på helgerna då. Idag ska jag åka till min kära stuga som jag inte har varit i på väldigt länge. Min underbara farmor fyller 84år, så det blir att åka dit och gratta. Jag kanske sover över också, det har jag inte bestämt än. Nu måste jag stoppa nåt i min lilla mage.

Pusshej

Kul kväll!

Igår var det fest och det var riktigt trevligt. Vi började hemma hos Joel, fast det var Jonte som hade hans lägenhet. Jag och några av tjejerna kom dit och såg fotbollen, som inte alls slutade som vi hade hoppats. Men kvällen fortsätte med trevligheter där sen, för att sedan vid 12 drog vi oss ner mot staden. Och det slutade med at vi gick på Kebab City och åt mat, sen gick jag och Micka hem. Slutet gott allting gott!

Bilder från kvällen.







Jag orka inte skriva ut alla namn (kommer inte ihåg alla). Men jag hoppas ni njuter!

Pusshej

STUDENT 2008


På scen efter att vi har gått ut


Glada jag eller nåt


Och jag grina hela tiden


Vår snygga lastbil med alla i klassens ansikten


Jag äter jordgubbstårta


Presentöppning

Min student var väldigt lyckad och det finns inte så myckt mer att säga om den.
Ikväll blir det fest igen, hoppas vi ses ute i vimlet!

Pusshej


Imorrn smäller det!!!!!!!!!!!!

Nu får ni ha överseende med detta, för just nu har inte jag tid att skriva blogg. Vissa tar ju faktiskt STUDENTEN imorrn!!!!!

Effektiv dag

Vilken effektiv dag det har varit idag. Jag klev upp runt 11, jag och mamma skulle åka iväg på IKEA så jag ville inte ligga i sängen hela dagen. Vi drog iväg runt halv 1 för att leta saker till oss båda. Mamma hittade en klänning som hon troligtvis kommer att ha på min student. jag själv hittade en kuvertväska som jag ska ha till min student och någonting att ha över min klänning. För som det verkar just nu så kommer det inte bli så fint väder som man hoppats på. Sen fick jag två brottar linnen från JC, ett svart och ett vitt. Sådant som är väldigt bra att ha. Efter det åkte vi och handlade lite mat.

Jag tror vi kom hem runt halv 4. Jag och mamma brukar aldrig ha lust att gå omkring och strosa så länge, jag vette tusan var det var med oss. Men när jag vil kom hem så la jag mej och kollade på The Black Donnellys. En helt hyffsad serie som har börjat gå på kanal 5. Sen var jag duktig och lagade mat till min kära mor. Vilket visade sig bli väldigt lyckat! Efter maten blev ett till avsnitt för att sedan börja rensa ur skoldatan. Imorrn är det sista dagen vi ska lämna in den. Även fast den är sämst så kommer jag att sakna den. Nu får jag sitta på min gammdator tills jag har jobbat i sommar att jag har råd att köpa mej en ny.

Kvällen fortsatte hos Lina. Vi slog på The Number 23 med Jim Carrey. Jag hade inte sett den och jag var faktiskt lite skeptisk till den från början. Att han skulle kunna spela seriös i en film, men det visade sig bli ett rätt så bra resultat ändå. Sen gjorde vi lite av varje och nu är jag hemma. Som jag sa, en rätt effektiv dag ändå.

Pusshej lingonfejs

Lite färg trots allt



Lite färg har jag fått i alla fall. Synd bara att jag inte kunde sola bort mina fina vita sträck i torsdags då det var kanon väder. Men vad ska man göra? Jag får ha mina vita sträck på studenten på torsdag i min tubtop klänning.

Jobb idag

Varför ska jag vara sjuk nu?? Jag lyckas alltid bli sjuk vid olägliga tillfällen. Det är ju bara att hoppas att det inte håller i sig tills på torsdag då det är STUDENTEN. I alla fall så hostade jag så mkt igår att jag fick så ont i ryggen och i revbenen. Idag är det lite bättre, men fortfarande host och ont i halsen och hes som en skata. Nu blir det till att fixa sig, bara för att man är sjuk så blir det ingen vila för de. Jag ska nämligen jobba med mitt innebandy lag idag BK Sundsvall ute i Birsta. Vi ska dela ut flygblad eller nåt tror jag. Hoppas jag inte hostar sönder nu bland folk!

