Stressad

Det blir ett kort inlägg idag. Nu ska jag snart iväg till farmor min på middag med släkten. Sen ikväll blir det utgång! Skriver mer imorrn!

Har jag blivit gammal?

Trött jag är! Jag har sprungit runt på birsta i flera timmar idag med Anna och Lina. När jag går på stan eller birsta eller nåt, då räcker det att gå runt två timmar, eller max tre. Nu blev det typ fyra kändes det som. Jag är för gammal för sånt där! :p Men nu sitter jag här och har nyss ätit middag. Om ett tag sen ska iväg till Olearys, jag ska se Timrå-Brynäs med en kompis, kanske dricka nån cider och surra lite. Det blir trevligt!

Ibland förstår jag mej inte på killar, fast det var väl ingen nyhet för oss tjejer?

Lite shopping!

Idag blev det ändrade planer än vad jag hade tänkt från början. Vakande lite för elva imorse, jag skulle nämligen iväg till KFG för att gå på en Workshop som handlade om arbetsintervju. Några minuter efter att jag vaknat ringer telefonen, och det är från KFG som säger att det är inställt för att han som skulle hålla i det var sjuk. Eftersom jag visste att Lisa inte började förrän 14 idag så ringer jag till henne. Vi bestämmer oss för att gå ner på stan en sväng. Jag hittade ett par byxor och Lisa fick äntligen ett par nya mjukisbyxor. Så nu har jag nyss kommit hem och sitter i soffan, får se vad resten av dagen har att erbjuda mej.


Alice Pant, 299kr Cubus

Fan vad sjuka grejer det finns!

Nej men jag kan inte tro att det är sant?! Fan vad sjuka folk och saker det finns. Att killar har sex med sina bilar?  Har ni hört nåt värre? Vissa killar har inte ens haft ett förhållande med en tjej/kille. Slå på 5an nu, jag tror jag dör snart!

Haha!

Är det någon mer än jag som kollar på Den rätte för Rosing? Sånna här program är ju verkligen riktiga skitprogram, men ändå lyckas jag alltid fastna framför dom. Just nu det första avsnittet också, då man får se hur de gör bort sig inför "juryn". Men men Den rätte för Rosing  går på kanal 5 på tisdagar klockan 20.00.


Mys pys

Vad mysigt det var igår med pojkarna. Efter att jag hade jobbat igår kom Davis med Levis och Noel. Vi satte oss och fikade sen busade vi lite och Levis kissade i byxan. Haha, sånt man får ta, men absolut inget man dör av. Sen blev det en sen middag och båda två somnade nästan på en gång sen efter någon timme. Jag begav mej senare för att träna, det gick bra med tanke på att det var tre veckor sen jag tränade sist, men tanke på att jag var sjuk och sen var det magsjuka. Sen när vi hade tränat klart får en tjej i laget problem med bilen, så vi fem tjejer står där och vet typ ingenting om bilar och försöker förstå vad det är för fel. Till slut när vi har krånglat och försökt med massa får vi bogsera hem hennes bil och sen åkte vi hem. Jag tror jag kom hem över en timme efter att träningen slutade klockan 23. Och idag var jag uppe i lagom tidig tid för att åka till Anna och hjälpa henne måla och fixa i deras nya lägenhet. Den kommer bli hur fin som helst, även fast man inte kan tro det nu.

Här kommer några bilder på pojkarna som jag tog igår!

  
 


Fullspäckade dagar

Blä vad trött man kan vara! Nu har jag nästan nyss kommit hem efter att ha jobbat hela helgen. Nu kan jag äntligen slappna av tills imorrn klockan 11 då jag jobbar igen. Det har gått rätt bra att jobba, förutom att jag var trött som en död sill igår natt för att jag sov dåligt natten till lördag, och jag hade ingen tid att sova igår heller. Somnade igår vid halv 6 och klev upp halv 11 för att dra iväg och jobba. Nu värker det som tusan i bena efter att ha stått så länge hela dagen igår och idag. Så nu ikväll förtjänar jag verkligen att bara ligga i soffan och ta det lungt framför en film. Som sagt. jag jobbar imorrn också mellan 11-15, sen direkt efter det så är jag barnvakt åt Levis och Noel, och sen är det träning. Fullspäckad dag imorrn också!

Rolig helg jag har framför mej!