Pusshej

Trött, trött, trött

Dålig uppdatering, jag vet. Men igår var jag borta hela dan och kom hem i morse. Igår bestod dagen av sol, båt, bad och vattenskoter åkning. Jag var ute på Björkön hos en kompis och massa annat folk. Det börjades tidigt och det blev ganska sent, men det var ändå lungt, i alla fall för min del. Sen har jag sovit 3 timmar inatt, så jag var inte pigg imorse när jag kom hem vid 11. Då blev det att fixa mat och sen gå och lägga sej och sova igen. Så man kan säga att idag har jag bara sovit. Ikävll blir det absolut ingenting heller, jag är så sjukt trött och jag känner verkligen inte för att göra någonting heller. Jag har nämligen hostat konstant hela dagen, så det är något virus i min kropp som aldrig vill försvinna. Jag hoppas i alla fall att det har gått ur min kropp tills på torsdag. Och just därför är det bra att man är hemma och vilat ibland för ovanlighetens skull.

Pusshej

Torsdag

Ja vad ska man säga gott folk? Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mej igår från början. Skulle ju från början sitta uppe och kolla på Stanley Cup, men icke. Istället blev det utgång med massa tjejer. Vi var på Olearys och skakade rumporna på dansgolvet till Bengt Dalqvist som var DJ. Rätt rolig men ändå lugn kväll för min del. Jag ska inte ta upp några namn, men vissa var lite för berusade :p

Idag så har jag, Lotta, Fanny och Cicci varit på det mest underbaraste stället och badat och solat. Det var vi fyra och inga mer, så otroligt skönt. Jag kunde t.o.m. sola toppless. Jag ville verkligen försöka jämna ut mina bikiniränder, men jag lyckades inte så bra. Men nu är jag i alla fall mer brun och det trivs jag verkligen med!



Här var det forsränning för fulla muggar!

Pusshej


Jag är brun

Är inte Sundsvall underbart just nu? Jag har i alla fall legat och solat idag, och jag kan säga att jag har fått fin färg nu vill jag lova. Nu ska jag snart äta en riktig sommarmiddag med mamma, sill och potatis. Gott va? Ikväll blir det mys hemma för att efter tio ska till en kompis för att se Stanley Cup finalen som börjar 02.00. Så vi ska försöka få lite sömn innan matchen, sen blir att hålla ögonen öppna. Det ska bli riktigt mysigt. Nu kurrar det i min mage!

Pusshej

Vad är detta?

Vad är det som händer med mej egentligen? Ja det skulle jag också gärna vilja veta. Har jag lessnat på min blogg? Jag bloggar inte alls lika mycket nu som jag gjorde i början. Jag får hoppas det bara är en svacka. Fast jag har ioförsej haft mycket annat för mej också. För snart är det STUDENTEN! Torsdag nästa vecka, alltså den 12/6, då smäller det vill jag lova!

Idag har jag varit på skolan, inte för att jag hade gjort så mycket, men ändå. Min klass blev i alla fall bjuden på fika av våran lärare. Så vi satt ute i en park mitt i stan under den skinande solen som lyste starkt på oss. Efter denna fikastund hade vi våran sista estet lektion där vi målade klart våra laken till lastbilen. Och jag kan säga det de är mycket snyggare än våran andra trea som går på skolan. Vi är som sagt bara två treor som går ut på våran skola :p
Nu är jag nyss hemkommen från Lina Löfen där jag, Fanny, Olof och Joel satt och myste lite kan man säga. Så nu ligger jag här och ska se på någon serie på datan, sen blir det att sova. Imorrn ska det bli strålande sol och jag ska ligga ute och steka för att bli brun tills Micka kommer hem från Cypern.

Bye Bye lingonpaj!

Rolig dag!

Kul att man ligger inne och krampar en sån fin dag som denna.

Några bilder från i lördags.





Åter till soffan, pusshej!

Otroligt kul!

Fy fan vad kul jag hade igår! Det blev en liten utgång igår även fast jag inte skulle gå ut i helgen. Men när ens kompisar ska gå ut och massa andra anledningar så blev jag så klart sugen på att gå ut ändå. Det började hemma hos Pilla i mitt lag som vi skulle fira. Så det blev mat, tårta och mysdricka hemma hos henne. Senare drog vi ner på Svenssons där det är fult drag som vanligt. Det var riktigt riktigt kul där igår. Som jag brukar säga "det blir vad man gör det till".  Sen vart de "fyllemat" på max och sen gick jag hem till Fanny och sov där med henne.

Idag har vi solat och myst. Jag har nyss kommit hem därifrån. Anledningen till detta är att jag ska göra min andra fotbollsdebut på fem år, det ska bli kul. Men jag är ändå nervös, så jag ska försöka inte ha så stora förväntningar. Men jag återkommer senare hur matchen gått.

Pusshej

RSS 2.0