Idag blir det ett kort inlägg. Nu ikväll har jag varit med Lisa och vi har ätit pizza och kollat på lets dance. Imorgon ska jag upp klockan 8 för att åka iväg och kolla på våran match. Jag ska själv inte vara med, jag börjar jobba klockan 12 och matchen börjar 10. Så det blir en aning stressigt. Så imorrn jobbar jag nästan hela dagen, först 12-15 sen 23-05. Sen ska jag även jobba söndag också 12-16, detta kommer bli en tung, jobbig och tråkig helg!

Barn är så underbara!

Jag blev överlycklig imorse när telefonen ringde och väckte mej! Tjugo i tio ringde den, och jag var klar tjugo minter senare för att ge mej iväg. Det var dagis som ringde och ville att jag skulle komma och jobba, så roligt som jag tycker att det är så tackar jag ju definitvt ja till att komma! Det var bara tur att jag vaknade eftersom att jag hade telefon på ljudlös, jag vet att jag inte ska ha det när man är vikareie men ibland glömmer man bort och vill inte bli väckt av någon dåre mitt i natten. Så idag har jag jobbar från 10-15, lite pengar i alla fall. Och imorgon ville dom att jag skulle jobba igen mellan 8-16 och kanske på fredag också beroende på om dom fortfarande är sjuk dom som jag hoppa in för. Det är bara att hålla tummarna. Jag älskar barn!


Magsjuka är min anledning

Ja nu har det varit tyst ett tag igen. Jag åkte oturligt nog på magsjuka i söndags eftermiddag, så jag har inte orkar skriva. Som ni kanske förstår. Men nog om det! Ja just det, en skåning skrev i min blogg, det var inte illa. Brorsans tjejs lillebror hade lite roligt i lördagskväll med lite alkohol i sig och tyckte det var lite kul att skriva i min blogg. Lördagkvällen var hur rolig som helst! Med massa skåningar, god mat, gott dricka och härligt umgänge. Finns inte så mycket mer att skriva nu, ville bara uppdatera lite. Ett längre eller mer givande inlägg kommer en annan dag!

Skåningar på besök!

Hejsan , jag sitter här hos annas familj och de är väldigt trevliga fast de når inte riktigt upp till våran nivå ;) vi kommer ju från skåne och vill visa skånes stolthet ! Som sagt alla trevliga och söta saker kommer från skåne * om ni undrar vad vi gör här så e min syrra tilsammans med hennes bror, ja haha helt oförklarigt jag vet ! , men så är sanningen. Vi håller ju på att bygga om chell stationer så just denna är väldigt speciell då vi inte är vana vid denna snön , ;) ganska mysigt men kallt. ! ha det as najs // Mattis schwerdfeger med grabbarna från skåne


Alla hjärtansbajsdag

Lördag, och alla hjärtansdag! Fast jag skiter rätt fullständigt att det är alla hjärtansdag, kanske för att jag är singel, haha. Om en timme ska jag iväg och jobba, jag jobbar på kebaben idag mellan 12-15. Rätt skönt med ett sånt där kort pass, även fast det känns onödigt. Efter jobbet sen blir det bara att hopa in i dushcen och göra sig iordning för kvällen. Först är det middag hemma hos pappa igen, med Erik och hans tjej och hennes brorsor. Det ska bli jätte roligt! Sen möter jag upp Lisa efter när hon har spelat match och påbörjar peppningen för kvällen. Det blir en bra lördag!

Detta blir en toppen helg!

Äntligen helg igen! Veckorna går fort, även fast man inte gör speciellt mycket. Gårdagen och natten spenderade jag hos min vän Anette, jag är en hejare att ställa upp för mina vänner när allt inte är som det ska. Men vi hade riktigt trevligt. Igår var jag också en sväng på stan för att prova den där jackan som jag skrev om i förra inlägget som jag skulle få av mamma. Tyvärr var den inte alls så fin som den såg ut att vara. Jag såg ut som en ballong med den på, så som den stod ut från midjan. Fattade inte riktigt vad dom hade tänkt när dom gjorde denna, men men.

Nu har jag nyss varit på möte hos KFG för telefonträning. Det gick förvånadsvärt bra, nu gäller det att göra lika bra ifrån sig när man ringer på "riktigt" också. Nu ikväll blir det först middag hemma hos pappa och Annelie med småbarnen. Sen kommer Erik, min bror och hans Malin hit i helgen också. Det ska bli roligt att träffa dom igen! Och senare ikväll blir det mys hemma hos Fanny, hon är här denna helg också. Eller i alla fall två dagar, eftersom att hon åker till Östersund imorrn och spelar innebandy. Det var lite synd, då kan hon inte gå ut med oss tjejer imorrn. Nu blir det lek med Levis!


Älsklings Levis!

Nu känns det mycket bättre

Äntligen är jag på bättringsvägen! Idag har jag bara varit lite snuvig o sånt, så det känns bra inför helgen. Annars idag har jag varit på stan med Anna. Jag hittade en snygg jacka som jag ska ner och prova imorrn, om jag tycker om den ska jag nämligen få den av mamma. Tack snälla mamma om jag vill ha den. Sen fikade vi och tittade på lite bebiskläder, verkligen hur roligt som helst. Det finns så mycket fint till dom små liven måste jag säga. Annars har det inte varit så mycket, förutom att jag och mamma åt sushi förut, det är ju hur gott som helst! Tack Carro för att du lärde mej äta det.


Jag är lite kräsen när det gäller sushi. Jag skulle egentligen ha bara lax och två rullar. Men tydligen blev det ett litet missförstånd mellan mej och den andra, som ni kanske ser. Men inte dog jag för de, det fick duga ändå!

Nu vill jag bli bättre!

Jag vet, men jag har verkligen inte orkat! Dom senaste dagarna har jag legat som en dödsill i soffan. Efter att jag hade jobbat natten i lördags och spelade match på söndan slog förkylningen verkligen till. Veckan före hade jag för det mesta bara ont i halsen. Men nu har det både varit halsen, snoret och huvudet. Men jag fick nog skylla mej själv för detta, fast det var också skönt att det äntligen har slagit ut. Jag är lite bättre idag, men jag är fortfarande grymt snuvig, så jag får helt enkelt se hur det blir med resten av veckan. För dessa två dagar har jag inte gjort mycket alls. Carro kom förbi mej förut, vi skulle åka ut till Kovland för att hämta lite saker till helgen. Hon skrattade nästan åt mej för att jag var så mörk under ögonen, nästan svart! Men nu kan det bara bli bättre får jag hoppas. Och jag ska försöka skärpa mej med detta också, det enda jag har gjort när jag har suttit framför datorn är att kolla på serier, har nästan inte ens orkat att prata med någon på msn, då är man sjuk. Eller hur?

Rolig helg?

Jag känner mej som en dö sill! Kvällen igår var hur trevlig som helst hemma hos Fanny. Vi satt mest och surra hela tiden med Let´s Dance på i bakgrunden. Det blev också väldigt mycket bejbi talk eftersom att Anna kom också, det kommer bli så otroligt spännande. Jag tror att jag är mer spänd än henne. Men dock blev det en rätt så tidig hemgång för mej, min hals är fortfarande inte bra. Så jag kände mej lite seg, och därför gik jag hem vid 23. Också vaknade jag för en liten stund sedan, är helt täppt i näsan och halsen gör ont som in i helvete! Och inatt ska man jobba på kebaben och imorrn bitti klockan tio ska jag upp för att spela match! Grattis Anna! Jag måste verkligen vara med också eftersom att vi nästan inte har nå folk. Jag skulle känna mej så taskig om jag inte var med. Men jag får se hur det blir. Rolig lördag jag har framför mej va?!

Brown eyed girl

Idag ser jag inte riktigt ut som vanligt. För några månader sen skrev jag, och som så många andra i sina bloggar ett inlägg om fargadelinser.com. Om man skrev och länkade till dom så skulle man få välja ett par gratis linser utan styrka gratis. Och efter ett tag så glömde jg bort det där, men sen kom jag på det för ett tag sen att jag inte hade fått dom. Jag mejlade och efter några dagar fick jag svar och där stod det att jag fick göra en ny beställning osv. Så iförrigår fick jag hem dom och nu har jag dom på mej. Jag ser lite annorlunda ut, det är inte vant att se mej med bruna ögon vill jag lova. Jag som har ganska blåa annars. Men jag tycker att jag passar rätt så bra i det ändå. Men jag tyckte det var ett helvete att få på dom, men tids nog satt dom där.


Ibland har man lite att göra helt enkelt

Ja dessa dagar har det inte hänt så mycket i mitt rofyllda liv. Jag har tränat, jobbat och slappat för det mesta. Det här har blivit en slö vecka för mej. Vissa veckor har man mer att göra än andra. Man får helt enkelt vänta in helgerna då det händer något. Imorgon bitti står klockan ställd på halv 9 då jag ska vara hos KFG klockan 10, sen tänkte jag direkt därefter gå till EGO och köra till där. Jag får se vad det blir för något. Sen ville mamma att jag skulle följa med ut till Birsta, jag får se hur det blir med det. Sen imorgon kväll kommer min älsklingsfis hem från Umeå, det ska bli så roligt att få träffa min prinsessa igen!

So long

Det var allt bra roligt!

Idag har jag varit nere på stan med Carro och Lina. Det första vi gjorde var att sätta oss på Charm och fika och surra ikapp lite som vanligt. När vi sedan hade gått runt ett tag och jag skulle gå in på Team Sportia för att köpa skadetejp till laget hände en sån rolig grej.

Killen som jobbar där är en riktig skojare, det visste jag sen förut. Jag frågade fter min tejp och går mot kassan för att betala. Jag håller i min plånbok så att han ser mitt leg.

Han: Jasså? Anna Ericson, coolt namn!
Carro: Skrattar!
Han: Vad skrattar du åt då?! (ironisk)
Carro: Ingenting.
Han: Vad heter du då? Frågar han Lina
Lina: Derru!
Han: Jasså är du utländsk?
Lina: Öh nej :S

Jag och Carro asflabbar ut i skratt! Vi säger sedan hejdå. Och då skriker han jätte högt till Lina, "hejdå derru!"
Vi skrattade säkert i flera minuter efter det.

Ja jag vet att det är svårt att berätta tillbaka sånt här, men det var verkligen hur roligt som helst!

Sjuk!

Idag är jag sjuk och jävlig och tycker synd om mej själv som jag alltid gör när jag är det. Blir mest att ligga hemma här ikväll, jag kan ju som sagt inte träna. Och jag tror inte ens att jag orkar åka dit heller. Inget mer finns att säga för tillfället.


Mammunt

Ikväll var jag på bio med mamma. Vi såg Lukas Moodyssons nya film Mammunt. Det var lite svårt att uppskatta filmen undet tiden, man kunde tycka att den var lite seg. Men detta är en film som man tänker på i efterhand vad det är man har sett. Dessa skillnader i världen om olika sorters prostution, hur ett familjeliv kan se så olika ut runt om i världen, föräldrar som jobbar på olika sätt för att försörja sin familj, men ändå inte är med sina egna barn. Det är en ganska så gripande film som man absolut tar till sig av. Om man tycker om sånna filmer tycker jag absolut att man ska gå och se den, jag tyckte om den!


Det kunde inte ha varit roligare!

Det blev en riktig kanon helg! Vaknade vid nio igår morse, redan en timma före att klockan skulle ringa och två timmar innan Anette skulle komma och hämta mej för att spela match i Sollefteå. Detta var absolut inte likt mej, men tydligen var jag utvilad och det var ju bra. Vi förlorade matchen i Sollefteå med 7-3, men vi var nöjda ändå. Vi åkte dit med 10 utespelare och 1 målvakt och ingen coach. Så vi gjorde det bästa vi kunde och alla var glada. Och utgången igår efter matchen var superkul! Eftersom att det var ett tag sen nu som jag gick ut så var jag verkligen peppad till tusen och verkligen redo. Vi var först hemma hos Lisa några tjejer och killar och satt och surrade och spelade ölspel. Vi drog först in en sväng på Svenssons, men sen blev det Oscar. Det var grymt mycket folk där inne, och det var väl för att DJ Sammy var dj där. Men vi höll oss mest på hip hop golvet och shajkade asset av oss. Träffade mycket folk också som det var längesen man såg, och det är alltid roligt och trevligt! Lite före tre gick jag och Lisa till kebaben och köpte med oss mat till henne. Jag fick ett otroligt bra personalpris med tanke på höjningarna på nätterna, och det tackar man aldrig nej till. Fast det blev ändå ett ganska onödigt köp men tabke på hur lite vi åt, men men. Vi somnade som två döda sillar på en gång vi la oss nästan, både två sa imorse att vi somnade nog mitt i en konversation. Alltid roligt att prata om gårdagen på morgonen när man är trött och bakis. Man skrattar verkligen åt allt!

Tack vännen!

Tack Anna för min underbart fina design, jag blev jätte nöjd! :D

RSS 2.0